sınavın öne alınmış olması şu son ayda koydu bana.iyice moralim bozuk.Olmaz kizlar toplayin kendinizi.. Son gunleriniz daha cok saldirin inanin en basta kendinize inanmazsaniz zaten birakin calismayin.. Inanc ile beyin orantilidir ve inanirsaniz sevkiniz artar.. Valla bizim ekim de ama hala daha canla calisiyoruz
Bende anayasadan ilk konuya çalışıyorum daha. Bitirip testlerini çözcem ama bugün misafirliğe gitcez akşam vakit olmaz. Anca konu okuyabilirim. Testlerini de yarına bırakcam. Bir yandan da ramazan yetgin tarih videosu izliyorum. 24. videoya başlayacağım bugün inşallah.Kıxlar çalışmamiz lazım destek olalım birbirimize haydi herkes ne yapıyor yazsın ben vatandaşlık çalışıyorum konu eksigim var malesef bu hafta eksikleri tamamlamayı planlıyorum umarım istediğim gibi ilerler hersey
Ne güzel konuların çoğu bitmiş yazdıklarını okuyunca çalışasım geldi. Ne güzel çalışıyorsun :)Kpsscanlar nasilsiniz
Bende pazar ve dün 3 video izldm soru bnkasndan atatrk ilkeleri,inkilaplari,dis politika,cumhuryt kultr ve mdnyt ,hayati knularini bitrdm bu sbh 5 te kalkip.toplam 144 soru
Bugun 20.yy bslarnda dunyadan dvm edyrm.bebegm uyuttm simdi dvm edcm
Allah kolaylastirsin zorlastrmasn insa bi cirpida eksikleri bitirelm insa
Ekimde bsladm clsmaya canim ama 2 3 aydr adam aklli bkamadm toparlamak zorundaym.bebegmi sallarken ders clstm gecelerce emek verdm.toparlaycgma inaniyorum.hepimizn allah emeklerini bosa gtrmesinNe güzel konuların çoğu bitmiş yazdıklarını okuyunca çalışasım geldi. Ne güzel çalışıyorsun :)
Anladim allah yardmcn olsun seninde.Ben akşama kadar çalıştığım için pek vaktim kalmıyor ders çalışmaya. Öğle araları iş yeri gürültülü olduğundan matematik bakıyorum sözel ders kafama pek girmiyor. İsemin matematik soru bankasını almıştım onda da geometri kısmı yokmuş. Bugün rasyonel sayılar kısmını bitirdim. Akşam da vatandaşlıktan hukuka giriş kısmını bitircem vakit kalırsa da soru çözerim.
Naptin canim vat ne durumda hadi bkalm bu hafta snuna kadar eksikleri kapatalm insaKıxlar çalışmamiz lazım destek olalım birbirimize haydi herkes ne yapıyor yazsın ben vatandaşlık çalışıyorum konu eksigim var malesef bu hafta eksikleri tamamlamayı planlıyorum umarım istediğim gibi ilerler hersey
Ben bu ara kafamı toparlayamiyorum napacagimi şaşırmış durumdayım bu piskolojiden acilen kurtulmam lazım vatandaşlık okudum geçtim coğrafyayi bi bakmam lazim denemelere gecicem artık şanirim geç kaldım düşüncesi beni alt üst ediyo.sen videoları tekrar olsun diye mj İzliyorsun yoksa yeni mi basladin tariheNaptin canim vat ne durumda hadi bkalm bu hafta snuna kadar eksikleri kapatalm insa
Vakit var stres yapma hergun daha kymetli artk zamanimzi iyi dgerlendrmemz lazm.ben tarh 2 ay once tarhte atatrk dnemine kadar geldm braz mat ve egtme yuklndm o arada braz clsamadm zaten.bi hafta icnd toparladm sukur tarhten 2 knum kaldiBen bu ara kafamı toparlayamiyorum napacagimi şaşırmış durumdayım bu piskolojiden acilen kurtulmam lazım vatandaşlık okudum geçtim coğrafyayi bi bakmam lazim denemelere gecicem artık şanirim geç kaldım düşüncesi beni alt üst ediyo.sen videoları tekrar olsun diye mj İzliyorsun yoksa yeni mi basladin tarihe
Bend ihtycn turkye geneli dnemesne grcem yarin.sizlerd bulundugunz ilde greblysanz son 3 dnemesi kaldi hbrnz olsunBen de panik oldum bu aralar işte yoğun olduğumdan çalışamıyorum. Sınava da az kaldı daha bitirilmesi gereken bir sürü kitap ve bir sürü konu eksiğim duruyor. Bir dersanenin denemesine gireceğim durumum nedir onu da hiç bilmiyorum. Tek bildiğim çok kötü olduğu. Bu hafta denemeye gireyim en kötü neti hangi dersten çıkarırsam ona ağırlık vereceğim. Artık kalan zamanı değil de neler yapabilirim. Netimi nasıl yükseltirim diye bakıyorum olaya.