• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli Kadının Ev İçinde Giyimi Nasıl Olmalı?

Kışın seksi olmak istiyorsan bornozla dolaş hem her an kurtulabilme hem de ısıtma özelliği var:KK53:
Kılı tüyü de çok dert etme amaan sen kıllarını ne kadar önemsemezsen eşin de o kadar takmaz ama sen 2 kılı bile dert edersen adama o bile bakımsızsın gibi gelir alıştırma pürüzsüzlüğe
Ay ne kadar pasaklı bi öneri oldu:KK53:

Tarz meselesidir belki ama sanmiyorum her gece gecelik giydi diye adamlarin daha ilgili vs oldugunu. Ilgili veya ilgisiz olmasinin gecelikle hicbir alakasi yok bence.

Gecelik giymek arada hoşluk olur ama sevismek icin devamli gecelik bekleyen adamda zaten sorun vardir.
Kimisi de gecelik giyip, evde makyajli dolansa da kocasinin umrunda olmuyor.
Benim eşim öyle işte ne giysem farketmiyor o istediği zaman evet diyeyim yeterli ki haftada 3 en fazla o anda ne giydiğimi önemsiyor onun sonrasında çıplak gezsem farketmiyor

Kışın seksi olmak istiyorsan bornozla dolaş hem her an kurtulabilme hem de ısıtma özelliği var:KK53:
Kılı tüyü de çok dert etme amaan sen kıllarını ne kadar önemsemezsen eşin de o kadar takmaz ama sen 2 kılı bile dert edersen adama o bile bakımsızsın gibi gelir alıştırma pürüzsüzlüğe
Ay ne kadar pasaklı bi öneri oldu:KK53:
Haklısın Canım çok mantıklı bornoz :)))

Benim eşim öyle işte ne giysem farketmiyor o istediği zaman evet diyeyim yeterli ki haftada 3 en fazla o anda ne giydiğimi önemsiyor onun sonrasında çıplak gezsem farketmiyor

ciplak gezdigin an fark etmiyorsa bi doktora götür onu, nasil göz o

Yapıyorum ama hiç bir zaman tam temiz olmuyor kadının karnında bile kıl çıkar mı ya :KK43:
benimki gibi bende öyleyim valla ayda 2 paket sir ağda bitiriyorum bazende hiç uğraşmıyorum direk kuaföre gidiyorum bel göbek bacak koltukaltı almadığım yer yok..

İlk evlendiğimizde her gece gecelik giyiyordum uyumadan duş alıp her gün sürekli vücut temizliği yapıyordum hamile ilken de çok dikkat ediyordum ama kızım oldu şimdi çok üşeniyorum banyo yapınca saçıma fön çekiyorum Ve 3 gün böyle işe gideyim istiyorum inanır mısınız ilişkileri bile ona göre ayarladığım oluyor:)))

benimki gibi bende öyleyim valla ayda 2 paket sir ağda bitiriyorum bazende hiç uğraşmıyorum direk kuaföre gidiyorum bel göbek bacak koltukaltı almadığım yer yok..
Ben epilasyon aleti kullanıyordum şimdi evde lazer için traş mecburen

Screenshot_20181109-230320.png
ev şeysim bu

Kızlar demekki genellikle hepimiz az çok aynıyız dizilerdeki gibi uyuyan bayan az :) Belki eşten de kaynaklanıyordur benim eşim kırmak istemez kilo alırım eleştirmez asla kendimi salsam eleştirmez onun rahatlığı da var sanırım

Bende kendimi suçluyorum annemde beğenmiyor beni evde böyle giyinme diye

Giyimle alakali olsa degistirince duzelirdi. :))) Insanin sevdigini opup koklamasi, sacini oksamasi sarilmasi icin illa dantel, saten giyinmis olmasi gerekmiyor eger gerekiyorsa sevmiyordur yeterince.

iliski olacaksa pijamaliyken de oluyor zaten gayet. Gecelik dedigin arada yapilan hoşluktur. Kalkip evliligin temeline gecelik giyiniyor olmayi koymak kadar sacma birsey olamaz.

Giyimle alakali olsa degistirince duzelirdi. :))) Insanin sevdigini opup koklamasi, sacini oksamasi sarilmasi icin illa dantel, saten giyinmis olmasi gerekmiyor eger gerekiyorsa sevmiyordur yeterince.

iliski olacaksa pijamaliyken de oluyor zaten gayet. Gecelik dedigin arada yapilan hoşluktur. Kalkip evliligin temeline gecelik giyiniyor olmayi koymak kadar sacma birsey olamaz.
Ben kendim daha çok etkileniyorum aslında kendime dikkat edip güzel gece giyimi olunca daha kadınsı hissediyorum Ve ilişki sıklığı artıyor kendimi salınca sanki istek bitiyor hiç istenmiyorum bu defa :( var mı benim gibi olan kendi fitimin kendi isteklerimi etkiliyor resmen kendimi beğenilmeye layık mı buluyorum anlamıyorum

Back