Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Arkadaşlar iyi aksamlar:) murat konu anlatimli set ve murat yapak test aldim çokmu kotu:KK43:( aldikdan sonra bi kaç olumsuz yorum okudum da....

KPSS LİSANS GERİ SAYIM - kalan gün: 124

Günler akıp geçiyor.200 leri saydığım günler dün gibi.
kızlar hasta, ben hastayım, eşim hasta.
aralığı komple hasta geçirdik.ocağa girdik tam atlattık derken tekrar antibiyotik kullanmalık olduk.
ders mers hayal oldu.Allahım sen yardım et.
bu sene öyle hevesliydim ki.sadece türkçeyi bitirdim.tarih yarıda.mat ve coğrafya, anayasaya hiç bakmadım.
bu saatten sonra yetişir mi bilmiyorum.

cok sagol cnm destegin icin evet burasi da olmasa patlariz heralde etrafimda durumunu anlayacak sinava calisan insanlar yok cunku.dogru soyluyosun cnm cok kritik bi zamandayim bir ay daha gecirsem bos bos yetistiremem konulari ucu ucuna yetiscek ztn.dersaneye gitmem imkansiz oglum var bir bucuk yasinda bakcak kimse yok malesef.

evveliyatin tarih anayasa cografya hocalari cok iyi dershaneye gerek birakmiyor walla indirdin mi sen

aralığı komple hasta geçirdik.ocağa girdik tam atlattık derken tekrar antibiyotik kullanmalık olduk.
bu sene öyle hevesliydim ki.sadece türkçeyi bitirdim.tarih yarıda.mat ve coğrafya, anayasaya hiç bakmadım.
Gecmis olsun canım bizde öyleyiz inanki 1 hafta iyiyiz 2.hafta hastayiz Bu çocuklar nasıl hasta oluyo anlamıyorum o kadar da dikkat ediyorum herseylerine yine hastalar yine uykusuz yorgun ben ama yine de inadına kpss benimde cok bunaldigim vazgeçtigim çok zamanlar oldu ama kaçıp gitmek yada ertelemek çözüm değil elimizden geldigince çalışalım olmazsa da napalım vicdanımız rahat olsun en azından

evveliyatin tarih anayasa cografya hocalari cok iyi dershaneye gerek birakmiyor walla indirdin mi sen
benim bolumum sosyal bilg ogr canim baya ayrintili calisiyorum tarih cografyayi o yuzden bakmadim hic evveliyata. hem video izlemek bana zaman kaybettirir gibi geliyo yavas gidiyo oyle degilmi sencede

alan egitim gibi derslerin yoksa yetisir canim niye yetismesin. hem tarihi filan yarilamissin ne guzel birakma hic bitirmeye bak cografya vatandaslik daha cabuk bitiyo hem. sonra bol bol soru cozersin

benim bolumum sosyal bilg ogr canim baya ayrintili calisiyorum tarih cografyayi o yuzden bakmadim hic evveliyata. hem video izlemek bana zaman kaybettirir gibi geliyo yavas gidiyo oyle degilmi sencede

akilda kalici anlattiklari hikaye tarzinda mesela fatih babasi 2murat a yazdigi mektup bana o donemi hatirlatiyor....ama sen sozelcesin temelin bilgin daha once vardir benim gibiler icin iyi

dun ınkılaplara bakmıştım 7 tanede testi vardı onları çözdum.
bugunde ınsallah ilkelerle alakalı testı çözüp yeni konuya geçecegım..
haydı sızler neler yaptınız,planınız nedir paylaşalım.
canlarımız sıkkın da olsa bızı tesvık edecek olan calısma planlarımız arkadaslar,herkes bişeyler yazsın costuraalım şu topiği
:KK66:

Evet simdi ustune gitsem inatlasacak biliyorum ama bir sene icinde onun beynini ele gecirebilirim ,yavas yavas alisir bu fikre. Bu arada evet 25 yasindayim hic bir sey icin cok gec degil . Sadece ben evlenip cocuk yaparak yasiylarima gore biraz hozli yol aldim sanirim :)

yok asla yaşın gec diye demedim ben 30 yasindayim :)
Allah hakkinda hayirli olani nasip etsin cnm
24 yaş kpss puanim 69
26 yas kpss puanim 78.75
28 yaş kpss puanim 87.19
30 yasi icin de hazirlaniyorum insallah 90 ustu puan alir ve artik atanirim.

merhaba guzel anneler bende önlisans kpss sınavına hazırlanıyorum 16 aylık kızım var 2014 81 aldım olmadı o zaman dershaneye gidiyordum sınıfımızda bekar kızlar hic çalışmazlar dı vakit yok canım istemiyor derlerdi o yüzden cocuk var die az calısıyorum demeyelim biz daha bilincliyiz

tatihten bugun 1.tbmm nin acilisina gececegim. alan olarak dil lazim ama cok zor dil vazgecip normal memeurluk icin cabaliyacagim gy gk sadece kalir...2.5 yasinda 3 aylik digeride gece deliksiz uyudugum hic olmamistir :) bu kulubun en guzel yani motive oluyorsun ...gunduz 1 saat uyu bebeginle gece calis ...zamanla alisiyorsun istesende uyuyamiyorsun...
allah razı olsun canım motive ettin beni gece ders çalışmaya tekrar başladım geçen gece 3 te bitirdim çalışmamı.bu gece 2 ye kadar bebeğimi salladım.2 den 5 kadar çalıştım inşa çalışamadığım 1 hafyatyı toparlarım

pes etmek yok kpss çalışmaya devammm:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

dun ınkılaplara bakmıştım 7 tanede testi vardı onları çözdum.
bugunde ınsallah ilkelerle alakalı testı çözüp yeni konuya geçecegım..
haydı sızler neler yaptınız,planınız nedir paylaşalım.
canlarımız sıkkın da olsa bızı tesvık edecek olan calısma planlarımız arkadaslar,herkes bişeyler yazsın costuraalım şu topiği
:KK66:
coğrafya bitti geçen ay soru bankasında 3 ünitem kaldı.tarihte videoları ve evveliyatı bitirsem rahatlayacam inşallah kurtuluşa geldim .bu hafta biraz tarih ağırlıklı olcak yani:KK69::KK69::KK69::KK69:

Kızlar kpss de geometriden kaç soru geliyor çalışalım mi geometriye yoksa vakit kaybı mi sizce konular yetismeyecek diye stres oluyorum sizler naptiniz

Kızlar kpss de geometriden kaç soru geliyor çalışalım mi geometriye yoksa vakit kaybı mi sizce konular yetismeyecek diye stres oluyorum sizler naptiniz
3 soru çıkıyor,
bizim dershanedeki geo.hocası standart sapmadan geometri daha çok puan getiriyor demişti,kimse bakmıomus sanırım.
birde geometriden fazla kasmıyorlar bence,çok derine inmeden yinede çalış ..
ayrıca daha baya zaman var sadece gk gy ise şimdi başlasan bile Allah ın izniyle mayısa kadar bitirirsin arkadaşım:KK66:

X