Evli kadınlar bakımlı mısınız?

Pek makyaj yapmam. Nadiren haftada 1 2 gün rimel eyelineer kullanırım. Oda eşimle bi yere gidecekken bakkala pijama ile gidebilirim hiç çekinmem. Ama evin içinde kokoşum bende, değişik değişik kıyafetlerimi giyerim ederim. Spor giyinmeyi aşırı severim, gömlek keten kumaş pantolon vs hiçbiri yoktur bende. Ben polar ve eşofman ile gezmeyi sevenlerdeniim.

Fazlaca abartilisiniz?

Genelde disari cikarken nude ruj surerim yoksa kendimi cok soluk hissediyorum ama bakimli degilim tayt veya esofman giyerim saclarima falanda ozenmem tarar cikarim. Bu bakim olayi icten gelen bisey bence zorlamayla olmuyor

Ben kokoş asla değilim ama bakımlıyım. Saçlarımı düzeltirim. Eski püskü şeyler giymem. Güneş kremi sürer gözlük takar çıkarım. Temiz bir cilt, saç ve temiz, eski püskü olmayan kıyafetler bence yeterlidir. Özel günlerde sadece süslenirim. Yoruyor beni sürekli.

Genelde disari cikarken nude ruj surerim yoksa kendimi cok soluk hissediyorum ama bakimli degilim tayt veya esofman giyerim saclarima falanda ozenmem tarar cikarim. Bu bakim olayi icten gelen bisey bence zorlamayla olmuyor
Alışkanlık gibi bişeybaslında bu, alışkanlıklardan vazgeçmek zor oluyor, makyaja alışmış birinin makyajsız kendisini hasta hissetmesi gibi bişey

Gözlükte aslında cool bir hava katıyor

Ruhum hippi.. salaş ve pasaklı sayılırım. Arada özenirim. Rimel ruj kullanırım günlük hayatta. Evli olmamla ilgisini anlamadm ama eşim beni tanıdığında da böyleydim

Bakimli olmak sadece suslenip pazara gitmekten ibaret degil benim icin :
*Dislerinizi her gun fircaliyormusunuz?
*her gun olmasada iki gune bir dus yapiyormusunuz?
*yagli, sekerli, glutenli yiyecekler nerdeyse hic tuketmiyormusunuz?
*cildinizi nemlendiriyormusunuz?
*bol bol su iciyormusunuz?
*spor yapiyormusunuz?
*duzenli ve yeterli uyuyormusunuz?
*saclariniza bakim, kesim yaptiyormusunuz?

Kesinlikle. Yorgunluğu da gizliyor. Yaz kış herkes taksa keşke de millet tuhaf bakmasa bana Malum bizim millet sadece sahilde takıyor.
Bunu yazmadım, gözlüğede tuhaf bakıyorlar, sanki sadece denizde imiş gibi, aslında ışık olan heryerde gözlük takılır, karda

Evet genelde böyleyim ben de.
Uyanır uyanmaz o pijama modundan çıkmak isterim. Makyaj yapmaya üşenirsem bile en azından ruj sürerim.
Kendinize saygınız olması güzel, başka insanları eleştirmeyi de bırakın ama.
Kim nasıl rahat ediyorsa, neyi tercih ediyorsa öyle yapsın.

Canım kendim nasıl isterse öyle giyiniyorum. Bazen parka makyajla şık bir şekilde gidiyorum bazen arkadaşla oturmaya gittiğimde elime ne geçerse. Önemli olan benim nasıl hissettiğim içinde mutluysam çevremdeki çok da umurum değil.

Tum gun halimi gorseniz acirsiniz
magzaya felan giderken bebekleri suslemekten bana zaman kalmiyor ama kocam eve gelmeden 10 dakika once sahneye cikan unlulere donuyorum o guzel gorsun gerisi onemsiz

Günlük olarak kesinlikle spor şık..topuklu özel günler dışında asla giymem rahatıma düşkünümdür
Kısa omuzdan bağlamalı bir tulum(antalya gibi yazlık yerindeysem şık bir parmak arası terlik güneş gözlüğü saçları dalga dalga yaparım hafifte bir makyaj tamamdır
Bursada isem tayt üstüne göbeği açık bir bady üstüne de önü açık bir gömlek güneş gözlüğü göz kalemi eyeliner kırmızı ruju da patlattık mı tamamdır altına da converse

Çok doğru, aslında insan mutluluğu için yapıyorum ya da yapmıyor...

Hiç suslenemiyorum ama ipek kirpiklerim hep benimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…