Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Slm kızlar gece çok kotuydu kızım dis çıkartıyor azılar çok fena gece hiç uyumadi on dakka da bir kalktı emzir kucakta gezdir derken çok uykusuz kaldım. Öğlen uykusuna yatirdim bi saat sonra tekrar uyandı. Video izliuordum. Emiyor bakalım inşallah uyur. Vatandaşlık ikinci konuda bitsin baştan tekrar edip elimdeki soruları çözme niyetindeyim tam otursun biraz karisik ezber gerekiyor.
Gecmis olsun valla bizde uykusuz bir gece gecirdik sabaha kadar benim kizim nazari cok aliyo ne zaman komsuya gitse boyle oluyo yine boyle bir geceydi biraz da usutmus burnu akiyo:KK43::KK43:

Geçmiş olsun canlar bu yavrucaklArın ne derdi var ben anlamıyorum benimki de öyle sabah a kadar en iyi uykumuzda bile 7 8 kere kalkiyoruz gündüz desen 2 saat sallıyorum bazen yarım saat uyuyo bütün gün mizliyo cildiriyom uyuduğu zamanda gidip gidip bakıyorum özlüyorum annelik işte

Oğlum yeni uyudu oturdum çalışmaya birşey icesim var ama çay olmaz kahve içtim bugun, bitki cayi da.emziren anneler siz ne iciyosnuz ders çalışırken uyanık kalmak ve dinlenmek için? :KK51::KK69:

Geçmiş olsun canım kızın kaç aylık, benim oğlum uyumuyo bugün neden anlamadım bebek bu kadar sure uyanık kalimi ya yarım saat uyuyo uyanıyor . azmine maşallah :nazar: ben yorgun hissediyorm:KK43:

16 aylık olacak dış çıkartma dönemleri feci . bide atak dönemleri oluyor gece iki saat uyumuyordu. 12 de kalkıp 2 de yatıyordu bi hafta boyunca . valla annelik zor ya uyuyunca da ozluyoz iste

Gecmis olsun valla bizde uykusuz bir gece gecirdik sabaha kadar benim kizim nazari cok aliyo ne zaman komsuya gitse boyle oluyo yine boyle bir geceydi biraz da usutmus burnu akiyo:KK43::KK43:

Canım komşuya gitmeden dua oku nazar duası felan ozaman değmez inşallah eve gelince de yıka nazari çıksın. İnşallah hasta olmaz tikanmasindan sa burun akması daha iyi.

Canım komşuya gitmeden dua oku nazar duası felan ozaman değmez inşallah eve gelince de yıka nazari çıksın. İnşallah hasta olmaz tikanmasindan sa burun akması daha iyi.
Aynen oyle canim ya gece arada esim uyutuyo ben de derse bakiyorum simdi anne die tutturuyo yani her ani farkli bu cocuklarin Allah herkeze kolaylik versin simdi cografyadan aldigim notlari gecirecgm insallah bol ders calismalar kizlar

16 aylık olacak dış çıkartma dönemleri feci . bide atak dönemleri oluyor gece iki saat uyumuyordu. 12 de kalkıp 2 de yatıyordu bi hafta boyunca . valla annelik zor ya uyuyunca da ozluyoz iste
Dis cikarma donleri zor oluyomus..evet annelik çok garip bi duyguymus uyuyunca özlenen tek kişi evlat galiba

Slm kızlar dün ne yaptınız ders çalışan yokmu bende akşam vatandaşlık ilk konuyu tekrar okudum soru cozdum 47 soru tabi yanlışlar çıkıyor . ikinci konuya gecemedim ama iki video izledim bir saat.

Bugün öğlen evi toparladim biraz ders çalışamadım birazda kahve keyfi yaptım . moral olsun diye :). Bu akşam ikinci konuyu bitirip sorularını çözmeyi planliyorum .

Sizlerin planı nedir acaba . kaç soru cozuyorsunuz.

Slm kızlar gece çok kotuydu kızım dis çıkartıyor azılar çok fena gece hiç uyumadi on dakka da bir kalktı emzir kucakta gezdir derken çok uykusuz kaldım. Öğlen uykusuna yatirdim bi saat sonra tekrar uyandı. Video izliuordum. Emiyor bakalım inşallah uyur. Vatandaşlık ikinci konuda bitsin baştan tekrar edip elimdeki soruları çözme niyetindeyim tam otursun biraz karisik ezber gerekiyor.

