Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Kizlar bittim ben. 152 paragraf sorusundan 62 yanlisim çıktı. Yarı yarıya nerdeyse . Gece uykulu çalıştığım için odaklanmış olabilirim ama genede çok fazla yanlış yapmisim .
Canim paragraf kolay gibi gorunen ama en cik yanlis yapilan ders
Gunde 1 saat roman okumani tavsiyr ederim. Okumani hizlandirir, ilk okumada anlamani saglar

Evet kızlar sonunda minik minik çalışarak ta olsa geometriyi bitirdim yani konu çalıştım not çıkardım soru bankamdaki soruları çözdüm inşallah .. simdi matematiğe geçiyorum

Eklentiler

• P_20151119_180620.jpg
    41,9 KB · Görüntüleme: 168
  • P_20151119_180629.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 180
  • P_20151119_180651.jpg
    61 KB · Görüntüleme: 174
Kızlar geometri soru bankamda bi soruyu yapamadim üçgenle ilgili yapabilen anlatabilirmi

Eklentiler

• P_20151119_144959.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 176
Merhaba kızlar kaç gündür giremedim Çünkü internet paketim az Çalışmalar nasıl gidiyor Ben bugün tarih ve matematik çalıştım şimdi çay molası verdim matematik çalışacağım gece de tarihten soru çözeceğim Hepinize iyi çalışmalar

Kizim komsudaydi bende yaralandim 1saat tarih video izledim osm.kiultur medeniyet bitti sukur insallah gece soru cozerim

Ayyy kızlar bende evliyim ama çocuk yok henüz su baş belası sınav yüzünden erteliyoruz. Çalışmak çok zor geliyor bana işkence gibi resmen ama bu yıl son şansım diye bakıyorum kazanmak şart ozellikle anayasaya en pratik yoldan nasıl çalışabilirim önerisi olan var mı?

Hoşgeldin canım.Tatlım bu kadar çok stres yaparak başlayınca da zaten daha büyüyor insanın gözünde kpss.Ben de zaman zanan bu hataya düştüm.Sana öncelikle tavsiyem sakin olup bu işin sonucu ne olacak diye düşünmeden bir güzel programını yapıp bir an önce dersin başına oturman.Sonrası geliyor zaten.Bir şekilde bünyen alışıyor sonra.Anayasayı da ben özet çıkararak çalışıyorum.Başka türlü aklımda kalmıyor.Bir de youtube den benim hocam bölümünde özgür özkınık hoca var onun videolarını izleyebilirsin.Ben de tekrarlarda başlayacağım videoları izlemeye.Kolay gelsin canım.

Çok teşekkür ederim evet sanırım stres yapıyorum: ( bir de eşini görseniz o benden daha stresli KPSS konusunda çok üstüme geliyor belki de ondan bende strese gidiyorum normalde rahatimdir. Videolarda bakicam :) Allah kolaylıklar versin hepimize :)

Anladım canım rica ederim, çok fazla kafada büyütüp stres yapmadan devam etmek en iyisi...Ben ara ara girdim bu hatalara...Yani daha yolu bitirmeden işin sonunu düşündüm bir ara, sonra motivasyonum düştü zor toparlandım.Amin canım

Canım malum bebek hasta bende pek derse uogunlasamadim ama simdi uyudu kahvemi yaptim.ders basima gidiyorum
İyileşmedi mi daha minik tatlış:/Allah şifa versin tatlım.Ben de ara vermiştim şimdi sıcak çikolatamı yaptım,geçeceğim şimdi masa başına.Kolay gelsin canımmmm

Kızlar bişey sorcam biz uyanık kalmak için kahve içiyoruz ya emziren annelerin bebekleri de etkileniyor olabilir mi acaba bundan oğlum bi kaç gündür gece 3 de uyanıyor 5 e kadar ne yaparsam yapayim uyutamiyorum normalde gece çok uyanan ve sabah çok erken kalkan bi bebek ama gece uzun süre uyanık kalmiyordu emip geri uyuyordu kahvenin etkisi olabilir mi bu durumu yaşayan var mı aranizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…