• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli hatta çocuklu olup üniversite okuyan varmı aranızda?

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
slm kızlar...26 yaşındayım..evliyim ve 3 yaşına girdi oğlum var...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek
biraz ertelemeli ve gecikmeli de olsa, aöf ye başladım...hem mutluyum, hem zorlanıyorum çocukla birlikte okumak zor...ama allah bi kuvvaet veriyor..acak da sınavlar başlıyor...eşim de okuyordu zaten şimdi karı koca ders çalışır olduk.. :)
okulu bitirip işime başlayacağım günü rabbim nasip etsin inşallah, ve isteyen herkese...
varmı içinizde hem evli çocuklu okullu olan? :D:52::52:

Oncelikle cani gonulden kutluyorum. :))
Ne guzel yaa, hala okuma azmini tasiyor olman.
Bende cocuk yok ama evliyim.
Evli bir sekilde kpss ye hazirlandim bende bu sene.
Evliyken ders calismak daha bir tatli oluyor sanki :))

benim sınıfımda vardı. hatta 47 yaşında teyzemiz vardı. okumanın yaşı yok demişler. hangi bölümde okuyorsunuz? kolay gelsin eşinizle size:34:

kız kardeşim iki tane çocukla hem çalışıyo, hem yüksek lisans yapıyo, isteyince oluyo valla, bende hayret ediyorum ona ama:1:

Oncelikle cani gonulden kutluyorum. :))
Ne guzel yaa, hala okuma azmini tasiyor olman.
Bende cocuk yok ama evliyim.
Evli bir sekilde kpss ye hazirlandim bende bu sene.
Evliyken ders calismak daha bir tatli oluyor sanki :))

hemde nasıl canım yaa aynen valla :)
ben 2004 yılında liseden mezun oldum ve biz öss ye girdiğimizde meslek liselerinin önü kapalıydı ve kazanamadık...ondan sonra bidaha girmedim sınava...ailem falan çok istedi ama sonrada ben istemedim tekrar o hüznü yaşama korkusundan dolayı..başka işlerde çalıştım...kurslara falan gittim muhasebe kurslarına...sertifikalar aldım...ön muhsebecilik yaptım senelerce...sonra evlendim 2009 yılında...artık üni iyice hayal olmuştu...
ama artık meslek liselerinin durumu düzeldiği için içime bi istek geliyordu hep...arkadaşlarımın çoğu okuyor şuan bizim dönemdeki emsaller...çoğu evli çocuklu..
okulu bitirip nasipse işimizi elimize alcağımız günü rabbim nasip eder inşallah..
cesaret edemeyenlere burdan duyrulur...:)

slm kızlar...26 yaşındayım..evliyim ve 3 yaşına girdi oğlum var...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek
biraz ertelemeli ve gecikmeli de olsa, aöf ye başladım...hem mutluyum, hem zorlanıyorum çocukla birlikte okumak zor...ama allah bi kuvvaet veriyor..acak da sınavlar başlıyor...eşim de okuyordu zaten şimdi karı koca ders çalışır olduk.. :)
okulu bitirip işime başlayacağım günü rabbim nasip etsin inşallah, ve isteyen herkese...
varmı içinizde hem evli çocuklu okullu olan? :D:52::52:

aynen ya tebrik ediyorum sizi:46::46::46::46::46: çok güzel bişey bu bana da cesaret geldi evlenmedim dha henüz ama içimde okumak hep kaldı en azından kendimi yükseltmek gibi bir hedefim bvar sözlüm de benimle aynı kafadan ben bu konuyu okurken ilerdeki beni gördüm resmen allah kolaylık versin bu kadar emeğin karşılığını allah verir hiç şüphesiz

aynen ya tebrik ediyorum sizi:46::46::46::46::46: çok güzel bişey bu bana da cesaret geldi evlenmedim dha henüz ama içimde okumak hep kaldı en azından kendimi yükseltmek gibi bir hedefim bvar sözlüm de benimle aynı kafadan ben bu konuyu okurken ilerdeki beni gördüm resmen allah kolaylık versin bu kadar emeğin karşılığını allah verir hiç şüphesiz

çok sağol canım :) benimde en büyük destekçim eşimdi...
önceleri hep bahane buldum yok çocuğum var yok evin işi gücü yemeği temizliği :) vs bahanelerle erteledim hep...
ama bu sene bi cesaret gittim kaydoldum...:) ocak ayında sınavım başlıyor :) bakalım hayırlısı olur inşallah...oğlumla birilikte çalışmak zorluyor ama allah bi kuvvet veriyor inan..sanada tavsiye ederim...yapacağın sadece bi anlık deli cesareti hepsi bu :)

Bence gayet keyifli bir hale dönüştürebilirsiniz yeter ki isteyin.

