- 31 Ağustos 2012
- 21.685
- 35.002
Canim pes etmeyenler kazaniyor bu sinaviher gun mutlaka çalışmaya çalışıyorum .tarihe yuklenmiş durumdayım .cografyayı bitirdim .tekrar yapmadım henuz .vatandaslıgı yarıya kadar calıstım .bu yıl ıcın degğil olmaz biliyorum . ama pes etmicem vazgecmicem her fırsatta kitaplarımın yanına gelicem 3 yıl olsun 5 yıl olsun önünde sonunda bitiricem bu işi . her yıl su kişide atanmıs diye duymaktan bıktım. ders çalıştıgımı duyup dalga gecenler..Allah bizlerin yardımcısı olsun
Ne sınavın var canım.inş başarılı olursun allah gönlüne göre versin.bizde calismaya çalışıyoruz malum çocuklarla olduğu kadarSelam hanımlar uzun bir ara verdikten sonra burdayım yine
evet bu pazar sınav var malum ve ben çok stresliyim konu eksiklerim var ama yolun sonuna geldim bu sınavı kazanmayı çok ama çok istiyorum kızlar benim için dua edin gecen sene başaramamıştım ve yine aynısı olacak diye korkuyorum
Siz neler yaptınız bu gecen zamanda nasıl geçti çalışmalarınız
Ne sınavın var canım.inş başarılı olursun allah gönlüne göre versin.bizde calismaya çalışıyoruz malum çocuklarla olduğu kadar
İnş canım güzel mutlu haberini iletirsin bizeEvet ygs var bu hafta kızlar dua edinçocukla çalışmak zor olsada ben elimden geleni yaptım hakkımda hayırlı olsun inşallah
off off bız taşındık kızlar,yenı evımızde henuz ınternetımız yok artık eskısı gıbı takılamıyorumBi kaç gündür esra34 kayıp nerdesiniz bayanlar Hira ayugrasamam sarfansari memlekette zaten
17 sinde mi başlıyor canım ne zamanLisans basvurulari baslamiss arkadaslarr
17 sinde mi başlıyor canım ne zaman