• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli hatta çocuklu olup üniversite okuyan varmı aranızda?

teşekkürler canım...ben zaten kuran kursu hocalığı istiyordum taa lise zamanlarımdan beri...
kuran kursu hocalığı için de bu bölüm zaten yeterli...yani okulu bitirdiğim takdirde, yeterlik belgemi de alırsam inşallah atama gerçekleşiyor..işte özellikle son bir kaç senedir açıkta kalan olmuyor, istisnalar hariç...bütün ilahiyat mezunları göreve başladılar... kimi kadrolu kimi fahri derken herkes yerleşti bizim emsallerden...
zaten nasipse iki yıldan sonra bırakmıcam, dgs ile geçip ilitam istiyorum allah izin verirse...
sizede allah yardımcı olsun..en kötü şeylerden biri de onca emek zahmet zor bir bölümü okuyup bitirip, sonra mezun olup atananların arkasından seyretmek...allah yardımcı olsun üzüldüm ama allah bir kapıyı kaparsa diğerini açarmış unutmayın...

ben msj atamıyorum msjn için tşk edrim inan açıklamama hiç gerek yok tıpatıp aynıyız. :) mesleklerde öyle ;)

Cok mutlu oluyorum ben boyle ureten hanimlari gordukce :))
Bizim buyuk dayimizin gelini de seninle ayni bolumden cnm.
Yakin zamanlarda bir sey sinava girdigini soylemisti ama hatirlayamiyorum simdi.
Rabbim ins sanada nasip eder.
Bakarsin bizim bebislerimizin yol gostericilerinden biri de sen olursun :))

Birde sin bu sene mi basladi tarihe?
Tarih derslerine goz attim da bende, cok zevkli gosunuyor gercekten.
Osmanli turkcesini gordum yaa, yok yaa hayirlisiyla okuyacagim ins ben bu bolumu :))

Cok mutlu oluyorum ben boyle ureten hanimlari gordukce :))
Bizim buyuk dayimizin gelini de seninle ayni bolumden cnm.
Yakin zamanlarda bir sey sinava girdigini soylemisti ama hatirlayamiyorum simdi.
Rabbim ins sanada nasip eder.
Bakarsin bizim bebislerimizin yol gostericilerinden biri de sen olursun :))

Birde sin bu sene mi basladi tarihe?
Tarih derslerine goz attim da bende, cok zevkli gosunuyor gercekten.
Osmanli turkcesini gordum yaa, yok yaa hayirlisiyla okuyacagim ins ben bu bolumu :))

kandil canım çok sağol inan teşekkür ederim...
inşallah yaa allahın izni ile senelerdir bunun hayaliyle yaşadım, allah banada bu hizmeti dinimi öğretebilme sunabilme imkanını nasip eder inşallah...tüm dileyenlere inşallah..
benim eşim bu sene başladı canım, çok sevdi iyikide seçmiş..geçen yıl uluslararası ilişkiler seçmişti hiç sevmedi çalımadı derslere, sınıfta kaldı bile bile..bu bölümü öyle sevdiki..osmanlıcanın bu kadar zevkli olduğunu bilmezdim diyor...
soruların olursa sorarım eşime canım yardımcı oluruz...ben buralardayım hep, özelden yazabilirsin...allah yardımcın olsun canım..

Ayyy tam beklediğim bir konu bende 2001 ihl mezunuyum yani o dönemin kat sayı madurlarından.Şuan evliyim biri 5,5 yaşında birinci sınıfa giden,birîde 1,5 yaşında iki çocuğum var.Bende çok heveslendim sistem değişince ama çok zaman oldu hiçbirşeyden haberim yok.Dersleri unuttum,sınav başvurusu ne zaman ve nasıl bilmiyorum.Mutlaka şansımı denemek istiyorum yoksa içimde kalıcak.Nereden başlayacağımı bilmiyorum kızlar bana da yardımcı olun lütfeeen :) Benim çocuklarım erken uyuyor saat 9:00 da yataktalar.Çalışabilirim diye düşünüyorum

teşekkürler canım...ben zaten kuran kursu hocalığı istiyordum taa lise zamanlarımdan beri...
kuran kursu hocalığı için de bu bölüm zaten yeterli...yani okulu bitirdiğim takdirde, yeterlik belgemi de alırsam inşallah atama gerçekleşiyor..işte özellikle son bir kaç senedir açıkta kalan olmuyor, istisnalar hariç...bütün ilahiyat mezunları göreve başladılar... kimi kadrolu kimi fahri derken herkes yerleşti bizim emsallerden...
zaten nasipse iki yıldan sonra bırakmıcam, dgs ile geçip ilitam istiyorum allah izin verirse...
sizede allah yardımcı olsun..en kötü şeylerden biri de onca emek zahmet zor bir bölümü okuyup bitirip, sonra mezun olup atananların arkasından seyretmek...allah yardımcı olsun üzüldüm ama allah bir kapıyı kaparsa diğerini açarmış unutmayın...