Bende 3 yaşında bir çocuk annesiyim,senden bi 8 yılda yaşlıyım:52::51:

Turizm otelciliten mezun olalı 12 yıl oldu,şimdi uluslararası ilişkiler 3. sınıf öğrenciyim.

Eşim yüksek lisans yapıyor;oğlum çok yaramaz üstelik ama elbet uyuyor değil mi?

Bizde gece dvd izlemek ya da play station oynamak yerine bu aralar ders çalışmaya,makale yorumlamaya başladık.Tek sıkıntı bu yani.

Çocuk engel değil aksine onun önündeki anne baba profilinin çıtasını yükseltmek için teşvik sebebi bile.

Kolay gelsin,aöf ders çalışma topiği var burda,oradan son derece şevk ve gaz temin edebilirsiniz:34:

Turizm otelciliten mezun olalı 12 yıl oldu,şimdi uluslararası ilişkiler 3. sınıf öğrenciyim.

Bizde gece dvd izlemek ya da play station oynamak yerine bu aralar ders çalışmaya,makale yorumlamaya başladık.Tek sıkıntı bu yani.

Çocuk engel değil aksine onun önündeki anne baba profilinin çıtasını yükseltmek için teşvik sebebi bile.

Kolay gelsin,aöf ders çalışma topiği var burda,oradan son derece şevk ve gaz temin edebilirsiniz:34:

aaa gerçektenmi inanın bilmiyordum. nerde bu topik? yönlendirirseniz çok sevinirim...

Tatlım sende mi turizm mezunusun:53:
Nedense şaşırık oldum, sanki bir tek ben okumuşum gibi geliyordu o illet bölümü:9:

çok sağol canım :) benimde en büyük destekçim eşimdi...
önceleri hep bahane buldum yok çocuğum var yok evin işi gücü yemeği temizliği :) vs bahanelerle erteledim hep...
ama bu sene bi cesaret gittim kaydoldum...:) ocak ayında sınavım başlıyor :) bakalım hayırlısı olur inşallah...oğlumla birilikte çalışmak zorluyor ama allah bi kuvvet veriyor inan..sanada tavsiye ederim...yapacağın sadece bi anlık deli cesareti hepsi bu :)

aynen canım ya baba evinde yapamadığımı koca evinde yapıcam tam tersi olması gerekirken ne yapalım kader işte :D:40:

Bende 2004 yilinca mezun oldum okuldan :))
Yasitiz da bu arada.
Onlisans devam etmistim bende.
Bu senede kpss ye yuklendik bakalim.
Simdide tarih okumak istiyorum :))

Bu arada masallah cnm yaa, bebisin bile var senin.

aaa gerçektenmi inanın bilmiyordum. nerde bu topik? yönlendirirseniz çok sevinirim...

http://www.kadinlarkulubu.com/acikogretim/405131-kizlar-sinava-calismaya-basliyoruz.html

Burada listeler oluşturuluyor,herkes çalıştığı üniteleri yazıyor ; birbirinden gaza geliyor tabiri caizse:34:

http://www.kadinlarkulubu.com/acikogretim/367621-acikogretim-ilahiyat.html

Bu da sizin bölümünüzün konusu,buradan da nasıl çalıştığınızı falan konuşursunuz.

Kolay gelsin.

Tatlım sende mi turizm mezunusun:53:
Nedense şaşırık oldum, sanki bir tek ben okumuşum gibi geliyordu o illet bölümü:9:

İllet ki ne illet...

Akdeniz üniversitesinden mezunum ben.

