• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli Kadının Ev İçinde Giyimi Nasıl Olmalı?

Hatrı sayılırdan fazla gecelik iç çamaşırı aldım, değişik değişik ilk zamanlar giydim kocambey bu needüü diye uzaylıya bağlayıp inceleyip ne olursan ol doğal gel diyince onca şey kenarda durur oldu:KK51:

Bundan sebeptir ki, Evin yatak odası harici diğer alanlarında kalın bicamaaa giyiyom üstüne sabahlık:işsiz:
Yatarkende biraz daha ince bicaaama miss :KK54:
Sen yine de arz talep olayını karşıla herkesin dinamiği farklı sonuçta :KK72:

Hatrı sayılırdan fazla gecelik iç çamaşırı aldım, değişik değişik ilk zamanlar giydim kocambey bu needüü diye uzaylıya bağlayıp inceleyip ne olursan ol doğal gel diyince onca şey kenarda durur oldu:KK51:

Bundan sebeptir ki, Evin yatak odası harici diğer alanlarında kalın bicamaaa giyiyom üstüne sabahlık:işsiz:
Teşekkür ederim cevap için :)

Teşekkür ederim cevap için :)

Haklısın Canım yatak odasında uyurken falan seksi giyinmek Laz’ım zaten çocuklar büyüdü mü çok zor bence artık istesekte giyemeyiz

Merhaba Bayanlar yaklaşık 3 yıldır evliyim. Eşim sakin iyi bir insan onun bu konuda iyi veya kötü yorumunu duymadım açıkçası ama kendimi suçlu hissediyorum bana akıl verin.Ben çok üşüyen bir insanım gecelik giydiğimde çok üşüyorum hep kalın uzun kollu pijamalarla uyuyorum.Sadeve malum anlardan önce giyip duştan sonra hooop pijamalarıma dönüyorumBir de ben kıllarımı çok takıyorum çirkin göründüğümü düşünüyorum evde lazer aleti aldım onla kurtulmaya çalışıyorum ama yine de bitmiyor kıllı olma durumum Gecelikler aldım çeşit çeşit ama giyemiyorum çKızlar sorum şu sizler ne giyiniyorsunuz dikkat ediyor musunuz dizilerde falan evli kadınları görünce kendimden utanıyorum

Kilsiz dogan bir kadini gormedim. Hepimizin killari var, bekarken dusunurdum, evlendigimde nasil yapacam diye yada esim tiksinirmi,ama gozumuze cok gelen killarimiz aslinda hictegorundugu gibi degildir. Tabiki erkekler purussuz bir vucut sever ama kil olan bir vucut cirkin sayilmaz, tiksinmezler. tabiki bakimli oldugun surece (!)

Dizilere cok takma, hangimiz hergun seksi gecelikle yatariz ki, usuruz yahuu :D hele ki bu soguk kis gunlerinde.
Iliskiye girecegin zaman giyiyorsun zaten, bence yeterli. Herseyi yerinde ve zamaninda yapmak iyidir.

Merhaba Bayanlar yaklaşık 3 yıldır evliyim. Eşim sakin iyi bir insan onun bu konuda iyi veya kötü yorumunu duymadım açıkçası ama kendimi suçlu hissediyorum bana akıl verin.Ben çok üşüyen bir insanım gecelik giydiğimde çok üşüyorum hep kalın uzun kollu pijamalarla uyuyorum.Sadeve malum anlardan önce giyip duştan sonra hooop pijamalarıma dönüyorumBir de ben kıllarımı çok takıyorum çirkin göründüğümü düşünüyorum evde lazer aleti aldım onla kurtulmaya çalışıyorum ama yine de bitmiyor kıllı olma durumum Gecelikler aldım çeşit çeşit ama giyemiyorum çKızlar sorum şu sizler ne giyiniyorsunuz dikkat ediyor musunuz dizilerde falan evli kadınları görünce kendimden utanıyorum
Kışın gecelik olmuyor üşüyorum. Pijama giyiyorum ben. Ama her zaman yatağa temiz girerim yani bakımımı yaparım. Ama havalar iyi ise fix gecelik şortlu takımlar giyerim. Ne yapalım kışın giyilmiyor ki ince şeyler.

