- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dersin basindayim çay demledim , oğlum çizgi film izliyor , bende özet çıkarıyorum . Sizler neler yapıyorsun ,çalışmalar nasıl gidiyor .
Bende geometri çalışıyorum ucgenlerle ilgili not çıkardım simdi soru cozicem ... ondan sonra aldığım soru bankasındaki geometri soruları bitmiş olacak inşallah ... ama soru bankamda çok az soru var neyse
Benimki 20 aylik ben olmadan hicbirsey yapmaz zaten cizgi film sevmez oyuncak arada bakar oynar kizim uyurken tarih calisttim ozet cikardim zaten masallah yaz yaz bitmiyoAy ne güzel kaç yaşındaydı oğlun canım benim kiİm 14 aylık çizgi film acsamda illa ben olaxam yanında bide kitaplarını çok kariatiriyorizin vermiyor bana çalışayım hele elimde kalem gorduyse tamam kalemi almak için baya savaş veriyor :)
Bende kpss ye basladigimdan beri kızımı tv ye alistirdim.ama cok vicdan yapıyorum benimki daha 14 aylık tv için cok erken (
Bizimkide bayb tv izliyor ama..dedimya icim elvermiyor.hep kinardim çocuklarına tv izletenleri hep kinadigim basima gelir :)Benim lise 14 aylık çok erken TV için ama bebek şarkıları felan aciyorum ben. Günde parça parça iki saat izliyor. Doktor bi saat baby TV izlete bilirsin dedi. Onlardan da öğreniyorlar kızım hayvanların nasıl ses çıkarttığını bu sayede ogrendi mesela . bazen oyalamak zor olur açıyoruz mecbur sakinlesin diye.
Bende avmlerde sokak ta tutturan çocuklar i kinardim basımda şimdi .Bizimkide bayb tv izliyor ama..dedimya icim elvermiyor.hep kinardim çocuklarına tv izletenleri hep kinadigim basima gelir :)
Çok uyku. Geldi gizlsd kayıyor artık napacan. 133 soru var saha
Gözlerim kaymaya başladı kahve icmistum ama faydası olmadı. Göz tansiyonu var bende ondan galiba
Gunaydin canim bitirdigin dersler var miGünaydın kızlarrrr nasıl gidiyor çalışmalar? Ben de konuları bitirmeye çalışıyorum.Çok soru çözemiyorum :/ Bitse de bir kurtulsak.
Yok tatlım daha bitmedi hiçbiri.Tüm derslere bir anda çalıştığım için anlamadan da konuları hemen geçmediğimden baya vakit alıyor.Ama olsun vakit alsın da yeter ki bir faydası olsun Sen ne yaptın canım?Gunaydin canim bitirdigin dersler var mi