Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Gunaydın kızlar mutlu yıllar
Bende dun hamıle olduğumu oğrendım ıstıyorduk zaten de hemen olacağını tahmin etmemiştik sınavdan 1 1buçuk ay once falan doğum yapmoş oluyorum annam gelırım ben sınava kadar kalırım dıyo sızce çalısabılırmıyım doğumdan sonra gunre 2 3 saat calıssem yeter bana

Bende dun hamıle olduğumu oğrendım ıstıyorduk zaten de hemen olacağını tahmin etmemiştik sınavdan 1 1buçuk ay once falan doğum yapmoş oluyorum annam gelırım ben sınava kadar kalırım dıyo sızce çalısabılırmıyım doğumdan sonra gunre 2 3 saat calıssem yeter bana
hayırlı olsun bilmiyorum canın tatlımıdır ben çalışırım dersen yattığın yerden de çalışırsın doğumdan sonra

ohoooo çalışırsın hemde süper çalışırsın,çünkü artık bebişin içinde çalışacaksın:KK66:bebeğin senin motivasyonun olsun..
doğum yapıncada annen gelecekmıs zaten,arkadaşlardan bılıyorum ıkı doğum seklındede 1 haftaya toparlanıyorsun zaten..
konularını bıtır bebiş olana kadar.snrada tekrarlarını yapar gırersın..
bebek rızkıyla gelır :cool:

Hayirli olsun canim bebekten bebege degisyo tavsiyembkonularni mutlaka bitir sadece soru kalsin cunku benim dogumdan sonra cok zor bir surec gecirdim yanib gece yatak bile acamadim hep koltukta oturarak uyuyordum annem 1 ay yanimda olmasina ragmen canlari sag olsun simdi nerdeyse iki yasina gircez sukur

Turkçe coğrafyadan konularım çok az kaldı hazıranda hatta mayısta tum darslerı bıtırırım diye dusunuyorum bıde hamıs olan bayanlar b dogum takvımını nasıl yaptınız

Turkçe coğrafyadan konularım çok az kaldı hazıranda hatta mayısta tum darslerı bıtırırım diye dusunuyorum bıde hamıs olan bayanlar b dogum takvımını nasıl yaptınız
sağ ustte ısmının ustunu tıkla,kişisel bilgilerinize gir o sayfada aşağılarda hamilelik takvimi var.gun ay yıl olark gırınce yazıların altında cıkıyor takvımın:anneadayı:

Slm arkadaşlar herkesin yeni yılını kutluyorum. Ders çalışmaya çalışıyorum. Bana yoldaş biri olursa daha çok motive olacagim sanki. Evde çalışınca pek düzen tutturamiyor insan . yoldaş olsa belkin daha azimli olurum

Canım hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla kucağına almayı nesip etsin allah. Canım doğum sonrası ben tektim evde yemek yiyemiyordum çoğu zaman surekli bebeği kucağında gezdie gazı felan çok zorlanmıştı m. İnşallah awn Zorlanma nsin

Hayırlı olsun canım allah sağ salim kucağına almayi da nasip etsin inş.çok güzel olmuş inş güzel bi puan da alırsın bebegin kismetiyle gelir

Günaydın hanımlar ben çocuklarım hasta oldu diye tamamen koptum dersten toparlanmam lazım saatlerdir sallıyorum uyumuyor bu uykusuzluk beni çok yipratiyor ama canları sağ olsun napalım artık

Dershane giden arkadaşlarım tarihte hangi konudasınız yardımcı olur musunux günaydın bu arada; ))

Hayırlı olsunn hasretttt hasretttt çok güzel bir haber:) Doğuma kadar tüm konularını bitirdikten sonra zaten gerisi kolay olur,ben de aynı durumdayım sınavımdan 1 buçuk ay önce falan inşallah hayırlısıyla doğum yapacağım.Her şeyin hayırlısı olsun sevgi ile kal:)
Bu arada herkese selamlarrr,iyi çalışmalar kızlar :) :) uzun bir aradadan sonra:KK39::KK36:

Tebrik ederim canim benim.