Böyle diye diye zaten sabrediyoruz.
Napalım bizede seyretmek düştü demek kaderde...:50:

slm kızlar...26 yaşındayım..evliyim ve 3 yaşına girdi oğlum var...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek
biraz ertelemeli ve gecikmeli de olsa, aöf ye başladım...hem mutluyum, hem zorlanıyorum çocukla birlikte okumak zor...ama allah bi kuvvaet veriyor..acak da sınavlar başlıyor...eşim de okuyordu zaten şimdi karı koca ders çalışır olduk.. :)
okulu bitirip işime başlayacağım günü rabbim nasip etsin inşallah, ve isteyen herkese...
varmı içinizde hem evli çocuklu okullu olan? :D:52::52:

benim babam evli ve iki çocukluyken hukuk okumuş :)

Evliyim ve öğrenciyim ama çocuğum yok...
Hem de örgünde öğrenciyim yani :)
Sınıfta evli 5 kişiyiz, yalnız değilsin :1:

gazeldustubaglara canım benim msjın için ne kadar teşekkür etsem az.İnan hiç tanışmamamıza rağmen seni tanıyor gibi oldum tüylerim diken diken oldu okurken.Hep beraber yeniden okullu oluyoruz ne mutlu.Bende seninle her zaman görüşmek isterim.Yolun açık olsun arkadaşım...

Bende varım :15:
21 yaşındayım,6 aylık evliyim ve son senemi okuyorum örgünden.
gazi iibf ekonometri bölümüm.
çocuğum yok henüz.
kpss ye hazırlanmaya başladım artık ufaktan :31:
evliyken ders çalışmak daha güzel oluyor.
biz derslere eşimle birlikte giriyoruz.bilgisayarı çok iyi.
programlı pc derslerinde eşimde geliyor,evde anlamadığım yerleri bana anlatıyor :27:
birlikte çalışıyoruz :37:

gazeldustubaglara canım benim msjın için ne kadar teşekkür etsem az.İnan hiç tanışmamamıza rağmen seni tanıyor gibi oldum tüylerim diken diken oldu okurken.Hep beraber yeniden okullu oluyoruz ne mutlu.Bende seninle her zaman görüşmek isterim.Yolun açık olsun arkadaşım...

rica ederim canım ne demek...inşallah sende okullu olacaksın inanıyorum ben sana..allah yardımcın olsun canım...

bende o annelerden bıtanesıyım ustelık örgun okuyorum canım hemşirelık ama yınede halıme duacıyım cunku bu meslegı ve bos durmamayı sevıyorum

Canım ben de üniverste okurken evlendim....:70:
Tabi sonra okuluma evlendikten sonra devam ettim..Çok şükür 4 yıllık ünverstmden başarılı bir şekilde mezun olup diplomamı da aldım elime...
Çalışmıyorum şu an evdeyim..Hatta 2. üniverstemi okumayı düşünüyorum..Senin bölümünü okumayı da çok istiyorum..Nasip tabi..
Dersler nasıl peki zor mu..?

Son düzenleme:
kızlar bende bu sene sınava gırıp acıktan okumak ıstıyorum

ama ıkı cocukla basarabılırmıyım acaba dıye dusunmeden edemıyorum

fakat cok ıstıyorum ınsallah olur

teşekkür ederim canım..ilahiyat önlisans okuyorum...:)
Ben de evlendikten sonra ilahiyat önlisansı bitirdim,şimdide 9 eylül ilitam(ilahiyat tamamlama programı)3.sınıf öğrencisiyim..2010 yılında bitirmiştim aöf yi..dgsye girmemiştim,temmuzda öylesine girdim ve izmir tuttu,artık ilitamlıyım ve benim de 4 yaşında bir oğluşum var..tavsiyem sen de önce 2 yılı bitir,sonrasında ilitam oku...okumanın yaşı yok,hikmet müslümanların yitik malı imiş,nerede bulursa alırmış..sevgiler...

sonradan okudum burada yazmışsın zaten ilitam okumak istediğini,iste yeterki olur Allahın izniyle..
bu arada ben de fahri Kuran kursu öğreticiliği yapıyorum...bu mesleği çok severek yapıyorum,son derece kutsal olduğuna inanıyorum,umuyorumki bu meslekte kalıcı olurum,ömürboyu Kuranı kerim öğretirim..

beeen:34:
liseden sonra 1 yıl ara verdim sadece ve evlendim:17:
pişman mıyım HAYIR
şimdi 2 yaşında bi kızım var,3.sınıftayım
aöf türk dili ve edebiyatı okuyorum
hatta öyle ki yüksek onur belgesi bile aldım:1:
size de allah kolaylık versin
ben yaramaz kızımla yapabildiysem siz de :1:parsınız inş.:16:

kızlar bende ıkı cocuk annesıyım ve aöf okuyorum...sağlık kurumları işletmeciliği bölümüm gecen yıl sınıfta kaldımm ama bu yıl daha sıkı calışıp gecıcem ınşallah...hepımıze başarılar allah bızı utandırmasın....

Back