• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli Kadının Ev İçinde Giyimi Nasıl Olmalı?

Nurcefa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2016
594
315
103
35
Merhaba Bayanlar yaklaşık 3 yıldır evliyim. Eşim sakin iyi bir insan onun bu konuda iyi veya kötü yorumunu duymadım açıkçası ama kendimi suçlu hissediyorum bana akıl verin.Ben çok üşüyen bir insanım gecelik giydiğimde çok üşüyorum hep kalın uzun kollu pijamalarla uyuyorum.Sadeve malum anlardan önce giyip duştan sonra hooop pijamalarıma dönüyorumBir de ben kıllarımı çok takıyorum çirkin göründüğümü düşünüyorum evde lazer aleti aldım onla kurtulmaya çalışıyorum ama yine de bitmiyor kıllı olma durumum Gecelikler aldım çeşit çeşit ama giyemiyorum çKızlar sorum şu sizler ne giyiniyorsunuz dikkat ediyor musunuz dizilerde falan evli kadınları görünce kendimden utanıyorum

kisin kazak üstüne kazak, esim beni her halimle seviyor. güzel kokmaya calisirim ama ne giyersem giyeyim. yakinlasinca hersey cikiyor zaten, gecelik falan hic almasaymisim iyiymis

Üşengeç bir insanım bir de :)))Tv de izleyince karar veriyorum duş alıyorum temizlik yapıyorum falan bir gün yapıyorum bakıyorum olmuyor i:(. Açıkçası eşim içinde bir şey farketmiyor gibi geliyor ona da üzülüyorum sanki ne giyersem giyeyim aynı onun için :(

Dizilere filan cok kaptirmayin yahu. Insanin devamli gordugu seylere gozu alisiyor bir sure sonra ve 7/24 seksi gecelikle de dolasirsan bir anlami kalmaz zaten. Oyle seyler arada yapinca guzel olur.
Sadece uyumsuz ve kotu giyinmeyin yeter.

Suan uzerimde baya sevimli bir pembe pijama ve tavsan kulakli, beyaz pofuduk ev botlarim var.Hoppa
Evde devamli sevismeye hazirmis gibi dolasmak cok itici yahu sanki baska bir ise yaramiyormus gibi.

ben dışarda tesettürlüyüm ama evde hep tayt ön yakası açık tşörtler bluzlar giyiyorum saçlarım genelde topludur ama dağınık toplamam ve hep temizdir saçlarım.. yatarken genelde alt tarafıma kısa şort tarzı giyerim baksır gibi üstede kısa kollu tşörtlerim var pembe mavi onlardan giyerim uzun kollularla yatamam kesinlikle..

gecelik falan malüm işlerde giyiyor(d)um artık çocukta var onada fırsatım pek olmuyo yalan olmasın..
ama asla ter kokmam kıla tüye önem veririm, tırnaklarım bakımlıdır ve hep parfümlü gezerim.. sadece evde değil dışarı çıkıncada markete bile gitsem temiz kıyafetlerimi giyer şalımı düzgün bağlar öyle çıkarım..

Dizilere filan cok kaptirmayin yahu. Insanin devamli gordugu seylere gozu alisiyor bir sure sonra ve 7/24 seksi gecelikle de dolasirsan bir anlami kalmaz zaten. Oyle seyler arada yapinca guzel olur.
Sadece uyumsuz ve kotu giyinmeyin yeter.

Suan uzerimde baya sevimli bir pembe pijama ve tavsan kulakli, beyaz pofuduk ev botlarim var.Hoppa
Evde devamli sevismeye hazirmis gibi dolasmak cok itici yahu sanki baska bir ise yaramiyormus gibi.
Uyumsuz giyinmiyorum ama bende öyle sevimli pijamalar giyiyorum sürekli :)Çevremde öyle kadınlar var geceliksiz uyumayan her daim seksi uyuyan çoğu orta yaşlı

Uyumsuz giyinmiyorum ama bende öyle sevimli pijamalar giyiyorum sürekli :)Çevremde öyle kadınlar var geceliksiz uyumayan her daim seksi uyuyan çoğu orta yaşlı

onlar nerde ya ben hic görmüyorum. ya seksilik gecelige bakmiyo bu arada seksiysen cuval giysen seksisindir. bi dudak hareketim yeter :halay:

ben dışarda tesettürlüyüm ama evde hep tayt ön yakası açık tşörtler bluzlar giyiyorum saçlarım genelde topludur ama dağınık toplamam ve hep temizdir saçlarım.. yatarken genelde alt tarafıma kısa şort tarzı giyerim baksır gibi üstede kısa kollu tşörtlerim var pembe mavi onlardan giyerim uzun kollularla yatamam kesinlikle..

gecelik falan malüm işlerde giyiyor(d)um artık çocukta var onada fırsatım pek olmuyo yalan olmasın..
ama asla ter kokmam kıla tüye önem veririm, tırnaklarım bakımlıdır ve hep parfümlü gezerim.. sadece evde değil dışarı çıkıncada markete bile gitsem temiz kıyafetlerimi giyer şalımı düzgün bağlar öyle çıkarım..
Süpersiniz bence şortta gayet iyi özenli düzgün girmek yatağa çok önemli:)Bende çalışan bayanım dışarda bakımlı sayılırım eve girince rahat olayım istiyorum açıkçası :)

Tarz meselesidir belki ama sanmiyorum her gece gecelik giydi diye adamlarin daha ilgili vs oldugunu. Ilgili veya ilgisiz olmasinin gecelikle hicbir alakasi yok bence.

Gecelik giymek arada hoşluk olur ama sevismek icin devamli gecelik bekleyen adamda zaten sorun vardir.
Kimisi de gecelik giyip, evde makyajli dolansa da kocasinin umrunda olmuyor.

Süpersiniz bence şortta gayet iyi özenli düzgün girmek yatağa çok önemli:)Bende çalışan bayanım dışarda bakımlı sayılırım eve girince rahat olayım istiyorum açıkçası :)
yani yatağa girince illa gecelik şart değil temiz ama kısa şort tşörtle de yatabilirsiniz.. onun dışında işten eve gelince pijama tayt oturun nolacak vücut temizliğiniz olsun yeterki..

yani yatağa girince illa gecelik şart değil temiz ama kısa şort tşörtle de yatabilirsiniz.. onun dışında işten eve gelince pijama tayt oturun nolacak vücut temizliğiniz olsun yeterki..
Yapıyorum ama hiç bir zaman tam temiz olmuyor kadının karnında bile kıl çıkar mı ya :(

Back