• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli erkek meselesi

Avludakisesler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2018
49
21
3
32
Yeni üye ve ilk konum aslından sessizce takip ediyorum burayı ama artık çözüm bulamadım kimseye de anlatamıyorum Annem 46 yasında babamdan ben 2 yaşındayken boşanmıs bir hafta önce bir kadın geldi yanıma meger annemin erkek arkadaşı varmış bir de evliymiş adamın 2 tane çocuğu varmış ben küçüklüğümden beri babasız yasıyorum annemin bir evliliğin bitmesinden sorumlu olabileceği beni çok üZüyor bu arada annemle konuştum aglayarak itiraf etti doğruymuş ne yapayım ben

Annene yaptığının yanlış olduğunu anlat, sana yanlış örnek olduğunu, insanız başımıza neler gelir bilemeyiz aynı hatayı ben yapsam diye sor

Çok zor bı durumda kalmışsınız Allah yardımcınız olsun :( kadın gelip sizle konuştuğuna göre evliliğini bitirmek istemiyor, ya çocukları için ya sevdiği için yazık.. bence annenize resti çekin, baskı yapın vazgeçsin bu isten, kimsenin ahını almasın, karısını aldatan gün gelir annenizi de aldatır bunları biliyodur aslında ama belki bir silkinmeye ihtiyacı vardır bilemedim..

Aglaya
Annene yaptığının yanlış olduğunu anlat, sana yanlış örnek olduğunu, insanız başımıza neler gelir bilemeyiz aynı hatayı ben yapsam diye sor
hayatımda ikinci kez aşık oldum diyor ne yapacağımı şaşırdım bağırdım çağırdım olmadı anneanneme söylemeyi dusunuyorum ama pek etkili olacağını düşünmüyorum

Siz annenizin hatalarının bedelini ödemek zorunda değilsiniz
“En hafif tabirle, evli erkeklerle gezip tozuyorsun ve eşleri benim kapıma dayanıyor. Durumdan çok rahatsızım ya kendine çeki düzen ver ya da ilişkimizi keselim” deyin
Nereye gidebilirim ki tek basıma nişanlım bana bu sefer sebebini soracak neden diye

İnan’ın bütün bunları söyledim ama değişmiyor söz veriyor bir bakıyorum tekrar görüşüyorlar çok üzülüyorum

Annenize, sizin de babasız büyüdüğünüzü başka çocuklarında annenizden dolayı babasız büyümelerini istemediğinizi eğer bu davranışında ısrar ederse sizle sevgilisi arasında bir tercih yapması gerektiğini söyleyin.

Anneniz bir yuvayı yıkmadan önce aklını başına alır umarım.

Neden bu olayda tek suçlu olan anneniz olsun ki? Adam bu suçun neresinde? Erkekler aldatır, buna alışkınız, bari kadınlar sorumluluk duysun da evli erkeklerle birlikte olmasın düşüncesi mi yoksa bu? Ayrıca evlilik akti olan, dolayısıyla sorumluluk duyması gereken kişi o adamdır. Annenizin yaptığının ahlaki boyutu ayrı bir tartışma konusu bana göre. O kadın ağlaya ağlaya niye size geliyor ki? Gitsin hesabını kocasıyla görsün. Kocası böyle ş.sizken anneniz gider, başka kadın gelir. Hepsini tek tek bulup konuşup ayrılmalarını mı sağlayacakmış kadın??? Çok saçma. Ağzının payını vermeliydiniz bence kadının.

Neden bu olayda tek suçlu olan anneniz olsun ki? Adam bu suçun neresinde? Erkekler aldatır, buna alışkınız, bari kadınlar sorumluluk duysun da evli erkeklerle birlikte olmasın düşüncesi mi yoksa bu? Ayrıca evlilik akti olan, dolayısıyla sorumluluk duyması gereken kişi o adamdır. Annenizin yaptığının ahlaki boyutu ayrı bir tartışma konusu bana göre. O kadın ağlaya ağlaya niye size geliyor ki? Gitsin hesabını kocasıyla görsün. Kocası böyle ş.sizken anneniz gider, başka kadın gelir. Hepsini tek tek bulup konuşup ayrılmalarını mı sağlayacakmış kadın??? Çok saçma. Ağzının payını vermeliydiniz bence kadının.
Tabii ki annemi savundum ama içten içe çok üzüldüm dedikleriniz doğru ama ben annemin yaptığı yanlışı dusunuyorum belki de evlilikleri çok önceden bitmiştir ve ya adam boşanmayı düşünüyordur bu onların arasında beni kendi annem ilgilendirir suç diyorsanız o adamın karısına yaptığı suç ancak annemin de böyle bir ilişkide yer alması kendisine saygısızlık

Tabii ki annemi savundum ama içten içe çok üzüldüm dedikleriniz doğru ama ben annemin yaptığı yanlışı dusunuyorum belki de evlilikleri çok önceden bitmiştir ve ya adam boşanmayı düşünüyordur bu onların arasında beni kendi annem ilgilendirir suç diyorsanız o adamın karısına yaptığı suç ancak annemin de böyle bir ilişkide yer alması kendisine saygısızlık
Anneniz 46 yaşında. Bunları değerlendirebiliyordur bence. Sizin olumsuz tepkiniz onu o adama daha çok yaklaştırır, bilin.

46 yasinda akli basinda olmayan insan o_O durum cok zor.ne zamandan beri var bu durum?yaniniza gelen kadin karisimiydi adamin?sizin yaniniza niye geliyor anneniz yanina gitse daha dogru degilmi.peku bundan sonra nasil olucak acaba?anneniz ne diyor niye konusmus evli biriyle?kaafamda deli sorulur o_O

46 yasinda akli basinda olmayan insan o_O durum cok zor.ne zamandan beri var bu durum?yaniniza gelen kadin karisimiydi adamin?sizin yaniniza niye geliyor anneniz yanina gitse daha dogru degilmi.peku bundan sonra nasil olucak acaba?anneniz ne diyor niye konusmus evli biriyle?kaafamda deli sorulur o_O
8 aydır görüşüyorlarmış yanıma gelen karışıymış annemi benim ikna edebileceğimi düşünmüş heralde seviyorum diyor ben boşansın demiyorum ki diyor

8 aydır görüşüyorlarmış yanıma gelen karışıymış annemi benim ikna edebileceğimi düşünmüş heralde seviyorum diyor ben boşansın demiyorum ki diyor
Kusura bakmayin ama anneniz cok igrenc bisey yapiyor. ALLAH KORUSUN misal veriyorum kizinin basina boyle birsey gelse o kadinda bosan demiyormki seviyorum dese acaba nasil karsilar? o_O cok acayip ben sevginin pad diye oldugunada inanmyorum zamanla tanirsin seversin evli oldugunu bildiyi biriyle niye sevmeye kalkmiski?cocukta degil yasini basini almis kadin. ne diyeyim Allah islah etsin

Yazik kadin yuvasini kurtarmak icin senden yardim istemis

O kadina ve 2 cocuga yazik.
Demek ki bosanmak istemiyor kadin.

Annenle tekrar tekrar konus
Cocuklara yazik de ben de babasiz buyudum de.

Annen ve o adam yanlis yoldalar

Back