Evli birinin rahimi ile, bakire birinin rahminde kızlık zarından başka fark var mıdır?

Konu sahibi karnından ultrason yapıcaktır muhtemelen bu yüzden de hiç birşey belli olmaz stres yapma
Özür dilerim Türkcem pek iyi değil :( biraz qarip anlatıcam. Yani şu yumurtalıklar falan da kontrol edilir ya öyle yani bir tek böbrekdir, karaciğerdir değil

Özür dilerim Türkcem pek iyi değil :KK43: biraz qarip anlatıcam. Yani şu yumurtalıklar falan da kontrol edilir ya öyle yani bir tek böbrekdir, karaciğerdir değil
Tamam farketmez evli olmadığın sürece alttan muayene yapmaz doktor

bakireliğiniz gitti mi gitmedi mi diye doktora götürüyor anneniz sizi?

Teşekkür ederim cevabınız için. Ben türkiyede yaşamıyorum. Yaşadığım yerde kabul edilmeyen bir durum. Bir de muayineye girdiğimde annem hep yanımda olucak. Doktor eğer anlarsa anneme söyleyecek, burda öyle hasta doktor ilişkisi yoktur

Rahatsızlığın nedir özel değilse? belki rahatsızlığa göre söyler gerekiyorsa.
3 yıl önce yumurtalıklarımın birinin üzerinde kist vardı onu ameliyyatla aldılar. O zamandan beri anem hep kontrol amaçlı doktora götürür. Şimdi yine gidicez o yüzden ultrosonlo bakarsa anlar mı doktor diye düşünüyorum

Özür dilerim Türkcem pek iyi değil :KK43: biraz qarip anlatıcam. Yani şu yumurtalıklar falan da kontrol edilir ya öyle yani bir tek böbrekdir, karaciğerdir değil
Benim de yumurtalıklarıma bakıldı. Orada nasıl bilemem ama bana bakire misin diye sorulmuştu. Alttan muayene yapılmaz sen söylersin yapmayın diye.

Sezeryanla dogum yapmis biri olarak simdiki hamileligimde her gittigim doktor bile daha once dogum yaptiniz mi? Evet deyince sezeryan miydi? diye soruyor.
Bunu bile anlamiyorlarsa o sekilde dedigin konuyu anlamalari zor

Sezeryanla dogum yapmis biri olarak simdiki hamileligimde her gittigim doktor bile daha once dogum yaptiniz mi? Evet deyince sezeryan miydi? diye soruyor.
Bunu bile anlamiyorlarsa o sekilde dedigin konuyu anlamalari zor
Gerçekten mi? oh be şükür

Çok teşekkür ederim. Gerçekten çok kötü oldum yorumları okudukca. Bir şeyi bilmemek ayıp değil ki, sadece sordum bu kadar tepki niye ?((( Yorumunuz için, anlayışınız için çok teşekkür ederim

işine gelmeyince de türkçe bilmiyorum oluyor.

gayet biliyosun.

Amma dalga gecmissiniz yahu.
Sonra kadinlar eziliyor hor goruluyor rererö.
Konu cinsellik olunca konu sahibi de evli degilse taslamaya basliyor herkes burada.
Belli ki bir seyler yasamis ve ailesinden cekiniyor. Dogru veya yanlis bu konu sahibini ilgilendirir. Soru sormus demek ki bilmiyor demek ki endiseleniyor bu kadar eglence haline getirecek ne var. Yeni moda oldu bu sitede. Bes sayfa girgir makara yapiliyor. Gercekten hepiniz cok komik kadinlarsiniz onu anladik.

Benim bilgim yok konu sahibi ama dogum yapmadiysan bence de ultrasonla anlasilmaz gibi geliyor.
bence de bu konuda dalga geçmek çok gereksizdi
bir erkekten saklayacağı zaman ya da zar dursun ama ne olursa olsun mantığıyla her türlü şey yapıldığı zaman biz de yazıyoruz, bu işin saçmalığını ve yanlışlığını anlatıyoruz
yalan söyleme olduğun gibi davran ikiyüzlülük yapma diyip eleştiriyoruz

ama bu konunun niye açıldığı çok bariz
ben okur okumaz anladım bu kızın annesiyle doktora gideceğini

burda dalga geçmenin lüzumu yok
zar tabusundan girilmiş korkacaksan yapmayacaksından çıkılmış

tabuya sahip olan bu kız değil, ailesi
öyle yaptığının arkasında dur demek de uzaktan pek kolay
ne aileler var sanki bilmiyorlar, böyle bir şeyi paylaştığın zaman zarar verebilecek aileler olduğundan habersizler mi sanki

valla saçma konular oldu mu goygoyu ben de yapıyorum
ama goygoyun en yersiz olduğu konulardan birisiydi bence bu

Doktor anlamaz ultrasondan.eğer hayatın tehlikeye girecekse ilerde ameliyat ol diktir kurtul

Back