Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Yok tatlım daha bitmedi hiçbiri.Tüm derslere bir anda çalıştığım için anlamadan da konuları hemen geçmediğimden baya vakit alıyor.Ama olsun vakit alsın da yeter ki bir faydası olsun :KK66: Sen ne yaptın canım?
Simdi komsudan geldim bir kahve yapim kendime gelmem gerekir canim sadece turkce bitti tarihle bogusuyorum su gunlerde osmanli kultur medeniyet video izleyecem

Simdi komsudan geldim bir kahve yapim kendime gelmem gerekir canim sadece turkce bitti tarihle bogusuyorum su gunlerde osmanli kultur medeniyet video izleyecem
Kolay gelsin canımmm ben de tekrarlarda videoları izleyeceğim :KK66: Tarih gerçekten çok yoruyorrr ama mecbur:KK51:Herkese kolay gelsin iyi çalışmalarrrrr kızlarrr:KK36:

Kizlar benim de kizim 10 aylik. Ben 1 ay sonra baslayacagim ders calismaya. Planimiz simdilik ben calisirken esim.bakacak nisan mayis gibi de yarim gun.bakiciya verecegim. Cunku evde onun sesinden surekli ilgim dagiliyor.

Haziran gibi krese vermeyi dusundum.ama 17 aylik.cok erken oluyor.

Ben 87 puanla atanamadim, siki calismam gerrk ki 90 alayim.

İsim.cok.zor :KK43:

KPSS-LİSANS için geri sayım;
kalan gün: 186

kızlar merhaba,
bende atraksiyon bitmiyor.icra gelecek eve.birkaç gündür bekliyoruz.evdeki küçük eşyaları falan kv taşıdık.bilgisayarı da e götürmüştüm, mecbur aldım geri.
eşim de işe girdi diye sevinirken 3 gün çalıştı 4. gün acillik oldu.taş düşürüyor.fıtığı ağrıyor falan.üç gündür doktordayız.tekrar işsiz kalması muhtemel.bilmiyorum artık hayırlısı.çok düşünürsem kafa kalmaz.nasılsa herşey olacağına varıyor.
nerneyse gelelim çalışmalarıma;
dün gece mat. çalıştım. tarçınlı kahve max. 2 saat uyanık tutabildi beni ama tadını sevdim :)))
bugün kızların öğle uykusunda tarih çalıştım.ramazan yetgin bir harika anlatmış gerçekten çok akılda kalıyor.
Türkçeyi bitirmiştim bu gece biraz Türkçe soru çözümü, biraz mat. soru çözümü, biraz da tarih video diye planlıyorum umarım hayaller-gerçeklere dönmez :))
haydi iyi çalışmalar arkadaşlar.umarım bebişler mışıl mışıl uyur.kendi uykumuzda hemen gelmez de bol bol ders çalışırız

Kizlar benim de kizim 10 aylik. Ben 1 ay sonra baslayacagim ders calismaya. Planimiz simdilik ben calisirken esim.bakacak nisan mayis gibi de yarim gun.bakiciya verecegim. Cunku evde onun sesinden surekli ilgim dagiliyor.

Haziran gibi krese vermeyi dusundum.ama 17 aylik.cok erken oluyor.

Ben 87 puanla atanamadim, siki calismam gerrk ki 90 alayim.

İsim.cok.zor :KK43:
Allah bağışlasın canım...Bölümün ne canım 87 puan gerçekten çok iyiymiş :KK66: Neden olmadı kadronuz mu az verildi :/

kızlar merhaba,
bende atraksiyon bitmiyor.icra gelecek eve.birkaç gündür bekliyoruz.evdeki küçük eşyaları falan kv taşıdık.bilgisayarı da e götürmüştüm, mecbur aldım geri.
eşim de işe girdi diye sevinirken 3 gün çalıştı 4. gün acillik oldu.taş düşürüyor.fıtığı ağrıyor falan.üç gündür doktordayız.tekrar işsiz kalması muhtemel.bilmiyorum artık hayırlısı.çok düşünürsem kafa kalmaz.nasılsa herşey olacağına varıyor.
dün gece mat. çalıştım. tarçınlı kahve max. 2 saat uyanık tutabildi beni ama tadını sevdim :)))
bugün kızların öğle uykusunda tarih çalıştım.ramazan yetgin bir harika anlatmış gerçekten çok akılda kalıyor.
Türkçeyi bitirmiştim bu gece biraz Türkçe soru çözümü, biraz mat. soru çözümü, biraz da tarih video diye planlıyorum umarım hayaller-gerçeklere dönmez :))
haydi iyi çalışmalar arkadaşlar.umarım bebişler mışıl mışıl uyur.kendi uykumuzda hemen gelmez de bol bol ders çalışırız
Canım çok geçmiş olsunnn...Kara bulutlar mı dolanıyor üzerinizde nedir? Biri bitiyor diğeri başlıyor :/Ben nazara çok inanırım canım ya sizde nazar olmasın sakın? Ama pozitif düşünmeyi bırakmamana çok sevindim :) Allah kolaylıklar versin canım iyi gecelerr

kızlar merhaba,

Canim bnm gercekten helal olsun sana aynen dedigin gibi hersey olacagina variyoo ... Sana ozelden nazar icin birsey diyecegim cnm ...
Rabbim yar ve yardimciniz olsun insallahhhhhhh

kızlar merhaba,
Canim Allah kolaylik versin insallah bizde biraz zorlu gunlerden geciyoruz Rabbim hemizin yardimcisi olsun sabrina hayran kaldim

teşekkür ederim kızlar,
ben her şeyin düzeleceği vakti bekliyorum, ama erken, ama geç, ama gençliğimde, ama yaş kemale erince...
yeter ki borçlu ölmeyeyim diyorum.temiz gitmek lazım öbür tarafa :)))
bakın söz verdiğim gibi kızları uyuttum ders başına geçtim.
Allah hepimize zihin açıklığı versin arkadaşlar. :KK5:

teşekkür ederim kızlar,
ben her şeyin düzeleceği vakti bekliyorum, ama erken, ama geç, ama gençliğimde, ama yaş kemale erince...
yeter ki borçlu ölmeyeyim diyorum.temiz gitmek lazım öbür tarafa :)))
bakın söz verdiğim gibi kızları uyuttum ders başına geçtim.
Allah hepimize zihin açıklığı versin arkadaşlar. :KK5:

Amin cnm hadi derslere kizlar :KK66:

Günaydın kızlar
Dün paragraf sorularına devam ettim kesinlikle hergun paragraf sorusu çizmek lazım en az yirmi tane. Paragraf sorularıyla ilgili bide mantık ayrı kitap satılıyor galiba alıp hergun yirmi soru cozucem . yoksa çok zor.

Kizlar bittim ben. 152 paragraf sorusundan 62 yanlisim çıktı. Yarı yarıya nerdeyse :KK43:. Gece uykulu çalıştığım için odaklanmış olabilirim ama genede çok fazla yanlış yapmisim . :KK43:

X