Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun bilmiyorum canın tatlımıdır ben çalışırım dersen yattığın yerden de çalışırsın doğumdan sonraGunaydın kızlar mutlu yıllar
Bende dun hamıle olduğumu oğrendım ıstıyorduk zaten de hemen olacağını tahmin etmemiştik sınavdan 1 1buçuk ay once falan doğum yapmoş oluyorum annam gelırım ben sınava kadar kalırım dıyo sızce çalısabılırmıyım doğumdan sonra gunre 2 3 saat calıssem yeter bana
ohoooo çalışırsın hemde süper çalışırsın,çünkü artık bebişin içinde çalışacaksınbebeğin senin motivasyonun olsun..Gunaydın kızlar mutlu yıllar
Bende dun hamıle olduğumu oğrendım ıstıyorduk zaten de hemen olacağını tahmin etmemiştik sınavdan 1 1buçuk ay once falan doğum yapmoş oluyorum annam gelırım ben sınava kadar kalırım dıyo sızce çalısabılırmıyım doğumdan sonra gunre 2 3 saat calıssem yeter bana
Hayirli olsun canim bebekten bebege degisyo tavsiyembkonularni mutlaka bitir sadece soru kalsin cunku benim dogumdan sonra cok zor bir surec gecirdim yanib gece yatak bile acamadim hep koltukta oturarak uyuyordum annem 1 ay yanimda olmasina ragmen canlari sag olsun simdi nerdeyse iki yasina gircez sukurGunaydın kızlar mutlu yıllar
sağ ustte ısmının ustunu tıkla,kişisel bilgilerinize gir o sayfada aşağılarda hamilelik takvimi var.gun ay yıl olark gırınce yazıların altında cıkıyor takvımınTurkçe coğrafyadan konularım çok az kaldı hazıranda hatta mayısta tum darslerı bıtırırım diye dusunuyorum bıde hamıs olan bayanlar b dogum takvımını nasıl yaptınız
Gunaydın kızlar mutlu yıllar
Hayırlı olsun canım allah sağ salim kucağına almayi da nasip etsin inş.çok güzel olmuş inş güzel bi puan da alırsın bebegin kismetiyle gelirGunaydın kızlar mutlu yıllar
Hayırlı olsunn hasretttt çok güzel bir haber:) Doğuma kadar tüm konularını bitirdikten sonra zaten gerisi kolay olur,ben de aynı durumdayım sınavımdan 1 buçuk ay önce falan inşallah hayırlısıyla doğum yapacağım.Her şeyin hayırlısı olsun sevgi ile kal:)Gunaydın kızlar mutlu yıllar
Tebrik ederim canim benim.Gunaydın kızlar mutlu yıllar
Çok tesekkur ettım basardımsağ ustte ısmının ustunu tıkla,kişisel bilgilerinize gir o sayfada aşağılarda hamilelik takvimi var.gun ay yıl olark gırınce yazıların altında cıkıyor takvımın
Allahım yardım eder ınş emeklerım bosuna gitmez kayınvaldem çalışıyor mecburen annem kalacam buarada annemde kayınvaldemde uzaktaCanım hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla kucağına almayı nesip etsin allah. Canım doğum sonrası ben tektim evde yemek yiyemiyordum çoğu zaman surekli bebeği kucağında gezdie gazı felan çok zorlanmıştı m. İnşallah awn Zorlanma nsin
Ne guzel bır dılek çok tsk ederım allah hepımıze atanmayı nasıp etsinHayırlı olsun canım allah sağ salim kucağına almayi da nasip etsin inş.çok güzel olmuş inş güzel bi puan da alırsın bebegin kismetiyle gelir
Bız anadolu selçuklu devletındeyız canımDershane giden arkadaşlarım tarihte hangi konudasınız yardımcı olur musunux günaydın bu arada; ))
MerhabaHayırlı olsunn hasretttt çok güzel bir haber:) Doğuma kadar tüm konularını bitirdikten sonra zaten gerisi kolay olur,ben de aynı durumdayım sınavımdan 1 buçuk ay önce falan inşallah hayırlısıyla doğum yapacağım.Her şeyin hayırlısı olsun sevgi ile kal:)
Bu arada herkese selamlarrr,iyi çalışmalar kızlar :) :) uzun bir aradadan sonra
Çook çook tesekkur ederimTebrik ederim canim benim.
Çok tesekkur ettım basardım
Allahım yardım eder ınş emeklerım bosuna gitmez kayınvaldem çalışıyor mecburen annem kalacam buarada annemde kayınvaldemde uzakta
Ne guzel bır dılek çok tsk ederım allah hepımıze atanmayı nasıp etsin
Bız anadolu selçuklu devletındeyız canım
Merhaba
Benım gıbı bırını gorunce bı sevındım nedense allah sağlıcakla kucuğınıza almayı nasıp etsın
Çook çook tesekkur ederim
Çok tsk ederımKizlar merhaba :) lisanslilar vaktiniz azaldi konulari subata kadar bitirin ki bol bol soru cozun :) Onlisanslilar sizin nasil gidiyor nen biraz yavas gidiyorum malum iki cocuk bide geceden geceye .. Tek tesellim 10 ayimizin olmasi :/ Hayirli olsun cnm bebegini saglikla kucagina al insallah hasretttt dogum sonrasi 1,5 ay zati bebekler bol bol uyur agrin sancin olmazsa rahat calisirsin insallah:)
Allah hepimizin yardimcisi olsun kizlar