Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
erkeklerin aileleri de evlenince kıymete biniyor nedense anlayamadım..yada erkek aılesı,ogluna daha bı onem vermeye başlıyor evleninceAllah kolaylık versin bacım,arkadaşlarında dediği gibi saygısızlık yapma ama kendı başını da kurtar..kimse çay yaptık saygı duyduk diye bize ödül falan vermeyecek..Nasıl belli edeyim tepkimi saygida hizmette kusur etmemeye çalışıyordum ama ben öyle yaptıkça kendimi hep geri planda bırakıyorum dün dedim senden ricam 22 mayısa kadar beni rahat bırak derslerimi çalışayım bak dün kimse yoktu kızımı erken den uyuttum 5 saat çalıştım.
Bende tam yazacaktım canım Hira ile adı sevda gözükmüyor hiç diye burda kardes gibi oluyoruz tanımasak da birbirimiziKizlar yazamadim ama takip ediyorum arada sizi cocukla olunca hersey zorlasiyo Rabbim yardimcimiz olsun sukur cografyanin son unitesini yaptom sorular kaldi hemen tarihe baslamaliyim zaman daraliuo ve stres yapmaya basliuorum
Aynen oyle tatlim ailevi sorunlar cocuk derken arada da derse bakmaya calisiyorum bir mucadele gidiyoruz bakalim sonumuz hayir olsun sunu biliyorum ders calisabilmekbicin kafa biraz rahat olmasi gerek biz elimizden geleni yapalim takdir AllahinBende tam yazacaktım canım Hira ile adı sevda gözükmüyor hiç diye burda kardes gibi oluyoruz tanımasak da birbirimizi
Sadece coğrafyaKizlar hangi dersleri bitirdiniz yazarsaniz enazindan gaza geliriz biraz
Amin inş. cnm anlattım da anlayan kim mesela bugün hiç çalışamadım temizlik yemek derken akşam oldu yoruldum yani kahve içip ders çalışmak istiyorum ama herseye rağmen beni anlayan birilerinin olduğunu bilmek bana çok iyi geldikv ve kp e tepki koyman olmaz tabiki is esinde bitiyor. guzellikle anlat halini ki zaten soylemissin zaman ver diye. insallah bundan sonrasi istedigin gibi olur canim Allah yardimcin olsun
Aynen öyle cnm malesef benim şansım da böyle napalim Allah yardımcımız olsun inş.erkeklerin aileleri de evlenince kıymete biniyor nedense anlayamadım..yada erkek aılesı,ogluna daha bı onem vermeye başlıyor evleninceAllah kolaylık versin bacım,arkadaşlarında dediği gibi saygısızlık yapma ama kendı başını da kurtar..kimse çay yaptık saygı duyduk diye bize ödül falan vermeyecek..
eşine tatlı dılle anlat,mayısa kadar tam gaz guzel çalış.guzelde çalışıosun gordugum kadarıyla.kazanalımda mayıstan sonra yaparız pasta börek çöreği
haydi Allah yardımcın olsun
Hem de fedekarliklar Allah biliyor ya neyse benim için önemli olan sadece kpss çalışmalarım bu işin tek çaresi çalışmak hem de çok çalışmakah canim ya esin benim esime benziyo biraz hep benden bekler fedakarliklari esimde. bunca sene oturmuslarda sobali evde siz evlenince mi soguk olmus. esinden once onlarin dusunmesi lazim senin mutfak koselerinde ders calismana vicdanlari sizlamiyormu. herkes kendini dusunuyo canim bu hayatta ya bence sende biraz kendini dusun ve tepkini belli et yoksa basini alamazsin bunlardan belliki
Bebek ne kadarlık canım??Hem de fedekarliklar Allah biliyor ya neyse benim için önemli olan sadece kpss çalışmalarım bu işin tek çaresi çalışmak hem de çok çalışmak
...
