- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
Bayanlar ben öğretmenim. Tam öğretim okulum.sabah 6 da uyanıyorum 3 de evde oluyorum. Sorunum şu ki ilkokul öğretmeni olduğum için çocuklar beni aşırı yoruyor. 1.sınıflsrı okutuyorum daha çok yoruluyorum. Asla işimden yakınmıyofum çok severek yapıyorum çok şükür. Ama kızlar eve geliyorum yemek temizlik beni bekliyor. Kendimi eve zor atıyorum zaten. Birde yemek temizlik beni çok ama çok yoruyor. Düğün hazırlıkları yapıyoruz hafta sonum tüm dolu. Kendime zaman ayıramıyorum. Evimin tadını çıkaramıyorum. Tozu çok olan bir ilçede yaşıyoruz. Aşırı toz var ve ev o kadar toz okuyor ki. Hafta da 3 kere ev silmek zorunda kalıyorum. Ev zaten 4+1 offff offff. Neden bu kadar büyük ev tuttuğuma gelecek olursak ilçe küçük ve evler hemen doluyor. Büyük evler kaldı bize de. Neyse kızlar açıklamam çok uzun olmuş olabilir. Hakkınızı helal edin. Kızlar ne yapmalıyım? Bana pratik fikirler verir misiniz. Ben nasıl başa çıkcam ev işleri ile. Birde yetmiyor gibi spora yazıldım. Düğünüm 3 ay sonra kilo vermem lazım. Ahhh ah çok uzun yazdım. Bayanlar bana yardımcı olur musunuz. Bana yardım edecek kimsem yok şuan gerçekten. Annem le görüşmüyorum bile.