- 30 Eylül 2015
- 403
- 5.093
Senin bi tanO gunlerin kiymetini bil canm ve cok calis bide gercekten istemeye bagli baxi seyler bi dusun bakim ne kadar istiyorsun atanmayi...baska sansim yok deyince insan uykusuz gecelere ragmen uyuyamiyo ne kadar yorgun bitkinde olsa...tabi sen yine iyi ol bi skntin olmasinda 2 uc saat calis nolcak sanki dunyann sonu gil sncta
Mwrhaba Kızlar ben sürekli çok zayıf olduğum tarih ve Coğrafya çalışıyorum. Diğerlerine kurs başladıktan sonra başlayacağım. Hedefim yılbaşına kadar tarih cografya vatandaşlik konularını bitirmek. Türkçe ve matematigi dersaneden takip edeceğim sadece bol soru çözümü yaparak pekistirecegim.
Dün cografya 1 konusu bitti 35 soru cozdum
Bugun Tarih 1 konusu bitti 30 soru çözdüm
Ozet cikararak calistigim.ocin yavas ilerliyorum. Ozetler bitince inşallah bol soru çözümü ve aylik tekrar yapma planlarim var :) benim canavarlarla bu planlari uygulayabilirsem helal olsun bana kendi elimi öperim
Canim bende de var iki canavar.gordugun gibi saat bir ve ben anca baslayabiliyorum ders calismaya.anca uyudular cunku.zor ama imkansiz degil.Rabbim yardimcimiz olsun insaallah...