Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben pegem'e gidiyorum, mat siniflari 3 seviye, sozel sayisal ve esit agirlik. Ben sozel sinifi istedim hoca her seyi sifirdan anlatiyor. Durumun varsa dersaneye git derim cunku hem disiplin sagliyor hem de karsinda canli canli hoca var, anlattiklari daha iyi akilda kaliyor.arkadaslar bende hala calismaya baslayamadim..herkesin farkli farkli dertleri var..hayat herkesi farkli farkli siniyor Allah yardimcimiz olsun hepimizin..kendi kendime calismakla dershaneye gitmek arasinda tereddutte kaldim..matematik sifir düzeyde dershanelerde usten gecer biliyor farzederler gibime geliyor..cok arada kaldim sizce kendi kendine calisilarak yapilabilirmi yoksa dershane sartmi kpss de atanabilmek için.lisans iibf mezunuyum..fikir verin arkadaslar dershaneye gidenler özelikle artilari eksileri neler..hangi dershane iyi sizce istanbul anadolu yakasinda..
tarihle vatandaşlık bıtmek uzereyse pek de çalışmamıssın denılemez bencemerhaba arkadaslar bende araniza katilmak istiyorum kabul ederseniz. benim de bir oglum var bir iki ay oldu derslere baslayali ama duzen oturtamadim malesef. evin sorumlulugu ve cocuk olunca iki gun calissam uc gun ara veriyorum bisey cikiyo mutlaka.bundan sonra bir saat de olsa calisip uzak kalmamayi istiyorum burdan birbirimize destek olalim ins. calismalarima gelirsek vatandaslik ve tarih bitmek uzere.alana basliycam bu hafta.nisana kadar alan cografya egitimi hizlica bitirip son iki ay sadece soru cozmek istiyorum ins bu planlarima uyabilirim Rabbim hepimizin yardimcisi olsun kizlar :)
ayneen canim bende oyle yapiyorum misafir filan fazla kabul etmiycem sinava kadar. elimden gelenin en iyisini yapcam gerisi Allahin takdiri artik. sadece cok uyuyorum erken kalkamiyorum kizlar yaa nolcak bu halimtarihle vatandaşlık bıtmek uzereyse pek de çalışmamıssın denılemez bence
bak temızlık falan fasa fiso,ölmeyecek kadar yemek ve temizlik yap yetercocugunla ılgılen vakıt buldukca saatlerını temizlikle yemekle harcamak yerıne otur en az 1 saat bıle olsa degerlendır.sınava zaten az kaldı.sınavdan sonra her seyını dort dortluk yaparsın,sınava kadar kendını ıdare edicen artıkın.
üstüne bir de kazanırsan zaten tadından yenmez
gecmis olsun canim ins biran once toparlanip baslarsin derslere2 gündür yine baş ağrısıyla uğraşıyorum koptum dersten
bende uyuyorum yaa,kalktıgımda baslasam yıne ıyı 1 den once dersede oturamıom genellıkle..ayneen canim bende oyle yapiyorum misafir filan fazla kabul etmiycem sinava kadar. elimden gelenin en iyisini yapcam gerisi Allahin takdiri artik. sadece cok uyuyorum erken kalkamiyorum kizlar yaa nolcak bu halim
Ardina bakmadan kacanlardan degil üstüne gidenlerdenim galiba :) 25 yasindayim evliyim ve 1.5 yasinda kizim var bu sene liseyi disardan bitirip mezun oldum. Neden olmasin diyerek bi sansimi denemek istiyorum. İmkansiz degil sonucta ama bi o kadarda kolay olmadiginin farkindayim. Allah herkesin gonlune gore versin insallah :)Canım benim zoru başarmak çok emek ister ama meyvesi daha lezzetli olur. Bu çabalarının karşılığını göreceksin inşaallah. Ama senin motivasyona ihtiyacın yokki kendini çok güzel motive etmişsin zaten. Hem çocuk hem ev işleri hem kpss desen çoğu insan ardına bakmadan kaçar gider. Ama sen çabalıyorsun ve inanıyorum ki başaracaksın. Allah yardımcın olsun.
Saol canım benimgecmis olsun canim ins biran once toparlanip baslarsin derslere
Ardina bakmadan kacanlardan degil üstüne gidenlerdenim galiba :) 25 yasindayim evliyim ve 1.5 yasinda kizim var bu sene liseyi disardan bitirip mezun oldum. Neden olmasin diyerek bi sansimi denemek istiyorum. İmkansiz degil sonucta ama bi o kadarda kolay olmadiginin farkindayim. Allah herkesin gonlune gore versin insallah :)
ben bı gun oncesı guzel çalışmıştım,dun yaydım resmen.yarım konumu bıle bıtıremedım.slm kizlar bugun tarihden osm.kurulus yukselme kultur med. 17 yy.tekrarlari yapip daha onceden cozdugum sorulari tekrar cozdum konular baya oturdu gibi. ins bu tempoyla devam edersem baya iyi olcak sizlerde plansiz programsiz bile olsa kitabi elinizden dusurmeyin bnm gibi. esim dizi izlerken ben test cozuyorum oglumla oyun oynarken bile kitabim elimde dikkat gerektirmeyen yerleri okuyorum. bu is bu yil olcak Allahin izniyle :)
Kpss de bi kez deneyip ne yapip nr yapamiycami gormek istiyoşu gunlerde universite sinavi kayitlari basladi hemen gidin kayit olun ve martta sinava girin bi de uniyi dışarıdan bitirin ohh miss :)
Kpss de ne yapip ne yapamiycami gormek istiyorum hedeflerimden biri de üniv.bitirmek insallahşu gunlerde universite sinavi kayitlari basladi hemen gidin kayit olun ve martta sinava girin bi de uniyi dışarıdan bitirin ohh miss :)
Kpss de bi kez deneyip ne yapip nr yapamiycami gormek istiyo
Kpss de ne yapip ne yapamiycami gormek istiyorum hedeflerimden biri de üniv.bitirmek insallah