Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Dun kizimi hastaneye gtrdk aksam misafr vardi hc clsamadm malesf.bugn soguk savas dnemindn 48 soru cozdum
İslamiyet once trk dvletleri unitesni bstan sna tekrar ettm

Bend ihtycn turkye geneli dnemesne grcem yarin.sizlerd bulundugunz ilde greblysanz son 3 dnemesi kaldi hbrnz olsun

Bende ona gireceğim. Son 3 denemesine girmeye çalışacağım bakalım. İlk gireceğim deneme olacak. Önceden girmek istedim ama bir türlü fırsatım olmadı.

Dun kizimi hastaneye gtrdk aksam misafr vardi hc clsamadm malesf.bugn soguk savas dnemindn 48 soru cozdum
İslamiyet once trk dvletleri unitesni bstan sna tekrar ettm
Geçmiş olsun, önemli bir şey değildir inş. Bende akşam tarih çalışmayı hedefliyorum. Bir arkadaşım tarihten bir soru bankası verdi güzel sende çöz geri getir ama bana 2 hafta sonra dedi. Onu bitirmeye çalışcam haftasonu.

Geçmiş olsun, önemli bir şey değildir inş. Bende akşam tarih çalışmayı hedefliyorum. Bir arkadaşım tarihten bir soru bankası verdi güzel sende çöz geri getir ama bana 2 hafta sonra dedi. Onu bitirmeye çalışcam haftasonu.
Sagol canim gecici insa.evvlyt sn iki unite kaldi benimd asina tarh var elimd ona bsladm btrcem insa ksa surde hadi bkalm takipteyiz:KK5:

smykmy TG denemesi nasıl geçti benim berbat Toplamda 66 net çıktı Genel kültürden 9 netim var genel yetenek de yapamasaydım vay halime. Artık full gk çalışcam.

KPSS LİSANS GERİ SAYIM - kalan gün: 21 !!!!
kızlar merhaba,
son 3 gündür yine çalışamadım.
kayınvalidem hastalandı.iki çocuk, iki kaynım, yemek, çamaşır bulaşık, temizlik ve hastane arasında mekik dokudum.
tarih tekrarını bitiremedim henüz.
coğrafya tamam sayılır.
türkçe bazı karıştırdığım dil bilgisi konularına bakacağım.
mat.tan kalem oynatmaya çalışıyorum.
vatandaşlığa ve güncele henüz başlamadım :KK43:
ve pazartesi ihtiyaç dersanesinin tg sınavına gireceğim.
bakalım neler yapabiliyorum.
hadi güzeller, biz elimizden geleni yapalım geri ya nasip....
netten okuyorum bazen 1 hatta 2 sene çalışıp sınavda birtakım aksilikler yaşayanlar var.
nasipten öte köy yok, ama azimle şey yapan şeyi deler diye de bir ata sözü var :))))
azimli hatunlar hepinizi kucaklıyorum.
(benim develer yandı kusura kalmayın artık:)))

smykmy TG denemesi nasıl geçti benim berbat Toplamda 66 net çıktı Genel kültürden 9 netim var genel yetenek de yapamasaydım vay halime. Artık full gk çalışcam.
şu mat.ı ne yapalirim kuzum ya.
problemlere mi baksam sadece.
10 net bari yapabilsem iyiydi

şu mat.ı ne yapalirim kuzum ya.
problemlere mi baksam sadece.
10 net bari yapabilsem iyiydi
Matematikten sayı kesir yaş problemlerine bakabilirsin onlar basit oluyor bir de rasyonel sayılar basit olur. Matematik temelin yok anladığım kadarıyla o yüzden permütasyon kombinasyon olasılıkla katı cisimle analitik geometriyle vakit kaybetme. Üçgende açılar konusuna bakabilirsin.