Ben ders ders çalışmıyorum mesela bütün derslerin 1.unitesine aynı hafta başladım genel kültür derslerinde daha gerideyim çünkü video izliyorum notlar alıyorum onları temize geciyorum ki takıldığım yerde geri dönüp bakayım sonra da konuyla ilgili test çözüyorum hiç deneme cozmedim daha böyle çalışmak zaman alıyor ama cok fakat çok faydalı tavsiye ederim.Kızlar hepimiz çok zor şartlarda calismaya gayret gosteriyoruz kiminin eşi kimin çocukları kiminin kv kp sıkıntısı var allah emeklerimizin karşılığını verir inş. Bu arada neler yaptık hangi konulardayiz ben gemetriye başladım hızlı bi şekilde konulara bakıp sorularla pekistirmeyi düşünüyorum hala tam olarak bitirdiğim bi ders yok
33 aylık kısmetse nisanda 3 yaşına girecekBebek ne kadarlık canım??
Maşallah allah bağışlasın33 aylık kısmetse nisanda 3 yaşına girecek
Allah bağışlasın cnmMaşallah allah bağışlasın
Benimki de 1 yaşında
Haklısın canım ben biraz acele ediyorum galba ders bitince sanki piskolojik olarak rahatlarmisim gibi hissediyorum o yüzden ders ders gidiyorum bi kaç gün sonra vatandaşlığa geçmeyi planlıyorum ama tabi evdeki hesap çarşıya uyarsa:)Ben ders ders çalışmıyorum mesela bütün derslerin 1.unitesine aynı hafta başladım genel kültür derslerinde daha gerideyim çünkü video izliyorum notlar alıyorum onları temize geciyorum ki takıldığım yerde geri dönüp bakayım sonra da konuyla ilgili test çözüyorum hiç deneme cozmedim daha böyle çalışmak zaman alıyor ama cok fakat çok faydalı tavsiye ederim.
Kafanın rahat olması lazım çok doğru ama bide insan derse oturunca bütün sıkıntıları elinin tersiyle itebilmeli yoksa saatlerce o dersin başında bile otursan tek kelime anlamıyor insan bazen bende boşuna çalışıyorsun çocuklarını ihmal ediyorsun diyorum kendi kendime ama aslında herseyi onlar için yapıyoruz uykudan feragat ediyoruz en basiti yani şeytana uymadan inandığımız yolda yılmadan mücadele edelim hep birlikteAynen oyle tatlim ailevi sorunlar cocuk derken arada da derse bakmaya calisiyorum bir mucadele gidiyoruz bakalim sonumuz hayir olsun sunu biliyorum ders calisabilmekbicin kafa biraz rahat olmasi gerek biz elimizden geleni yapalim takdir Allahin
Bende daha önce öyle çalışmışıyordum fakat testleri çözerken yanlışlarım çok çıkınca moralim bozuluyor o yüzden konuyu tam kavrayıp test çözmek daha mantıklı geldi.Haklısın canım ben biraz acele ediyorum galba ders bitince sanki piskolojik olarak rahatlarmisim gibi hissediyorum o yüzden ders ders gidiyorum bi kaç gün sonra vatandaşlığa geçmeyi planlıyorum ama tabi evdeki hesap çarşıya uyarsa:)
Ne yalan söylim öyle olunca ders çalışmıyorum genelde baktım kafamı veremiyorum anlamıyorum kalkıp başka iş yapıyorum evde iş çok nasıl olsa en azından kendini iyi hissedip dersin başına geçtiğinde hem o saatler boşa harcanmış olmuyor hem de o iş aradan çıkmış oluyor. Benim ogrenciligimde de yaptığım en büyük hata buydu.Kafanın rahat olması lazım çok doğru ama bide insan derse oturunca bütün sıkıntıları elinin tersiyle itebilmeli yoksa saatlerce o dersin başında bile otursan tek kelime anlamıyor insan bazen bende boşuna çalışıyorsun çocuklarını ihmal ediyorsun diyorum kendi kendime ama aslında herseyi onlar için yapıyoruz uykudan feragat ediyoruz en basiti yani şeytana uymadan inandığımız yolda yılmadan mücadele edelim hep birlikte