Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Ben
Yarinda itibaren basliyorum. Acikogrrtim sinavlarim.bitiyor insallah. Gunluk yazarim buraya
İnsallah tarihle baslayacagim. Cografyayi tekrar etmek iatiyorum ama elimde kitap kalmadi.

aynen canim bi bayan icin hayat evlendikten anne olduktan sonra basliyor. bazisinin imtihani daha zor oluyo ama hemen hemen cogumuzun problemleri ayni. ben soyle dusunuyorum evlenmeden once o kadar kirilgan ince dusunceli bir insandim ki en ufak derdimde dunyalarim yikilirdi. zamanla oyle olgunlastigimi dusunuyorum ki sabretmeyi bazi seylere duyarsizlasmayi ogrendim bu da ilerki yasantimda problemlerle Allahin izniyle basedebilmeyi ustesinden gelebilmemi saglayacak belkide. cunku hayatin ne getirecegi bilinmiyo. ciddi bi hastalik veya bi yakinimizi kaybetme durumunda eski benle hayatima dvm edemezdim heralde. bir de skintilari basite almak adeta onlarla dalga gecmeyi bilmek lazim sen guclu bi bayansin bunlarimi halledemiyceksin die telkinler veririm kendime. ee bosuna cennet annelerin ayagi altinda degil dimi bu sekilde siniyo rabbim hepimizi ins sabredip ebedi guzelliklere kavuscaz. maneviyatini da ihmal etmemeli insan o zmn daha guclu oluyo malesef bnm cok ihmal ettigim bi sey lafi fazla uzattim cnm kusura bakma Rabbim hepimizin yardimcisi olsun ii calismalar herkese

Slm kızlar 2 gündür calisamadim canim sıkkın o yüzden moral bozmak yok ama ne bilim işte çalışmayınca suçlu hissediyorum kendimi sizde durumlar nasıl
bnm de ayni uc gundur calisamiyorm bende soru da cozemedim malesef. tam toparliyo gibi oluyorum bisey cikiyo duzenim bozuluyo ne zormus yaa bos bos oldugum donemlerde calismayisima yaniyorum hic aklim yokmus

Bebeğımle ilgili bilgiler çıkınca kotü oldum bu nasıl sılınıyor bılen var mı acaba

Ben

Yarinda itibaren basliyorum. Acikogrrtim sinavlarim.bitiyor insallah. Gunluk yazarim buraya
İnsallah tarihle baslayacagim. Cografyayi tekrar etmek iatiyorum ama elimde kitap kalmadi.
Canim bu sene sanssizligina geldi yoksa.mumkun.degil.kalmazdin simdiye atanirdin Ins hakkinda hayirlisi olsun belki yaza atanirsin Allah buyuk calismanda iyi olmus bilgilerin tazeyken tekrar edersin bende ücretsiz izimdeyim tayinim cikmadi mahkemeye vericz bklm hayirlisi bende izindeyken bufirsati degerlendireyim dedim dgs.calisiyorum 6ay ins gonlumden gecen olur bebekle.zor ders.calismak gece uyutunca 2saat.calisiyorum gunduzde firsat buldukca sorulari hallediyorum Allah yardimcimiz olsun hepimizin ins

Canim tayinin cikmamasina cok uzuldum. İnsallah ucretsizin bitmeden hallolur
Sen neden yeniden calismaya basladin ?

Gecen yengem atamayla ilgili imali konustu bana, sanirim artik 87 aldigima inanmiyorlar, o puana alsa atanirdi diyorlar. Sonradan kafama dank etti keske osym nin sitesini acip puanimi gisterseydim ne demek istiyorsun diye
Bende o kadar uzuluyorum ki emeklerime, simdi cocukla cok cok zor. Temelime guvenerek cesaret ettim yeniden hazirlanmaya.

Her gun beddua ediyorum ama aciktan alimlari fazlalastirip, merkezi atamalari komik rakamlara dusuren hukumete

Acikogretim sinavlarim bitti. Nisana kadar yok artik.
İnsallah tarih calismaya basliyorrum. Uykum cok var ama turk kahvesi yapip videonun basina oturuyorum.

Allah kolaylik versin. Bende yeni evliyim kpss calismaya calisiyorm.bazen cok sklıyorm ama zamnda dar ne yapcam bilmiyorm.

Dgs calisiyorum ben.canim ikinci.ogretim veya ozelde tam burslu istiyorum bklm nasip artik insaat muh. İstiyorum Allah hepimizin gonlune.gore versin bende aof.okudum.1yil okuyup dondirdum 4.sinifim

Dgs calisiyorum ben.canim ikinci.ogretim veya ozelde tam burslu istiyorum bklm nasip artik insaat muh. İstiyorum Allah hepimizin gonlune.gore versin bende aof.okudum.1yil okuyup dondirdum 4.sinifim

Allah kolaylik versin
Bende bu sene dgs ye de girecem canim. Nasil olsa turkce mat calisiyorum gireyim dedim.
Yakin arkadasim kpss den 84 alip dgs ye de girmisti samsun diyetisyenlik geldi okuyor. Keske ben de girseydim o zaman, atama bekleyene kadar mezun olurdum.

Hala turkce matematik mi var sadece dgs de ?

Evet.canim turkce.mat var degismedi keske bende daha.once girseydim ama hersey nasip kısmet

Bende keske aciktan dana once tamamlasaydim diyorum canim. Bundan sonraki senelerde de keske dememek icin basladim canim
Hakkimizda hayirlisi
Evet.canim turkce.mat var degismedi keske bende daha.once girseydim ama hersey nasip kısmet
Esinin tayini nereye cikti bu arada ?

Ankara oldu canım
Ooo iyimis canim.
Bizim de dogu gorevimiz bitti gecen sene, benim tayin yerime gidelim diye 1 sene daha kaldik oda atanmak kismet olmadi. Simdi tekrar tercih zamanimiz geldi, tasinma telasiyla dersim bolunur diye, birde burada bakivi daha kolay bulurum diye yine kalmak istiyoruz
5. Ayda bakiciya vermeyi planliyorum kizi, cunku bunda hedef 90 cok iyi calismam.gerek.
Simdi yaninda elime kalem alamiyorum uyuyunca yada esim bakarken calisiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…