Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Didos nasılsın canım düzeldi mi biraz sıkıntılarınız calisabiliyorsundur umarim
günaydın canım.
malesef düzelmedi.hatta bugün eşim bi işe başlıyor.6:30 dan beri ayaktayım.sofrayı kurdum, kaldıramadım.8 iş başı yapması gerekiyordu adam 8:10 da çıktı evden.deli ediyor beni.

dersleri çok ihmal ettim.ama geri dönüş yapmak istiyorum.artık tv de ders videoları açıp akşama kadar dinleyeceğim.konuları bitirmek için hızlanmayı düşünüyorum.
annelerinin elinde sürekli kitap olmasına kızlar da alışırlar bir şekilde.
sen nasılsın?konularda ne durumdasın?

Bende cok zor.çalışıyorum oglan uyudumu yemek yapiyorum ortalik topla hop kalkio ancak gece yatirinca calisiyorum esim bakamiyor.oda.yds icin calisiyor hayirlisi bklm Allahtan turkce.mat cok kasmiyorum matim iyi sukur mantik.fln cok uzerine dusucm.simdi.konu.calisip.sorularu.cozuyorum konular bittimi arada tekrar yapip bol soru.deneme.giderim temmuzda sinav baya vakit var ekimde ucretsiz iznim bitiyor oglan 19aylik olck bakici bulacam bakalim

kızlar neler yapıyorsunuz bakalım
ben test çözmeye başladım artık,çağdaşa falan bakmadım.dershanede hocayı dınlerım yada en son vaktım kalırsa okurum.
günde kaç soru çözmek lazımkı?
siz başladınızmı soru çözmeye

Biraz daha sabret inş.bu günlerde geçer hepimizin farklı sıkıntıları var ama bazılarının daha ağır oluyor işte şu sınavı hayırlısıyla atlatsadin bakarsın Allah bi kapı açar yüzünü guldurur.bende tarihe başladım ilk 2 konuyu bitirdim ama sözel dersler çok uykumu getiriyor benim yaa

Konuyu pekistirmek icin konuyu calistiktan sonra 200 soru cozmeye calisiyorum.

Merhaba hanımlar bende evliyim 2,5 yaşında bir oğlum var ve aynı zamanda özel sektörde çalışıyorum.Ancak özel sektörün zorlukları yarın işten çıkarılırmıyım düşüncesi ve izin meseleleri nedeniyle inşaallah memur olmayı çok istiyorum bu benim ilk kpss girişim olacak önlisans bölümünden.30 yaşındayım hala geç kalmadığıma inanıyorum.Kpss konu anlatımlı cep kitabı aldım yediiklimin ve serviste işe gidip gelirken okuyorum henüz daha soru çözmeye başlamadım.Hepimizin Allah yardımcısı olsun.

Benimde kizim 1 yasinda bende 30 yasindayim canim. Allah kolaylik versin

Konuyu pekistirmek icin konuyu calistiktan sonra 200 soru cozmeye calisiyorum.
senin 1 yaşında çocuğunda varmış,hay maşallah yaa 200 çözebilirmiyim ben bilmiyorum..
aslında şu an beni tutan bişeyde yok,boşa çok vakit harcıyorum demek
konu çalışıp ustune 200 birde..vay canına,maşallah maşallah

Hepsini ayni gun yapamiyorum canim
Dun tarigin ilk konuaunu calistim bugun soru cozdum.
Calismaya ilk basladigimda ben de odaklanamiyordum, uykum geliyordu, sonra calisa calisa alistim.

Birde ben okumayi cok seven biriyim, roman elimden eksik olmaz gunde 20-30 sf okurum yillardir buda bende hizli okumama neden oluyor. Sorulari daha kisa surede cozuyorum.sukur.

kitap okumakta önemli cidden,ben türkçede ve tarihte soruları okuduğumda anlamakta güçlük çekiyorum birde..
inatla devam ediyorum inşallah çalıştıkca düzelecek
deneme çözmeye başladınızmı?
aslında haftada 1 gün deneme çözmeye mi başlasak ki grupça?

Canim simdi komular hep eksik, bosa deneme harcamis oluruz. Ben 5. Ayda denemeye baslayacam. Konularim bitiyor o zamana insallah.

Ondan sonra dedigim gibi grupca cozeriz. Ben son 1 ay da 1 evde 1 dersanede 2 deneme cozecegim insallah. Bir onceki sene oyle yapmistim. Baya zaman yetiatirme acisindan verimli olmustu.

Ben de oyle yapmayi dusunuyorum konular bitmeden moralimiz bozulmasin

ben denemeyi yapmıştım,yapmaz olaydım.artacağına hep düşmüş netlerim canım çok sıkıldı.baska ders çalışasım falanda gelmedi.inşallah soru çözdükçe netlerim artar yoksa vahim durumdayım

Eğitim Bilimleri falan varmiydi senin canım yoksa gk gy olarak mı girceksin ilk denemene göre ne kadar fark var peki benimde konularım hep eksik çalıştıklarım bile tekrar istiyor 2 gündür hiç kitap acamadim bugün çocuklar uyuyunca caliscam inş

Ben de oyle yapmayi dusunuyorum konular bitmeden moralimiz bozulmasin
Öyle de eksiklerinizi görmek zor olacak en azından eksikleri görüp ona göre o konuda yogunlaşmak iyi olur bence bende bugün dersananeye kaydoldum hızlandırılmış kurs için eşimi ikna edebilirsem Allahın izniyle 10 Şubatta başlicam 9 şubatta deneme var. Çok korkuyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…