Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Oh be cinsellik ya rahat yazıyorum
Ben evde donla dolanıyorum
Yalnız yaşamak çok güzel
Adam falan yok ya maalesef ben de
Bir gün olursa giyinmeyi unutmam insallah
Merhaba Bayanlar yaklaşık 3 yıldır evliyim. Eşim sakin iyi bir insan onun bu konuda iyi veya kötü yorumunu duymadım açıkçası ama kendimi suçlu hissediyorum bana akıl verin.Ben çok üşüyen bir insanım gecelik giydiğimde çok üşüyorum hep kalın uzun kollu pijamalarla uyuyorum.Sadeve malum anlardan önce giyip duştan sonra hooop pijamalarıma dönüyorumBir de ben kıllarımı çok takıyorum çirkin göründüğümü düşünüyorum evde lazer aleti aldım onla kurtulmaya çalışıyorum ama yine de bitmiyor kıllı olma durumum Gecelikler aldım çeşit çeşit ama giyemiyorum çKızlar sorum şu sizler ne giyiniyorsunuz dikkat ediyor musunuz dizilerde falan evli kadınları görünce kendimden utanıyorum
Yaz degilse pijamayi cek corabin icine tep bogazli kazagi giy ustune hirkaaaaa oohh mis sicacik . Ben boyle yapiyorum yani yazn ztn sort askili napak daha evde caamasirlan mi dolasam coluk cock evdeykene brrr dusundukce usudum ama itiraf edeym 18 yasmda evlendm tangaylan bile dolasirdm gençkene ama sonra sakincaliyms hep gyndm