- 31 Ağustos 2012
- 21.686
- 35.005
Yarinda itibaren basliyorum. Acikogrrtim sinavlarim.bitiyor insallah. Gunluk yazarim burayaKızlar bugün neler yaptınız paylaşalim günümüzü boş geçirmeyelim az da olsa soru çözmeye gayret edelim bu ara dersaneye giden arkadaşlar konularınız bitti mi bi arkadaşım gidiyor tarih ve mat devam edecekmis diğerleri bitmiş
aynen canim bi bayan icin hayat evlendikten anne olduktan sonra basliyor. bazisinin imtihani daha zor oluyo ama hemen hemen cogumuzun problemleri ayni. ben soyle dusunuyorum evlenmeden once o kadar kirilgan ince dusunceli bir insandim ki en ufak derdimde dunyalarim yikilirdi. zamanla oyle olgunlastigimi dusunuyorum ki sabretmeyi bazi seylere duyarsizlasmayi ogrendim bu da ilerki yasantimda problemlerle Allahin izniyle basedebilmeyi ustesinden gelebilmemi saglayacak belkide. cunku hayatin ne getirecegi bilinmiyo. ciddi bi hastalik veya bi yakinimizi kaybetme durumunda eski benle hayatima dvm edemezdim heralde. bir de skintilari basite almak adeta onlarla dalga gecmeyi bilmek lazim sen guclu bi bayansin bunlarimi halledemiyceksin die telkinler veririm kendime. ee bosuna cennet annelerin ayagi altinda degil dimi bu sekilde siniyo rabbim hepimizi ins sabredip ebedi guzelliklere kavuscaz. maneviyatini da ihmal etmemeli insan o zmn daha guclu oluyo malesef bnm cok ihmal ettigim bi seyAnnelik ne kadar zormus demi kizlar ben kendi adima bekarken yasadiklarimiz neymis sikinti mi guler gecerim gercek hayati ben simdi yasiyorum cocukla cirpinmak birseyler yapabilmek ona yetebilmek esine esinin ailesine maddi ve bunun gibi bircok sey sayabilirim bazen o kadar yoruluyorum ki kimseye birsey anlatamak nebilim gece gece moralinizi istemiyorum ama size yazmak geldi icimden oyle neyse arkadaslar yarinki sinaviniz icin basarilar herkeze sikintisiz ders calismalar
bnm de ayni uc gundur calisamiyorm bendeSlm kızlar 2 gündür calisamadim canim sıkkın o yüzden moral bozmak yok ama ne bilim işte çalışmayınca suçlu hissediyorum kendimi sizde durumlar nasıl
Canim bu sene sanssizligina geldi yoksa.mumkun.degil.kalmazdin simdiye atanirdin Ins hakkinda hayirlisi olsun belki yaza atanirsin Allah buyuk calismanda iyi olmus bilgilerin tazeyken tekrar edersin bende ücretsiz izimdeyim tayinim cikmadi mahkemeye vericz bklm hayirlisi bende izindeyken bufirsati degerlendireyim dedim dgs.calisiyorum 6ay ins gonlumden gecen olur bebekle.zor ders.calismak gece uyutunca 2saat.calisiyorum gunduzde firsat buldukca sorulari hallediyorum Allah yardimcimiz olsun hepimizin insBen
Yarinda itibaren basliyorum. Acikogrrtim sinavlarim.bitiyor insallah. Gunluk yazarim buraya
İnsallah tarihle baslayacagim. Cografyayi tekrar etmek iatiyorum ama elimde kitap kalmadi.
