- 31 Ağustos 2012
- 21.685
- 35.005
Canim bemce o kadar yipratma kendininzaten univeraite ve beebek cok zor bir de kpss yi ekleme. Mezun olunca insallah cakismaya baslarsin kpssMrb kizlar bende kpss ye hazırlanıyorum ama sadece lafta 4.5 aylik bir kizim var ve ben daha üni de okuyorum 3. Siniftayim. Bize 2 yılda bir oluyor sınav. Hemşirelik okuyorum. Uni ya hazırlanırken çalışmıştım temelim var biraz matematikten turkceden. Ama tarih coğrafyadan falan hiçbirşey bilmiyorum ve calisiyorum ama hemen geri unutuyorum. Sınava çok az kaldı ve ben doğru düzgün calisamiyorum.
Ben cografya izleyecektim ama.cok zamanimi aldi cohrafyam da iyi ondan kitaptan calistik daha kisa surede bittiSağolun kızlar video çok vaktimi alıyor izlemem gereken 45 video var ve günde en fazla üç tane izliyorum ne zaman bitecek test çözecem ya bıraksam mı acaba bol soru çözmek daha yararlı mı olur bi yandan evet çok faydası oluyo engin eraydın ile ramazan yetgin in
bence kesınlıkle devam et,elınden geldıgı kadarMrb kizlar bende kpss ye hazırlanıyorum ama sadece lafta 4.5 aylik bir kizim var ve ben daha üni de okuyorum 3. Siniftayim. Bize 2 yılda bir oluyor sınav. Hemşirelik okuyorum. Uni ya hazırlanırken çalışmıştım temelim var biraz matematikten turkceden. Ama tarih coğrafyadan falan hiçbirşey bilmiyorum ve calisiyorum ama hemen geri unutuyorum. Sınava çok az kaldı ve ben doğru düzgün calisamiyorum.
Ağzından bal damlıyor . Inşallah dediğin gibi olur. Rabbim kimsenin emeklerini boşa cikarmasin.bence kesınlıkle devam et,elınden geldıgı kadar
çunku bolumun guzel,puanlarınız dusuk oluyor kpss de.alımlarınızda iyi
benım bı arkadasım hıc hazırlandıgını hatırlamıyorum,bırde babası vefat ettı o sene,o şekılde gırdı sınava.yalan olmasın ya ellılı bışey ya altmışlı bışey aldı.ılk atamada olmasada sonradan atandı.
senın okul bıtene kadar o puanlar baya düşer zaten,banada dua edersın artıkçalış çalış en garanti sensin bence
Allah razı olsun,Allah hepimizin gönlüne göre versin hayırlısıyla ınş.Rabbim bebeğini sağ salim kucağına almayı nasib eylesin
Kızlar bişey dicem ya bu videoları mp3 olarak indirdim ama calismiyor neden açaba fikri olan var mı
KPSS LİSANS GERİ SAYIM - kalan gün: 110
bu gece sabahlıyorum.tarih video dinleyip not çıkarıyorum kızlar.1. dünya savaşına geldim.ama hala soru çözebilmişliğim yok.artık notlarımı alıp bir göz gezdirir soru çözümüne geçerim.
tarih bitince coğrafya ve anayasa birlikte gidecek.
hepsinden soru çözme aşamasına geldiğimde bir yandan matematiğe başlayacağım.
bugün sınava girsem 2 mat anca yaparım herhalde.sınava kadar 10 a çıkarsam yine iyidir.
benim planım şubat içerisinde tüm dersleri bitirip marttan itibaren soru çözüyor olmak.
ne durumdasınız kızlar.bakın ben neredeyse bırakmıştım, asılıyorum yeniden.
haydi destek olalım birbirimize.
bu yıl hayallerimiz gerçek olsun
Allah zihin açıklığı versin.Aynı durumdayım bitirmeden de başlamak istemiyorum teste yanlışım çıkınca üzülüyorum önce konuyu iyi sindirmek lazım..ben de gececiyim hocam :) ama bi huyum var aynı anda bikaç ders çalışamıyorum illa önce coğrafyayı bitirecem :)
Bende cografyayi bitirdim 3 soru bankasi cozdumKPSS LİSANS GERİ SAYIM - kalan gün: 110
bu gece sabahlıyorum.tarih video dinleyip not çıkarıyorum kızlar.1. dünya savaşına geldim.ama hala soru çözebilmişliğim yok.artık notlarımı alıp bir göz gezdirir soru çözümüne geçerim.
tarih bitince coğrafya ve anayasa birlikte gidecek.
hepsinden soru çözme aşamasına geldiğimde bir yandan matematiğe başlayacağım.
bugün sınava girsem 2 mat anca yaparım herhalde.sınava kadar 10 a çıkarsam yine iyidir.
benim planım şubat içerisinde tüm dersleri bitirip marttan itibaren soru çözüyor olmak.
ne durumdasınız kızlar.bakın ben neredeyse bırakmıştım, asılıyorum yeniden.
haydi destek olalım birbirimize.
bu yıl hayallerimiz gerçek olsun
Uzantısı mp3 olarak veriyor ama sadece bilgisayarda çalışıyor telefonda ve mp3 çalarda ses gelmiyor oturup izleme imkanım yok çocuklar elimde tel yada tablet görünce çekip alıyor is yaparken mp3 ile dinlerim diye düşünmüştüm ama beceremedimNerden indirdiniz hocam desteklemiyodur pc veya teliniz..youtube tan izliyorum ben
Hosgeldin canimMerhaba arkadaşlar bende yeni katildim araniza 1yasinda ikizlerim var iki ay önce başladım çalışmaya çok yol katettigim soylenemez siz nasıl çalışıyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim inanın hayat benim için yeterince zor
Daha once girdin mi sinava temel.var mi ?İsletme canım önlisans.hoş bulduk buarada
Allah bagislasin bu arada ikizleriMerhaba arkadaşlar bende yeni katildim araniza 1yasinda ikizlerim var iki ay önce başladım çalışmaya çok yol katettigim soylenemez siz nasıl çalışıyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim inanın hayat benim için yeterince zor
Allah razi olsun canım cumlemizin evladını inşallah. 2012de girdim 80almistim merkezi atamada 82.50kaldi temelim var ama 4sene girdi araya birde çocuklar ee evlilikte de sorunlar olunca isin içinden cikamiyorum şuana kadar matematiği bitirdim soru cozuyorum turkceyide günde 30,40soru cozebiliyorum puanlar çok yükselmiş nasıl yapicam hic bilmiyorum şuan başka çıkış yolum yokAllah bagislasin bu arada ikizleri
Benim de 1 yasinda kizim.var
Daha once girdin mi sinava temel.var mi ?