KPSS LİSANS GERİ SAYIM - kalan gün: 21 !!!!
kızlar merhaba,
son 3 gündür yine çalışamadım.
kayınvalidem hastalandı.iki çocuk, iki kaynım, yemek, çamaşır bulaşık, temizlik ve hastane arasında mekik dokudum.
tarih tekrarını bitiremedim henüz.
coğrafya tamam sayılır.
türkçe bazı karıştırdığım dil bilgisi konularına bakacağım.
mat.tan kalem oynatmaya çalışıyorum.
vatandaşlığa ve güncele henüz başlamadım :KK43:
ve pazartesi ihtiyaç dersanesinin tg sınavına gireceğim.
bakalım neler yapabiliyorum.
hadi güzeller, biz elimizden geleni yapalım geri ya nasip....
netten okuyorum bazen 1 hatta 2 sene çalışıp sınavda birtakım aksilikler yaşayanlar var.
nasipten öte köy yok, ama azimle şey yapan şeyi deler diye de bir ata sözü var :))))
azimli hatunlar hepinizi kucaklıyorum.
(benim develer yandı kusura kalmayın artık:)))

Gün sayısına takılıp stres yapma. Neler yapabilirsin ona bak ve elinden geleni yap. Gerisini Allaha bırak. Benim de gk yok ama çalışıyorum işte. Olduğu kadar napalım. Ben de çalışmaya pek fırsat bulamıyorum ama en ufak vakti değerlendirmeye çalışıyorum işte.

Matematikten sayı kesir yaş problemlerine bakabilirsin onlar basit oluyor bir de rasyonel sayılar basit olur. Matematik temelin yok anladığım kadarıyla o yüzden permütasyon kombinasyon olasılıkla katı cisimle analitik geometriyle vakit kaybetme. Üçgende açılar konusuna bakabilirsin.

Gün sayısına takılıp stres yapma. Neler yapabilirsin ona bak ve elinden geleni yap. Gerisini Allaha bırak. Benim de gk yok ama çalışıyorum işte. Olduğu kadar napalım. Ben de çalışmaya pek fırsat bulamıyorum ama en ufak vakti değerlendirmeye çalışıyorum işte.

matematiği en son lise 1 de görmüştüm.:) hep 90 üzeri alırdım ama bildiklerim de silinmiş.
tavsiyeni dikkate alacağım.
umarım herşey hem hayırlısıyla, hem de gönlümüze göre olur.
Allah yardımcımız olsun.

matematiği en son lise 1 de görmüştüm.:) hep 90 üzeri alırdım ama bildiklerim de silinmiş.
tavsiyeni dikkate alacağım.
umarım herşey hem hayırlısıyla, hem de gönlümüze göre olur.
Allah yardımcımız olsun.
Amin amin amin

Slm kızlar nasıl gidiyo çalışmalar sinavda zaman sıkıntısı yaşayan var mı aranızda çözüm önerileriniz neler acaba bu konuda ben her sınavda yetistiremem de :KK43:

Slm kızlar nasıl gidiyo çalışmalar sinavda zaman sıkıntısı yaşayan var mı aranızda çözüm önerileriniz neler acaba bu konuda ben her sınavda yetistiremem de :KK43:
ben de özellikle 2 sene önceki sınavda zaman problemi yaşamıştım.
enes hocanın videolarına baktım orada 2 sayfada bir optiğe işaretleme yapın, kesin çözemeyeceğiniz sorulara dönmeyeceğinize dair işaret koyun, çözmeye soru kitapçığındaki sırayla başlayın diyordu.
benim mat kötü. belki diğer dersleri işaretleyip en son mata geçerim.yapabildiğimi yaparım.
bir de ilk aklımıza gelen genelde doğru oluyor.
ben çoook ikilemde kalıyorum.
artık ilk aklıma gelenle hareket edeceğim.bir de böyle deneyeceğim.

ben de özellikle 2 sene önceki sınavda zaman problemi yaşamıştım.
enes hocanın videolarına baktım orada 2 sayfada bir optiğe işaretleme yapın, kesin çözemeyeceğiniz sorulara dönmeyeceğinize dair işaret koyun, çözmeye soru kitapçığındaki sırayla başlayın diyordu.
benim mat kötü. belki diğer dersleri işaretleyip en son mata geçerim.yapabildiğimi yaparım.
bir de ilk aklımıza gelen genelde doğru oluyor.
ben çoook ikilemde kalıyorum.
artık ilk aklıma gelenle hareket edeceğim.bir de böyle deneyeceğim.
Mat bana çok vakit kaybettiriyo ama benim sozellerim de çok çok iyi olmadığı için matematik kesin yapmalıyım umarım zamanla ilgili bi problem yasamayiz hiç birimiz

X