Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

O zaman Geo çalışayım ben inşallah sınavda yapabilirim

slm guzel anneler super gidiyosunuz valla takdir ediyorum hepinizi . bende toparlandim cok sukur cografyaya basladim iki gundur beseri ve ekonomik cog bitti. karisik gidiyorum ben kolaydan zora dogru :) yarin misafirim gelcek yatili bugun temizlikle gecti gunum aksam caliscam biraz

konu bitirince ilerledigini hissedince mutlu oluyorsun degil mi

Slm bayanlar benimde 2,5 yaşında dünyalar güzeli bir kızım var ve kpss lisans için hazırlanıyorum çok zorlanıyorum. Çünkü eşim beni yüreklendirmek yerine sürekli yapamiyacağımı boşuna uğraştığımı söylüyor dershaneye gitmek istedim kazanamican nasıl olsa boşuna gitme dedi izin vermedi hiç yardımcı olmuyor(kendisi mat. öğretmeni bide.) Farklı problemlerimizde var ne yapacağımı ona nasıl davranacağımı bilemiyorum desteklerinizi bekliyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var...

Canim kendin calis evde o zaman
Daha cok hirslandirsin bu seni
Ama denemelere gitmeye calis
Puanlarin.yukseltikce onun da om yargisi kirilir insallah
Hersey sende bitiyor

hemde matematik öğretmeniymiş size destek olabilir aslında.. alın karşınıza güzelce konuşun .. söylediklerinin sizi üzdüğünü hevesinizi kırdığını anlatın..
çocukla çalışmak zor ama uykudan feragat etmek gerekiyor..ben olsam eşinizin söyledikleri karşısında daha çok hırslanır ve başarmak için elimden geleni yapardım onuda utandırırdım..

Çok teşekkür ederim yorumlariniz için bende öyle yapacam biz evlendigimizde 3 yil onun ailesiyle oturduk 3 aydır ayrı eve cikmisiz surekli onların burda olmasini istiyor yatiya falan yani hatta kış boyunca bende sırf ders çalışmamam için mi böyle yapıyorsun diyorum hayır onların evi sobali burda kalsınlar diyo her seferinde onlar uyuduktan sonra çalışıyordum halim kalmiyordu bu sefer önlerine çayı koydum mutfakta çalışmaya başladım.

sizde ogretmen misiniz??

slm kizlar misafirlerim geldi yarin gitcekler ins.gun boyu calisamadim herkes uyudujtan sonra gece calisiyorum. bir saat cog calistim bir saat daha calismak istiyorum ins uykuya yenik dusmezsem :)

ah canim ya esin benim esime benziyo biraz hep benden bekler fedakarliklari esimde. bunca sene oturmuslarda sobali evde siz evlenince mi soguk olmus. esinden once onlarin dusunmesi lazim senin mutfak koselerinde ders calismana vicdanlari sizlamiyormu. herkes kendini dusunuyo canim bu hayatta ya bence sende biraz kendini dusun ve tepkini belli et yoksa basini alamazsin bunlardan belliki

Nasıl belli edeyim tepkimi saygida hizmette kusur etmemeye çalışıyordum ama ben öyle yaptıkça kendimi hep geri planda bırakıyorum dün dedim senden ricam 22 mayısa kadar beni rahat bırak derslerimi çalışayım bak dün kimse yoktu kızımı erken den uyuttum 5 saat çalıştım.

kv ve kp e tepki koyman olmaz tabiki is esinde bitiyor. guzellikle anlat halini ki zaten soylemissin zaman ver diye. insallah bundan sonrasi istedigin gibi olur canim Allah yardimcin olsun

Kızlar hepimiz çok zor şartlarda calismaya gayret gosteriyoruz kiminin eşi kimin çocukları kiminin kv kp sıkıntısı var allah emeklerimizin karşılığını verir inş. Bu arada neler yaptık hangi konulardayiz ben gemetriye başladım hızlı bi şekilde konulara bakıp sorularla pekistirmeyi düşünüyorum hala tam olarak bitirdiğim bi ders yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…