Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende tam tersi gece hiç verim alamıyorum sanki öyle hissediyorum zaten uykum geliyor dayanamıyorum gündüz de anca çocuklar uyuduğunda çalışıyorum insan konuların bittiğini görünce hevesleniyor dimi :)slm kizlar saatten anlasilacagi uzere ben gece calismaya fena alistim. sessizlikte calismak iyi oluyor lakin kalkmam ogleni buluyor oglumun duzeni de bozuldu benim yuzumden. gunduz zaman olsada calisamiyorum kafam almiyo gece anlayarak calisabiliyorum bi tek :) cografyadan baya yol katettim yariyi gectim sayilir. ben konu uzerinde hic duramiyorum ya okuyup geciyorum artik sorularla pekistircem mecbur tekrar yapmam lzm konulari. kizlar bir an once konular bitsede sorularla uçsak yaa cok seviyorum soru cozmeyi hedefim gunluk 1000 soru :) bu arada biten derslerim tarih vat cografyanin yarisi minikkalbim
bende oyleydim asla gece calisamazdim bikac gun calisinca alisiliyo canim. gunduz calisamazsak bu sekilde telafi etcez artik. pazara kadar sehir disindayiz kizlar ya dersler kalcak yine misafirlige odev goturen cocuklar gibi test kitabimi yanima aldim ne cozsem karBende tam tersi gece hiç verim alamıyorum sanki öyle hissediyorum zaten uykum geliyor dayanamıyorum gündüz de anca çocuklar uyuduğunda çalışıyorum insan konuların bittiğini görünce hevesleniyor dimi :)
Brnimdr var canimYa kizlar aglamak istiyorum yarin Acikogretim sinavim var hic calisasim yok ne yapacam ya
baya bıtırmıssın canım sennnslm kizlar saatten anlasilacagi uzere ben gece calismaya fena alistim. sessizlikte calismak iyi oluyor lakin kalkmam ogleni buluyor oglumun duzeni de bozuldu benim yuzumden. gunduz zaman olsada calisamiyorum kafam almiyo gece anlayarak calisabiliyorum bi tek :) cografyadan baya yol katettim yariyi gectim sayilir. ben konu uzerinde hic duramiyorum ya okuyup geciyorum artik sorularla pekistircem mecbur tekrar yapmam lzm konulari. kizlar bir an once konular bitsede sorularla uçsak yaa cok seviyorum soru cozmeyi hedefim gunluk 1000 soru :) bu arada biten derslerim tarih vat cografyanin yarisi minikkalbim
Öyle düşünme canım ya inan ki hamileyken çalışmak çocukla çalışmaktan daha kolay hem sadece sayısal kalmış bırakma benceBenim hamilelikten otürü bu sene yattı.Bütün konularım bitti Sayısal hariç .Hedef 2018....insallah olur!
Yarın ki sınavında başarılar canimYa kizlar aglamak istiyorum yarin Acikogretim sinavim var hic calisasim yok ne yapacam ya
Sanada başarılar canim ins.iyi geçer sınavlarınızBrnimdr var canim
Hangi bolum ??
İnsan nelere alismiyor ki dimi bi kaç gü dur kahve içiyorum oğlum gece uyanıyor 2 3 saat boyunca uyumuyor bi ara da böyleydi bu yüzden birakmistim kahveyi tekrar icmicem bi süre artık sütten geçiyor hemen yaabende oyleydim asla gece calisamazdim bikac gun calisinca alisiliyo canim. gunduz calisamazsak bu sekilde telafi etcez artik. pazara kadar sehir disindayiz kizlar ya dersler kalcak yine misafirlige odev goturen cocuklar gibi test kitabimi yanima aldim ne cozsem kar
Benim hamilelikten otürü bu sene yattı.Bütün konularım bitti Sayısal hariç .Hedef 2018....insallah olur!
Öyle düşünme canım ya inan ki hamileyken çalışmak çocukla çalışmaktan daha kolay hem sadece sayısal kalmış bırakma bence[/QUOTE
Masallahhhh benimkide insallah oyaslarda olur kazanirsam nasibse...gerci ogretim uyeligini istiyorum ama cok daha calismak ales maratonu falan filan...simdi konusmak kolay geliyorBende 2014 e calisirken hatta dersaneye giderken hamile kaldigimi ogrenmistim Ve 2014 e yol vermistim Hayirlisi olsun senib icinde ...simdi minigim tam 1 yasinda :)
Evet canim daha dertsizdik simdi daha cok sorumluluklarimiz varAnnelik ne kadar zormus demi kizlar ben kendi adima bekarken yasadiklarimiz neymis sikinti mi guler gecerim gercek hayati ben simdi yasiyorum cocukla cirpinmak birseyler yapabilmek ona yetebilmek esine esinin ailesine maddi ve bunun gibi bircok sey sayabilirim bazen o kadar yoruluyorum ki kimseye birsey anlatamak nebilim gece gece moralinizi istemiyorum ama size yazmak geldi icimden oyle neyse arkadaslar yarinki sinaviniz icin basarilar herkeze sikintisiz ders calismalar