Geleceğin diplomalı komilerini yetiştirdiklerini anlayana kadar iş işten geçmişti:ssz:

Bende 2004 yilinca mezun oldum okuldan :))
Yasitiz da bu arada.
Onlisans devam etmistim bende.
Bu senede kpss ye yuklendik bakalim.
Simdide tarih okumak istiyorum :))

Bu arada masallah cnm yaa, bebisin bile var senin.

evet canım bebekde olunca zor ama bebeklikten çıktı artık şükür oyun oynar hoplar zıplar derken bu arada bende ufaktan çalışıyorum derslerime...:) gece erken uyutuyorum falan derken vakit olmuyor değil oluyor istedikten sonra...
bu arada eşim tarih okuyor..bu sene açıldı sanırım değilmi? eşim çok sevdi çok rahat bi bölümmüş...
severek ders çalışıyor...tavsiye ederim..gayet kolay diyorlar bi kişi daha tanıyorum tarih okuyan...
hayırlısı olsun hakkında canım benim...

http://www.kadinlarkulubu.com/acikogretim/405131-kizlar-sinava-calismaya-basliyoruz.html

Burada listeler oluşturuluyor,herkes çalıştığı üniteleri yazıyor ; birbirinden gaza geliyor tabiri caizse:34:

http://www.kadinlarkulubu.com/acikogretim/367621-acikogretim-ilahiyat.html

Bu da sizin bölümünüzün konusu,buradan da nasıl çalıştığınızı falan konuşursunuz.

Kolay gelsin.

canım yaa çok teşekkür ederim, çok sağol ilgin için..
hemen bakıcam..zaten istiyordum böyle bişey gaza gelmek için :) çok iyi oldu çok sağol tekrardan allah razı olsun..sizede başarılar diliyorum...
maşallah da diyorum :)azminiz takdire şayan gerçekten..:nazar::nazar:

İllet ki ne illet...

Akdeniz üniversitesinden mezunum ben.

Geleceğin diplomalı komilerini yetiştirdiklerini anlayana kadar iş işten geçmişti:ssz:

Aynen aynen..Ben de Adnan menderes mezunuyum....
Kpss de atanabilmek için de sadece ve sadece 95 ve üstü almak yeterli oluyor:ssz:
Millet te bana diyor doyamadı okumaya 2.üniversiteyi okuyor...
Halbuki bilmiyorlar ki benim bir mesleğim yok:ssz: Keyfimizden okuyoruz sanki..

Artık önlisansın bir adı kalmadı, ilahiyat ve sağlıkçılar dışında
Özellikle turizm gibi meslekler maalesef benim gibi açıkta kalıyor
Mecburen dgs yapıyoruz
Bu seferde daha okucan mı nereye kadar
ah bilseniz bizim bölümlerin işe yaramadığını...

Kpss desen zaten bölümümden alım ilk defa bu sene oldu oda yarısını 3001e vericeklermiş
Gene değişen bir şey yok yani

İnşallah siz bir an önce bitirip atanırsınız veya iş bulursunuz :ssz:

Artık önlisansın bir adı kalmadı, ilahiyat ve sağlıkçılar dışında
Özellikle turizm gibi meslekler maalesef benim gibi açıkta kalıyor
Mecburen dgs yapıyoruz
Bu seferde daha okucan mı nereye kadar
ah bilseniz bizim bölümlerin işe yaramadığını...

Kpss desen zaten bölümümden alım ilk defa bu sene oldu oda yarısını 3001e vericeklermiş
Gene değişen bir şey yok yani

İnşallah siz bir an önce bitirip atanırsınız veya iş bulursunuz :ssz:

teşekkürler canım...ben zaten kuran kursu hocalığı istiyordum taa lise zamanlarımdan beri...
kuran kursu hocalığı için de bu bölüm zaten yeterli...yani okulu bitirdiğim takdirde, yeterlik belgemi de alırsam inşallah atama gerçekleşiyor..işte özellikle son bir kaç senedir açıkta kalan olmuyor, istisnalar hariç...bütün ilahiyat mezunları göreve başladılar... kimi kadrolu kimi fahri derken herkes yerleşti bizim emsallerden...
zaten nasipse iki yıldan sonra bırakmıcam, dgs ile geçip ilitam istiyorum allah izin verirse...
sizede allah yardımcı olsun..en kötü şeylerden biri de onca emek zahmet zor bir bölümü okuyup bitirip, sonra mezun olup atananların arkasından seyretmek...allah yardımcı olsun üzüldüm ama allah bir kapıyı kaparsa diğerini açarmış unutmayın...

Back
X