Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Aynen ya ben yeni bir taktik yaptim :)
Ig'de kendime yeni bir hesap açtım sadece kpss ile ilgili. not alırken uzun tablolar vs olursa fotoyu çekip yüklüyorum oraya deftere de not alıyorum ig de diye bakmam gerektiğinde ordan bakicam artık :KK66:

Bu arada orada bu şekilde çok sayfa var bilgi paylaşımı çok oluyor kullanmayanlara - kendini kaptirmayacagina inanıyorsa- tavsiye ederim :)

Ig dediğin İnstagram mı? Ay valla çok hoşsun canım ya:KK9::KK9::21: Hiç aklıma gelmezdi :) O şekilde akılda kalıcı oluyor mu peki tatlım ?

Ig'de kendime yeni bir hesap açtım sadece kpss ile ilgili. not alırken uzun tablolar vs olursa fotoyu çekip yüklüyorum oraya deftere de not alıyorum ig de diye bakmam gerektiğinde ordan bakicam artık :KK66:

Bu arada orada bu şekilde çok sayfa var bilgi paylaşımı çok oluyor kullanmayanlara - kendini kaptirmayacagina inanıyorsa- tavsiye ederim :)

:KK49: cok iyi fikirmis yaa hem bos zamanlarinda bakarsin tekrar olur.

Evet cnm bende gordum bikacini takip ediyorum deli gibi ders calisiyolar gunde 400 soru fln... Gorunce moralim bozuluyor:/

Ig dediğin İnstagram mı? Ay valla çok hoşsun canım ya:KK9::KK9::21: Hiç aklıma gelmezdi :) O şekilde akılda kalıcı oluyor mu peki tatlım ?

Evet canım instagramda. Paylaştığımı okuyorum bir kez. Zaten yazdiklarimda bir sure sonra unutuluyor amac tekrar yaparken elimin altinda pratik bi sekilde olsun hepsi :KK66: inşallah işe yarar bakalım :)

:KK49: cok iyi fikirmis yaa hem bos zamanlarinda bakarsin tekrar olur.

Aynen canım ben oğlumu ayakta sallayarak uyutuyorum baska türlü günlerce biraksam uyumaz :/ sallamayla bile en az yarim saatte uyutuyorum o arada bakiyorum onlara da.

Evet cnm bende gordum bikacini takip ediyorum deli gibi ders calisiyolar gunde 400 soru fln... Gorunce moralim bozuluyor:/

Ben sadece paylaştıklari notlara falan bakiyorum detaylara bakmiyorum moralim bozulmasin diye :):)

kızlar kadınlar klubünden bir yazıdan alıntı yaptım:)

ben bekarım...
ama tanıp gelince atanaların çoğu evli ve çocukluydu.. aklımda olanlar..

*33 yaşında evli bir abla.
*30 küsür yaşında 3çocuğu olan bir abla(ikisi ikz yaşları 5 ve 6)
**30küsür yaşlarında 10 yaşında ve 5 yaşında bir abla
*39 yaşında eşinden ayrılmiş 10 yaşında çocuğu olan abla
**30 küsür yaşında, ücretli öğretmenlik yapan 4 5 yaşında bir kızı olan bir abla..
*30küsür yaşlarında, fabrikada çalışan 3 4 yaşlarında bir kızı olan bir abi..

bunları birebir gördüm.. birebir tanıdım..
hatta ikiz çocukları olan olan abla, DGS sınavı ile inşaat mühendisliğinide kazanmış..

siz mesaj attım :KK34:

kızlar ösym sınav takvimi belli olmuş önlisans kpss ekim ayına ertelenmiş lisans kpss ise mayıs ayına gelmiş

kpss önlisans sınavı 22.10.2016 tarihinde olacak bir ay ertelenmiş müjdeeeeeee

X