Ben normal odalarda mutfakta tayt kısa elbise etek giyerim, yatak odasında kafama göre takılırım güzel giysilerimden

:))))) Ya dizilere niye bu kadar takiyosunuz varsa bile öyle olan bu durum istisna. Ben yeri gelir polar pijamalarla gezerim yeri gelir eşim gelmeden önce saçımı başımı üstümü vs duzeltirim kimi zaman da eşimin hoşuna gidecek şeyler giyerim yani bunun bi rutini yok ben de isterim eşimi hiç polar pijamalarla karsilamiyim ama yapıyorum .tabi ki doğru olan kişinin kendine çeki düzen vermesi ama evde de sürekli süslü puslu guyinmem hergun ya da evde gecelikle dolasmiyorum .:))))

Ne tayti evin içinde yaw pişerim uyuyamam ben, gerçek manada hiç usumeyen çok ince takilan bir kadinim. Yaz kis evde ince ipli ve kisa sort.
Daha fazlasını giysem de 1 saate çıkarıp sortumu giyiyorum yine.
Eşimde usutuceksin diyip diyip üstüme hırka getirir ama almam bile.:KK8:

İçinizi tanıyıp, yüreğinize dokunmuş
Sevgi var, samimiyet var.
1 ye kürküm
2 insan kıyafetiyle ağırlanır.

Ben evde eski yırtılmış markalı tshirt giyip
Dışarda jilet gibi ütülenmiş çıkan çiftleri, garip buluyorum.
Ütü saygısı niye?

İçinizi tanıyıp, yüreğinize dokunmuş
Sevgi var, samimiyet var.
1 ye kürküm
2 insan kıyafetiyle ağırlanır.

Ben evde eski yırtılmış markalı tshirt giyip
Dışarda jilet gibi ütülenmiş çıkan çiftleri, garip buluyorum.
Ütü saygısı niye?
Bende diyorum okudugumu niye anlamadım megersem kürecigim yorum yapmış 😅
Dışarıdamı yırtık tişörtle çıkalım kürecim anlamadım 😃
Niyeyse Sana yorum yapmayı seviyorum küre ❤️

Bende diyorum okudugumu niye anlamadım megersem kürecigim yorum yapmış 😅
Dışarıdamı yırtık tişörtle çıkalım kürecim anlamadım 😃
Niyeyse Sana yorum yapmayı seviyorum küre ❤
Ya evde paspal
Dışarda şık
Ee?
Evde niye şık değil?
Kıyafete saygı var tabi
Başta evde görsün, şık kıyafet ile.
Yırtık pijamanla sana tek Mısır patlatırım
Fakat, rahat pantolana, şık gömleğe viski açarım, pencere önünde loş Işık’ta amy winehouse eşliğinde içeriz, sohbet ederiz, belki etmeyiz :))

Ya evde paspal
Dışarda şık
Ee?
Evde niye şık değil?
Kıyafete saygı var tabi
Başta evde görsün, şık kıyafet ile.
Yırtık pijamanla sana tek Mısır patlatırım
Fakat, rahat pantolana, şık gömleğe viski açarım, pencere önünde loş Işık’ta amy winehouse eşliğinde içeriz, sohbet ederiz, belki etmeyiz :))
Haklısın,
Ama evdede rahat giyinmiyeceksek nerde giyinecez :😃
Tabi rahat giyinmek yırtık elbiseler giymek degil 😃
Mısıırın yanında kolada varsa olur 🤣

Haklısın,
Ama evdede rahat giyinmiyeceksek nerde giyinecez :😃
Tabi rahat giyinmek yırtık elbiseler giymek degil 😃
Mısıırın yanında kolada varsa olur 🤣
Oh be cinsellik ya rahat yazıyorum
Ben evde donla dolanıyorum
Yalnız yaşamak çok güzel
Adam falan yok ya maalesef ben de
Bir gün olursa giyinmeyi unutmam insallah😄

Temiz bir şeyler olması yeterli.
Böyle evinde bile tiril tiril gezen insanları şekilci buluyorum ben.
Bir yerde özgüvensizlik devrede olmalı.
Koca dediğiniz adam 5 senelik evlilikten sonra bir geceliğe zaten tav olmamalı ergen gibi.
Ayrıca dünyanın binbir türlü hali bar, hastalığı kösteliği var.
Tiril tiril gezerken, saç taranamaz hale gelince o zaman da o adam sizi kadın gibi görmeyecek mi?
Yapmayın bu kadar, cinselliği ya da kadın bedenini hemen seksepalite olgusuna dönüştürmeyin.
Kalın polar hatta cicili bicili pijamaları ile de kadın kadındır.
Saçı kısayken de, bir basic tshirtle de.
Bizleri dişi ve çekici yapan şey tavır ve histir.
Bunlar ise şekilcilikten oldukça uzak.

Rahat eşofman altı kazak, bluz vs giyerim pijama gecelik giymiyorum. Ben de üşüyorum kışın

Dizilere bakarsak makyajlı saçların yapılı yatağa giriyolar yalan hepsi, herkes pijama ama bazen yaramazlık yapmak gelirse içimizden jile gecelikler dolaptan çıkar :KK8:

Ben bir iki kere şık kıyafetler giydim , eşim ne dese beğenirsiniz hayatım üstüne rahat edeceğin şeyler giysene :skandal:
Daha da giymedim :dondurma:

Back