- 31 Ağustos 2012
- 21.686
- 35.005
Bolumumden hic alim yok canimAllah bağışlasın canım...Bölümün ne canım 87 puan gerçekten çok iyiymişNeden olmadı kadronuz mu az verildi :/
Canim paragraf kolay gibi gorunen ama en cik yanlis yapilan dersKizlar bittim ben. 152 paragraf sorusundan 62 yanlisim çıktı. Yarı yarıya nerdeyse. Gece uykulu çalıştığım için odaklanmış olabilirim ama genede çok fazla yanlış yapmisim .
Doğru canım hepimiz aynı dertten muzdaribiz,ama olsun seneye alımlar artar belkiBolumumden hic alim yok canim
3001 den ortak bolumden tercih ediyorum oda 2 senedir alimlar cok azaldi atanamadim
Canim paragraf kolay gibi gorunen ama en cik yanlis yapilan ders
Gunde 1 saat roman okumani tavsiyr ederim. Okumani hizlandirir, ilk okumada anlamani saglar
Hoşgeldin canım.Tatlım bu kadar çok stres yaparak başlayınca da zaten daha büyüyor insanın gözünde kpss.Ben de zaman zanan bu hataya düştüm.Sana öncelikle tavsiyem sakin olup bu işin sonucu ne olacak diye düşünmeden bir güzel programını yapıp bir an önce dersin başına oturman.Sonrası geliyor zaten.Bir şekilde bünyen alışıyor sonra.Anayasayı da ben özet çıkararak çalışıyorum.Başka türlü aklımda kalmıyor.Bir de youtube den benim hocam bölümünde özgür özkınık hoca var onun videolarını izleyebilirsin.Ben de tekrarlarda başlayacağım videoları izlemeye.Kolay gelsin canım.Ayyy kızlar bende evliyim ama çocuk yok henüz su baş belası sınav yüzünden erteliyoruz. Çalışmak çok zor geliyor bana işkence gibi resmenama bu yıl son şansım diye bakıyorum kazanmak şart ozellikle anayasaya en pratik yoldan nasıl çalışabilirim önerisi olan var mı?
Çok teşekkür ederim evet sanırım stres yapıyorum: ( bir de eşini görseniz o benden daha stresli KPSS konusunda çok üstüme geliyor belki de ondan bende strese gidiyorum normalde rahatimdir. Videolarda bakicam :) Allah kolaylıklar versin hepimize :)Hoşgeldin canım.Tatlım bu kadar çok stres yaparak başlayınca da zaten daha büyüyor insanın gözünde kpss.Ben de zaman zanan bu hataya düştüm.Sana öncelikle tavsiyem sakin olup bu işin sonucu ne olacak diye düşünmeden bir güzel programını yapıp bir an önce dersin başına oturman.Sonrası geliyor zaten.Bir şekilde bünyen alışıyor sonra.Anayasayı da ben özet çıkararak çalışıyorum.Başka türlü aklımda kalmıyor.Bir de youtube den benim hocam bölümünde özgür özkınık hoca var onun videolarını izleyebilirsin.Ben de tekrarlarda başlayacağım videoları izlemeye.Kolay gelsin canım.
Canım malum bebek hasta bende pek derse uogunlasamadim ama simdi uyudu kahvemi yaptim.ders basima gidiyorumSelam kızlarrrr neler yapmaktasınız
Anladım canım rica ederim, çok fazla kafada büyütüp stres yapmadan devam etmek en iyisi...Ben ara ara girdim bu hatalara...Yani daha yolu bitirmeden işin sonunu düşündüm bir ara, sonra motivasyonum düştü zor toparlandım.Amin canımÇok teşekkür ederim evet sanırım stres yapıyorum: ( bir de eşini görseniz o benden daha stresli KPSS konusunda çok üstüme geliyor belki de ondan bende strese gidiyorum normalde rahatimdir. Videolarda bakicam :) Allah kolaylıklar versin hepimize :)
İyileşmedi mi daha minik tatlış:/Allah şifa versin tatlım.Ben de ara vermiştim şimdi sıcak çikolatamı yaptım,geçeceğim şimdi masa başına.Kolay gelsin canımmmmCanım malum bebek hasta bende pek derse uogunlasamadim ama simdi uyudu kahvemi yaptim.ders basima gidiyorum