Canim tayinin cikmamasina cok uzuldum. İnsallah ucretsizin bitmeden hallolurCanim bu sene sanssizligina geldi yoksa.mumkun.degil.kalmazdin simdiye atanirdin Ins hakkinda hayirlisi olsun belki yaza atanirsin Allah buyuk calismanda iyi olmus bilgilerin tazeyken tekrar edersin bende ücretsiz izimdeyim tayinim cikmadi mahkemeye vericz bklm hayirlisi bende izindeyken bufirsati degerlendireyim dedim dgs.calisiyorum 6ay ins gonlumden gecen olur bebekle.zor ders.calismak gece uyutunca 2saat.calisiyorum gunduzde firsat buldukca sorulari hallediyorum Allah yardimcimiz olsun hepimizin ins
Allah kolaylik versin. Bende yeni evliyim kpss calismaya calisiyorm.bazen cok sklıyorm ama zamnda dar ne yapcam bilmiyorm.Slm kızlar bir yasında bir kızım var. Gece saat başı uyanıyor gündü dibimden ayrılmıyor. Daha önceki senelerde de girdim KPSS ye fakat bir halt olmadı. Bu son şansım deyip bu yıl adam akıllı çalışıp girmek istiyorum. Çok çabuk sıkılıyorum ancak. Türkçeden dilbilgisi Hariç konuları bitirdim. Matematige geçtim ancak düzenli calisamiyorum bi konuyu bitirmem bazen bir hafta sürüyor. İnşallah hep birlikte bu zorlu sureci alnimizin akıyla başarıriz.
Dgs calisiyorum ben.canim ikinci.ogretim veya ozelde tam burslu istiyorum bklm nasip artik insaat muh. İstiyorum Allah hepimizin gonlune.gore versin bende aof.okudum.1yil okuyup dondirdum 4.sinifimCanim tayinin cikmamasina cok uzuldum. İnsallah ucretsizin bitmeden hallolur
Sen neden yeniden calismaya basladin ?
Gecen yengem atamayla ilgili imali konustu bana, sanirim artik 87 aldigima inanmiyorlar, o puana alsa atanirdi diyorlar. Sonradan kafama dank etti keske osym nin sitesini acip puanimi gisterseydim ne demek istiyorsun diye
Bende o kadar uzuluyorum ki emeklerime, simdi cocukla cok cok zor. Temelime guvenerek cesaret ettim yeniden hazirlanmaya.
Her gun beddua ediyorum ama aciktan alimlari fazlalastirip, merkezi atamalari komik rakamlara dusuren hukumete
Bebeğımle ilgili bilgiler çıkınca kotü oldum bu nasıl sılınıyor bılen var mı acaba
Dgs calisiyorum ben.canim ikinci.ogretim veya ozelde tam burslu istiyorum bklm nasip artik insaat muh. İstiyorum Allah hepimizin gonlune.gore versin bende aof.okudum.1yil okuyup dondirdum 4.sinifim
Evet.canim turkce.mat var degismedi keske bende daha.once girseydim ama hersey nasip kısmetAllah kolaylik versin
Bende bu sene dgs ye de girecem canim. Nasil olsa turkce mat calisiyorum gireyim dedim.
Yakin arkadasim kpss den 84 alip dgs ye de girmisti samsun diyetisyenlik geldi okuyor. Keske ben de girseydim o zaman, atama bekleyene kadar mezun olurdum.
Hala turkce matematik mi var sadece dgs de ?
Allah kolaylik versin
Bende bu sene dgs ye de girecem canim. Nasil olsa turkce mat calisiyorum gireyim dedim.
Yakin arkadasim kpss den 84 alip dgs ye de girmisti samsun diyetisyenlik geldi okuyor. Keske ben de girseydim o zaman, atama bekleyene kadar mezun olurdum.
Hala turkce matematik mi var sadece dgs de ?
Esinin tayini nereye cikti bu arada ?Evet.canim turkce.mat var degismedi keske bende daha.once girseydim ama hersey nasip kısmet
Ankara oldu canımBende keske aciktan dana once tamamlasaydim diyorum canim. Bundan sonraki senelerde de keske dememek icin basladim canim
Hakkimizda hayirlisi
Esinin tayini nereye cikti bu arada ?
Ooo iyimis canim.Ankara oldu canım
Didos nasılsın canım düzeldi mi biraz sıkıntılarınız calisabiliyorsundur umarimKPSS LİSANS GERİ SAYIM - kalan gün: 116