Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Vatandaşlıktan ilk konudan iki buçuk saat video dinledim ama hala bitmedi konu adam güzel anlatıyor yalnız . 48 tanede soru cozdum. Bir konu iki günümü alacak of ki of

Lisanslilar hangi konularda siniz
Ben mat calismaya başladım canım ebob ekok mat bitince vatandaşlığa geçeyim diyorum tek ders olarak ilerliyorum çünkü zaten günlük 1 1.5 saat falan çalışabiliyorum anca yetismicek diye panik oldum iyice çocukların huysuzlugu zaten beni mahfediyo çok kiziyorum kendime bu zamana kpss yi önemsemedigim için

dershanem haftaya başlıyor inşallah. haftada bir gün cumartesi tam gün şeklinde bir seans seçtim..

dershaneyle beraber ilerleyeceğim iki çocukla bu iş gerçekten zor rabbim kolaylaştırsın inşallah..

büyük oğlum aralık başında hasta olmuştu sonra taşındık iki hafta oldu anca yerleştik şimdide oğlum bronşit olmuş oyyy oyyy...
Gecmis olsun canim
Bende onlisansim 5. Ay gibi dersaneye yazilmayi.planliuorum. bakici bulabilirim kizima bu surecte insallah
Merhaba kızlar bı kaç gun onca sıze hamıleyım demıstım ama malesef dustü
Canim uzuldum :KK43:
Rabbim saglik bir evlat kiza zamanda nasip etsin insallah

Bitirdiğin ders yokmu canım bende vatandaşlığa geçtim ilk Konudayim. Turkce coğrafya kısmen De olsa bitti eksikler var ama soru çözümde kapatirum insallah
vatandaşlık konu anlatımı hangi yayını kullanıyorsunuz ya da kaynak öneriniz olabilir mi ? elimde evveliyat ve 2014 ihtiyaç var. evveliyat çok ayrıntı ama makbul olanı o mu acaba ? ihtiyacta biraz yuzeysel ve 2014 oldugu için tereddutluyum.

Bitirdiğin ders yokmu canım bende vatandaşlığa geçtim ilk Konudayim. Turkce coğrafya kısmen De olsa bitti eksikler var ama soru çözümde kapatirum insallah
Türkçe ve gelişim bitti ama soru cozmem gerek onlardan da.vatandaşlığa nisanda bakayım diyorm ben hep unutuyorum çünkü matematik e yeni başladım çok konu var epey unutmusum geo filan hiç yapamıyor m destekli çalışmam lazım ama video zaman kaybı olur gibi geliyor. Bende durumlar böyle inşallah emeklerimiz boşa cikmaz:KK49::KK51:

merhaba hanımlar. benimde 4 aylık bebeğim var. kpssye ancak çalışmaya başlayacağım inşallah. yalnız kaynak olarak ihtiyaçın 2014 konu anlatımını kullansam olur mu? konularda çok fazla değişiklik ya da yeni eklenmiş konular var mıdır? yeni setmi almalıyım? biraz çok soru sordum ama nerden başlayacağımı bilemedim.

çalışmaya önceden başlayanların fikirlerini alabilir miyim? çok teşekkür ederim. sınava çalışan herkese Allah kolaylık versin.

çalışmaya önceden başlayanların fikirlerini alabilir miyim? çok teşekkür ederim. sınava çalışan herkese Allah kolaylık versin.

turkce de ozellikle tdk surekli yazim yanlisi olarak kelimeleri guncelliyor onceden dogru olan simdi yanlis olabiliyor.. alma imkanin varsa al yoksa eger videolari izle 2016 o da isine yarayacaktir.. basarilar..

X