- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
Bende stresten neye calisacagimi şaşırmış durumdayım bi derse başlıyorum aklıma diğer eksikler geliyo son 1.5 ay stressiz geçsin nolurrrr.bu ara çok geçmiş olsun canım umarım hepsi sağlığına kavuşurKPSS LİSANS GERİ SAYIM - kalan gün: 45!!!
günaydın kızlar,
bu ara yine takıldım.annem köye gitti (anneannem ağırlaşmış)
babam şeker hastası bende yanına gittim.
abimlerle birlikte oturuyolar aslında ama yengeminde annesi kaza geçirdi.
2 yeğenimi okula götürmek, babama bakmak vs gerekti orda kaldım.
stresim biraz azaldı.vakit buldukça kızlarla kendimizi çayıra çimene attık.gezdik dolaştık.
sözel konularım bitti.tekrar yapmaya başladım.mat. biraz sıkıntı yine de 10 net için uğraşıyorum.
soru çözerken hala sıkılıyorum umarım bu sorunu da çözerim.
masa başında özellikle geceleri tıkınmaktan neredeyse 10 kg aldım.
bugün diyete başlıyorum.
hadi hayırlısı.
kendinize iyi bakın.
görüşürüz
Bende öyleyim canım malesef hiç içimden gelmiyo ve çocuklar da hiç fırsat vermiyo calismaya geçen haftam bomboş Geçti artık kimsede buraya takilmiyor birbirimizi gaza getirelim nolur son günlerimiz böyle geçerse bu zamana kadar olan Gayretimizde boşa giderKPSS LİSANS GERİ SAYIM - kalan gün: 31 !!!
kızlar konu tekrarı yapmaya çalışıyorum.
canım hiç ders çalışmak istemiyor.boşa kürek çekiyorum gibi geliyor.ahh eski hırsım geri gelse.
Benim knu eksiklerm var onlari tamamliyrm hadi bkalm gunu nasl kapatczBen belki 10 gün oldu calisamadim acil toparlamam lazım çalıştıkca yazalım motive olalim
KPSS LİSANS GERİ SAYIM - kalan gün: 26 !!!!
kızlar bu ara hiç çalışma isteğim yok.akşamları kızları uyutunca notları önüme alıyorum, sonra uykum geliyor.
güya konu tekjrarı yaypıp test çözeceğim ama nerdee...
türkçeden bile tonla yanlışım çıkıyor.mat zaten facia.
umudum kırıldı sanki.
sizler ne durumdasınız.
deme çözenler, denemeleriniz umarım iyidir.
görüşmek üzere