Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Hepimiz ayniyiz canım sınava az kaldı diye bi yandan panik oluyorum bi yandan da seviniyorum bitecek artık bu stres diye umarım sınavdan sonra Ohh bitti diyebilecek sonuçlar alırız

İnşallah canım gerçekten öyle Allah yardımcımız olsun siz nasıl çalışıyorsunuz peki

Slm kızlar çalışmayı bıraktım ama gene de sınava girecem başvuru yapan varmı. Nasıl başvuru yaptınız .

Slm kızlar çalışmayı bıraktım ama gene de sınava girecem başvuru yapan varmı. Nasıl başvuru yaptınız .
Daha başvuru yapmadım canım bırakma yaa son zaman daha önemli diyor herkes bak açıkçası bende çok ümitli değilim ama yinede az çok demeden calismaya calisiyorun
Başvurular ağustosta diye biliyorum canım daha erken
lisansların başvurusu başladı canim

Evet lisans isen başladı canım ben onlisans olduğum için birden lisans aklıma gelmedi ☺

İlk kez girecem sınava nasıl başvuru yapılır felan hiç biliyor um .

En azından deneme coMeye çalışayım bende. Turkcem yavaş

Gecmis olsun canım köpek disleri çok zor çıkarıyor bizimkininde patladida dis eti biraz rahatladı oylelikle.başvuru henüz yapmadım bende ama bi kaç gün içinde yaparım heralde

Kızlar elimdeki sınava çalışan varmı nasıl çalışıyorsunuz veya ben niye unutuyorum ya calistiklarimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…