Geçmiş olsun canım kızın kaç aylık, benim oğlum uyumuyo bugün neden anlamadım bebek bu kadar sure uyanık kalimi ya yarım saat uyuyo uyanıyor . azmine maşallah :nazar: ben yorgun hissediyorm:KK43:
Benim kizda bire yaklasti hala dis yok. Ve pacama yapisik yasiyor :KK43:

Slm kizlar dun gece sabaha kadar kizimla ilgilendim bugun de dahil usutmus uyumadi miz miz sinirlerim tavan yapti simdi de bana gecirdi gribini hic calisamadim bugun bakalim durabilirsem simdi biraz cografya bakacagm

Slm kizlar dun gece sabaha kadar kizimla ilgilendim bugun de dahil usutmus uyumadi miz miz sinirlerim tavan yapti simdi de bana gecirdi gribini hic calisamadim bugun bakalim durabilirsem simdi biraz cografya bakacagm
bende dun arkadasa sarma sarmaya gıttım,vıdeodan anca vatandaslık yargıyı bıtırdım.
testleri falanda cozmedım.
bugunde yıne baska bı yere mısafırlığe cagrıldık.gıcık oluyorum vakıt gıdıo dıe:KK43:
endıselenme çocuğu olmayanlarda aynı durumda:mad:Allah yardım etsın hepımıze yaa

Kızlar bizim işimiz ne kadar zor çocukla ilgilen, evin düzen temizliğini sağla, yemek yap, esine hoş davran bi de üzerine ders çalış... Oğlum dün gün boyu hiç durmadı agladi mizlandi, ben de onunla agladim :KK61:galiba hissetti düşünce yoğunluğumu, derslere odaklandığımı. çok büyük güç ve enerji istiyor bütün bunlar ve dün gece agrilardan uyuyamadim. Sonra düşündüm de ben zihnen ve bedenen uzun bi sure- oğlum büyüyene kadar- bu sinav psikolojisine ara vermeye ve seçimimi oğlumdan yana kullanmaya karar verdim. Bu yaslara bi daha donmeyecek. yetemiyorum, tükenmiş hissediyorum, herşeyin hayırlısı butun bunların hakkından gelebilen sizleri kutluyorum, iyi çalışmalar diliyorum.:nazar::KK39:

Kizlar bizim bolumede alan sinavi geldi.ucretli calisiyodum.ikinci donem birakip derslere yogunlasicam .

Cok yazan olmuyor artik bnde okuyorum sizleri ama arada yaziyorum benimde tarihte eksigim cok yanlisim cok cikiyor ama egitim ve alanda var benm bakalim ne olacak kolay gelsin herkese arada yazin ama ben destk aliyorum sizlerden

Kızlar bizim işimiz ne kadar zor çocukla ilgilen, evin düzen temizliğini sağla, yemek yap, esine hoş davran bi de üzerine ders çalış... Oğlum dün gün boyu hiç durmadı agladi mizlandi, ben de onunla agladim :KK61:galiba hissetti düşünce yoğunluğumu, derslere odaklandığımı. çok büyük güç ve enerji istiyor bütün bunlar ve dün gece agrilardan uyuyamadim. Sonra düşündüm de ben zihnen ve bedenen uzun bi sure- oğlum büyüyene kadar- bu sinav psikolojisine ara vermeye ve seçimimi oğlumdan yana kullanmaya karar verdim. Bu yaslara bi daha donmeyecek. yetemiyorum, tükenmiş hissediyorum, herşeyin hayırlısı butun bunların hakkından gelebilen sizleri kutluyorum, iyi çalışmalar diliyorum.:nazar::KK39:
Hakkinda hayirlisi olsun canim
Benim bebek bir yasinda bunlara ilaveten birde acikogretim okuyorum.
Allah yardimcimiz olsun

sınava kalan gun sayısını hesaplayan bi sayac olsa aslında guzel olurdu dımı ya yada hergun yazalın bırbırımızı hızlandıralım

Kızlar bi arkadaşım sen sor ben söyleyeyim kitabını çok övdü sizce almalımıyız kullanlar var mı pratik bişeyler arıyorum da birde deneme olarak hangi yayınları onerirsiniz

X