Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Kızlar bişey sorcam biz uyanık kalmak için kahve içiyoruz ya emziren annelerin bebekleri de etkileniyor olabilir mi acaba bundan oğlum bi kaç gündür gece 3 de uyanıyor 5 e kadar ne yaparsam yapayim uyutamiyorum normalde gece çok uyanan ve sabah çok erken kalkan bi bebek ama gece uzun süre uyanık kalmiyordu emip geri uyuyordu kahvenin etkisi olabilir mi bu durumu yaşayan var mı aranizda

Evet cnm ya benimkide ayni hic uyumamaya basladi bana da komsum dedi dikkatini cekmis biraktim bikac gundur sanki daha ıyi oldu.. Kafein var tabii geciyoo sutten :KK43:

selam kızlar şimdi dersin başına geçtim sonunda internet aldık eve ama beni bir telaş sardı ben nasıl ders çalışılacağını bilmeyen biriryim ilk defa kpss hazırlanıyorum zaten çalışma sitilimden memnun olmadım ve değiştirmeye karar verdim bütün konuları beraber gitmeye karar verdim ve video izleyeceğim inşallah baştan başlıcam bir türlü içime sinmiyor çalışmalarım içimi telaş aldı gidiyor neyse başlıyorum bi şekide doğru veya yanlış herkese kolay gelsin

Evet cnm ya benimkide ayni hic uyumamaya basladi bana da komsum dedi dikkatini cekmis biraktim bikac gundur sanki daha ıyi oldu.. Kafein var tabii geciyoo sutten :KK43:
Seninde iki cocugun mu vardı canım yanlış mı hatırladım bu akşam icmeyecegim bakalim yine uyanık kalacak mi alışkanlık haline getirmesinden korkuyorum bide tabi biz nasıl direncez uykuya o da ayrı bi konu

Kizlar bu sorulara bakarmisin .

Eklentiler

• IMG_20151120_182950.jpg
    IMG_20151120_182950.jpg
    79,1 KB · Görüntüleme: 115
  • IMG_20151120_182748.jpg
    IMG_20151120_182748.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 126
selam A adi_sevda ben komsu topictenimm

1) ak-agarmak k yumusamis g olmus

2) digru cevap e olmali.. soyleyemiyor, ma me olumsuzluk eki mi olmus...

Sagol canım ama ikinciyi karistirdin galiba. Bende soyleyemiyor demiştim ama cevap e imiş yanıyor olan da ünlü daralması yokmu ki . yana yor dan yanıyor olmuş. Cevap şıkkı mi yanlış acaba

Gunaydin canim ben ramazan yetgin videolsrini izliyorum super snlstmis cok kalici kittaba cok bakmiyorum sorulsri da rahat cozuyorum bi bak istersen
Evet canın burda arkadaşlardan duymuştum açtım bende izledim harika anlatıyor ama vakit bulamadım izlemeye acele ettim biraz heralde çok soru çıkan konuları bari izliyeyim diyorum

Elimdeki kitabın ses bilgisini çok beyendim ama yazım yanlısı eksik biraz. Kizlar foto atarmisiniz baba. Uyandı bile hiç şaşmaz uykusu

X