evli komşum ve ben

Sacinizla ilgili yorum yapmasa masum derdim ama hic muhabbetiniz olmayan bi adam niye boyle bisey der ki . Sen uzak dur:stop:

artık insanlar yanlış anlayacaklar diye kimseye günaydın bile denmeyecek mi yahu
zaten uzun süredir aynı yerdeymişiniz öyle bir niyeti olsa çoktan belli ederdi
eşime diyeyim de kimseye günaydın demesin sonra kızlar evli adam benden hoşlanıyor moduna geçiyor:KK70::KK70:

niyetini bilemeyiz o yüzden her türlü uzak dur sen en iyisi öylesinede olabilir hoşlanmaya başlamışta olabilir önlem lazım saçına falan karışması ufak ufak belirti veriyor gibi :110:

Samimi olmayan bir insan için saçını böyle yap hep falan fazla! ! nedense kadınlar anlıyor hissediyor böyle şeyleri. .

bi daha bisey derse konusmaya calisirsa duymamis gibi yap sen de. ayrica yaslarinixi yazdiginda koydugun gulucugu ben de merak ettim.

Birsey demek icin yetersiz bence bu olaylar zamanla cıkacaktır kokusu ben adamda art niyet aramıyorum ama yinede belli olmaz tabi gözlemlemeye devam et

25 senedir aynı mahallede oturuyorum evlendim eşim bizim mahalleden :KK51:mahalleden olan kız erkek herkesi tanırım slm veririm ilk aşklarımız ilk kavgalarımız mahallede olmuştur :KK45:ergenken beni çok seven bi çocuk vardı aynı mahalleden şimdi oda evli hatta eşimin arkadaşı,hanımıyla konuşuyorum,annesi,babasıyla,kendisiyle,çocuklarımız aynı okuldalar :KK51:eşimi seven bi kız vardı oda halamın oğlu ile evlendi çocuğu var karma Karışık olduk:KK56:anlamadığım 27 sene aynı yerde otur slm verme çok ilgin bunun mutasıplıkla alakası yok :KK43:çok saçma

Bence kötü bi niyeti yokdur adamın saçınızı karıştırmasa iyidi tabi.

Seni komşunun minik kızı görüyor belki o kadar büyütcek bir şey yok gibi ama yinede bakışları davranışları bu anlattıkların dışında bir şeyler seziyorsan bilemem

25 senedir aynı mahallede oturuyorum evlendim eşim bizim mahalleden :KK51:mahalleden olan kız erkek herkesi tanırım slm veririm ilk aşklarımız ilk kavgalarımız mahallede olmuştur :KK45:ergenken beni çok seven bi çocuk vardı aynı mahalleden şimdi oda evli hatta eşimin arkadaşı,hanımıyla konuşuyorum,annesi,babasıyla,kendisiyle,çocuklarımız aynı okuldalar :KK51:eşimi seven bi kız vardı oda halamın oğlu ile evlendi çocuğu var karma Karışık olduk:KK56:anlamadığım 27 sene aynı yerde otur slm verme çok ilgin bunun mutasıplıkla alakası yok :KK43:çok saçma

Bence kötü bi niyeti yokdur adamın saçınızı karıştırmasa iyidi tabi.

Sizinki de dışardan kız almayız dışarıya kız vermeyiz gibi olmuş ( :

açıkcası bu adamın davranışları bana normal gelmedi iltifatlar filan asılıyor olabilir

Ne kadar mutaasip da olsalar,27 senedir ayni mahallede konusmamis olmaniz bana ilginc geldi....kapali vs demissiniz aile icin ama alakasi yok.adamin samimiyeti,ve durup dururken olmasi a ilginc uzak durun

Belki kotu bir niyeti yoktur ama sohbeti olmayan birine sacin guzel olmus falan demesi tuhaf. Sen yine de mesafeli dur ne olur ne olmaz neler duyuyoruz artik herkesten suphelenmeye basladik

Biz burdan ne desek boş sen bir bayan olarak bunu hissedebilirsin ki bence yanlış bişeyler hissetmişsin...Önlem almaktan zarar gelmez sonuçta bu insanla ilerde kanka olacak değilsin o yüzden nesafe hatta tavır koymanda bi sakınca yok

Evli bir adamın genç kızlarla sohbete girişmesi hoş değil birde mutasıpsa hiç hoş değil çok sohbet etmek istiyorsa evde hanımıyla yapsın

Bu durumda o komsuyla ne kadar muhattap olduğunuz, gidip gelme durumlarınız falan sorulur. Örnegin bizim eski komşuyu gördüğümde bella sen gittikce güzelleşiyormusun,banamı öyle geliyor ve buna benzer söylemleri olur, benim yanlıs düşünmek aklımdan geçmedi, cünkü kac yıllık komsumuzdu, Çocukken cok giderdim onlara. Ama sen yinede kötü bişeyler hissettiysen uzak dur tatlım, bazen insan bakışlardan farkediyor karşındakinin kötü niyetini

Kendi hanımıyla yabancı bekar erkek konuşamaz ama kendilerine gelince rahatlar tabi

Valla konu komsuya gunadin iyi akşamlar demey korkar olduk bu zihniyetten bizde sitede oturuyoruz tanıdık bicok kisi selamlasiriz hicte aklima gelmez ay banami yaziyo diye

Ben öyle art niyet falan görmedim ama sevmediysen uzak dur cevap verme oda muhabbeti keser bi zaman sonra bence

Ben bi video izlemistim. Gencler sokakta kadin erkek yasli genc demedrn seni seviyotum diyip toplumun algisini olcuyodu. Herkes ask meselesine cevirdi. Drlikanli gelip bi adama seni seviyorum diyince adamin yuzu dustu bozuldu git kardesim isine dedi mesela. Halbuki insanlarin birbirini sevmesi cok guzel bisey. Artik kimseyle konusulmiycak mi bu bana asik diye mi dusunucek herkes. Toplum algisi ne kadar degismis yahu. Adam selam verse sapik damgasi yiyo. Kizin biri cocuga adres sorsa aha kesin bana yurudu deniliyo

X