• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli Kadının Ev İçinde Giyimi Nasıl Olmalı?

Ben kendim daha çok etkileniyorum aslında kendime dikkat edip güzel gece giyimi olunca daha kadınsı hissediyorum Ve ilişki sıklığı artıyor kendimi salınca sanki istek bitiyor hiç istenmiyorum bu defa :KK43: var mı benim gibi olan kendi fitimin kendi isteklerimi etkiliyor resmen kendimi beğenilmeye layık mı buluyorum anlamıyorum

Kendini iyi hissediyorsan ve o tarz iyi geliyorsa yap tabi. Ben oyle birsey hissetmedim hic kendimde.

Abi ne dizisi ya :)) I’m not a bihter ziyagil :))
Kocam da ben de pijama giyiyoruz işte, saçma sapan babanne çamaşırı giymem ama günlük kullanıma uygun kaliteli şık çamaşırlar giyerim. Dantelli mantelli fantezi çamaşırlar öf çok bayık ve komik. Seksi gacı modunda hahaha.
Temiz olmak, tatlış kokular ve tabi enerji her şeye yeter :D

Kocam da ben de pijama giyiyoruz işte, saçma sapan babanne çamaşırı giymem ama günlük kullanıma uygun kaliteli şık çamaşırlar giyerim. Dantelli mantelli fantezi çamaşırlar öf çok bayık ve komik. Seksi gacı modunda hahaha.
Temiz olmak, tatlış kokular ve tabi enerji her şeye yeter :KK70:
Arkadaşım kayınvalidesi ile kavga etmiş kadın eve gelince evde kızın tangalarını bulmuş oğlumu böyle kandırıp her dediğini yapıyorsun değil mi demiş bende içimden vay canına dedim gerçekten eşi ne dese yapar belki de kayınvalidesi haklı diye geçirdim:))Hayatta giymişliğim yoktur mesela hiç sevmem giymeyi bile düşünmem

Temiz olmak, tatlış kokular ve tabi enerji her şeye yeter :KK70:
Bihter Ziyagil süperdi çok güldüm :KK70:

Arkadaşım kayınvalidesi ile kavga etmiş kadın eve gelince evde kızın tangalarını bulmuş oğlumu böyle kandırıp her dediğini yapıyorsun değil mi demiş bende içimden vay canına dedim gerçekten eşi ne dese yapar belki de kayınvalidesi haklı diye geçirdim:))Hayatta giymişliğim yoktur mesela hiç sevmem giymeyi bile düşünmem
Vall eşimi bir konuda ikna etmek için mantık çerçevesinde argümanlarımı sıralarım. Don mon beni aşar, kaynanacım da çekmecemi açsa amanin abboov diye tepki verir herhalde ama hepsi düğünden önce alınmış bir kez giyilmemiş şeyler haha :)
Bence sizin asıl söylemek istediğiniz şey kendinizi daha seksi hissetmeniz, evet o doğrudur pijamalı değil de güzel bi bluz ile tayt ile oturunca oturuşum kalkışım değişiyor haliyle. Ama çalışan insanlarız hafta içi Paspal Show.

Vall eşimi bir konuda ikna etmek için mantık çerçevesinde argümanlarımı sıralarım. Don mon beni aşar, kaynanacım da çekmecemi açsa amanin abboov diye tepki verir herhalde ama hepsi düğünden önce alınmış bir kez giyilmemiş şeyler haha :)
Bence sizin asıl söylemek istediğiniz şey kendinizi daha seksi hissetmeniz, evet o doğrudur pijamalı değil de güzel bi bluz ile tayt ile oturunca oturuşum kalkışım değişiyor haliyle. Ama çalışan insanlarız hafta içi Paspal Show.
:KK70:Aynen hafta içi paspal Show sadece cuma Cumartesi seksi kadın pozları:KK70:Pazar günü yanıma yaklaşacak olsa tekmeleyesim geliyor ertesi gün stresinden :KK71:

Ev içi ayrı kreasyon olacak diye bir kaide mi var? Nasıl rahat oluyorsan öyle giyinirsin,sonuçta ev hali. Palto ile gezecek halin yok ya.

Ev içi ayrı kreasyon olacak diye bir kaide mi var? Nasıl rahat oluyorsan öyle giyinirsin,sonuçta ev hali. Palto ile gezecek halin yok ya.
Paltoyla gezmeyi kast etmedim zaten eşime güzel görünmek adına ev içi giyim nasıl olmalı diye sordum:KK15:

Back