sağ ustte ısmının ustunu tıkla,kişisel bilgilerinize gir o sayfada aşağılarda hamilelik takvimi var.gun ay yıl olark gırınce yazıların altında cıkıyor takvımın:anneadayı:
Çok tesekkur ettım basardım
Canım hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla kucağına almayı nesip etsin allah. Canım doğum sonrası ben tektim evde yemek yiyemiyordum çoğu zaman surekli bebeği kucağında gezdie gazı felan çok zorlanmıştı m. İnşallah awn Zorlanma nsin
Allahım yardım eder ınş emeklerım bosuna gitmez kayınvaldem çalışıyor mecburen annem kalacam buarada annemde kayınvaldemde uzakta
Hayırlı olsun canım allah sağ salim kucağına almayi da nasip etsin inş.çok güzel olmuş inş güzel bi puan da alırsın bebegin kismetiyle gelir
Ne guzel bır dılek çok tsk ederım allah hepımıze atanmayı nasıp etsin
Dershane giden arkadaşlarım tarihte hangi konudasınız yardımcı olur musunux günaydın bu arada; ))
Bız anadolu selçuklu devletındeyız canım
Hayırlı olsunn hasretttt hasretttt çok güzel bir haber:) Doğuma kadar tüm konularını bitirdikten sonra zaten gerisi kolay olur,ben de aynı durumdayım sınavımdan 1 buçuk ay önce falan inşallah hayırlısıyla doğum yapacağım.Her şeyin hayırlısı olsun sevgi ile kal:)
Bu arada herkese selamlarrr,iyi çalışmalar kızlar :) :) uzun bir aradadan sonra:KK39::KK36:
Merhaba
Benım gıbı bırını gorunce bı sevındım nedense allah sağlıcakla kucuğınıza almayı nasıp etsın
Tebrik ederim canim benim.
Çook çook tesekkur ederim

Kizlar merhaba :) lisanslilar vaktiniz azaldi konulari subata kadar bitirin ki bol bol soru cozun :) Onlisanslilar sizin nasil gidiyor nen biraz yavas gidiyorum malum iki cocuk bide geceden geceye .. Tek tesellim 10 ayimizin olmasi :/ Hayirli olsun cnm bebegini saglikla kucagina al insallah hasretttt hasretttt dogum sonrasi 1,5 ay zati bebekler bol bol uyur agrin sancin olmazsa rahat calisirsin insallah:)

Allah hepimizin yardimcisi olsun kizlar

Çok tesekkur ettım basardım

Allahım yardım eder ınş emeklerım bosuna gitmez kayınvaldem çalışıyor mecburen annem kalacam buarada annemde kayınvaldemde uzakta

Ne guzel bır dılek çok tsk ederım allah hepımıze atanmayı nasıp etsin

Bız anadolu selçuklu devletındeyız canım

Merhaba
Benım gıbı bırını gorunce bı sevındım nedense allah sağlıcakla kucuğınıza almayı nasıp etsın

Çook çook tesekkur ederim

tEŞEKKÜR EDERİM CANIMher dershane farklı gidiyor demek ki :))) cok sagol cevabın için

Kizlar merhaba :) lisanslilar vaktiniz azaldi konulari subata kadar bitirin ki bol bol soru cozun :) Onlisanslilar sizin nasil gidiyor nen biraz yavas gidiyorum malum iki cocuk bide geceden geceye .. Tek tesellim 10 ayimizin olmasi :/ Hayirli olsun cnm bebegini saglikla kucagina al insallah hasretttt hasretttt dogum sonrasi 1,5 ay zati bebekler bol bol uyur agrin sancin olmazsa rahat calisirsin insallah:)

Allah hepimizin yardimcisi olsun kizlar
Çok tsk ederım

Slm arkadaşlar öncelikle herkese başarılar diliyorum. Dershaneye giden arkadaşım rica etsem derslerden hangi konularda sınıf. Tarihi öğrendik ama diğerlerini. De merak ettim. Evde ders çalışınca düzen olmuyo . misafir felan . bi de çocuk olunca

X