Evli birinin rahimi ile, bakire birinin rahminde kızlık zarından başka fark var mıdır?

Hayır korkma.
Alttan muayene olmadığı sürece kimse anlayamaz.Bakire olana da alttan muayene yapılamaz.
Zaten hiçbir doktorda bekar ve annesiyle muayeneye gitmiş bir kıza ilişkiye girdin mi diye sormaz.
Ama tut ki sordu,bakireyim karından bakın dersin.

Senin hayatın istediğini yaşarsın,ailenin tepkisinden korkman senin suçun değilki?
Aileler bu kadar aynı düşünce ve değerlere sahip çocukları olsun diye baskıcı olmasa korkmazdın.

Merak etme arkadaşında yanlış biliyor demekki.
İyi ki sizin gibi anlayışlı insanlar var :) Dsteğiniz için yardımınız için sonsuz teşekkür ediyorum

Konu sahibi anlaşılmaz merak etme
Bekar kıza alttan muayene yapılmaz
Ama keşke aileni üzecek bir şey yapmasan seni eleştirmek için söylemiyorum ama ailen buna önem veriyor belliki
Peki öğrenirlerse ne olur

Ilerde korkacaksaniz, garip garip sorulara yanit arayacaksaniz, zamaninda niye yaparsiniz bunlari bilmem..

Anneniz sizi muayeneye goturuyor da siz kac yasindasiniz? Yetiskin bir birey gibi bir izlenim olusmadi bende. Yasiniz kucukse ve simdiden ailenizden sakladiginiz sirlar varsa ilerde daha buyuk sorunlarla karsilasabilirsiniz. Elbette hayat sizin hayatiniz ama anne babaya yalan soylemek ne bilim..Kendinizi bu durumlara dusurmeseymissiniz keske..Belli ki aileniz bu durumlara karsi. Yalan sonucta eninde sonunda ortaya cikacaktir.

Kaç yaşında olduğunu merak ettim, ilişkiye girecek kadar büyük ama hastaneye annesi olmadan gidemeyecek kadar küçük müsün?
Çok ilginçsiniz gerçekten.

Bekaret varsa kırmızı kurdeleyle hazır bekliyor rahim

Hayır karindan ultrason ile belli olmaz. Ancak alttan muayene olursaniz belli olur ki doktor bekarsaniz zaten siz soylemediginiz sürece sizi alttan muayene etmez içiniz rahat olsun.

hayatımda duydugum en supertuhaf soru

rahımle alakası yok bakırelıgın

evlenmeden once lutfen kadın doguma gıdın bılgı alın rıca ederım, cınsel bılgı ve saglık kıtapları okumanızı tavsıye ederım...

şimdir gördüm özür dilerim. Evet bir tek üstden bakıcaklar
İkinci kez hamileyim
Doktor bana bu sefer rahmin ters dedi
Ee ilk cocukta yoktu oyle bisey dedim
Dogumdan sonra olmus olabilir ya da yapisal olabilir dedi
Daha bunu bile anlamiyorlar
Tut ki onu karindan bakilan ultrason ile anlasin
Korkma bencee

Evli olmadığın için alltan değil karından muayene yapar doktor bu yüzden anlamaz

Back