Evli birinin rahimi ile, bakire birinin rahminde kızlık zarından başka fark var mıdır?

Karşınızdakine yalan söylemenin anlaşılmamasının yollarını aramak yerine
Sizi olduğunuz gibi kabullenecek insanlarla birlikte olun
Daha huzurlu olursunuz

Olmaz. Hatta olmadigi gibi bazi durumlarda doktor sorar daha once iliski oldu mu diye.

Azerbaycanda yaşıyorum. Evet annemin anlamasından korkuyorum
Şu an bekarsiniz o zaman? Ultrasonda belli olmaz bir şey diye biliyorum. Diyelim ki oluyor, sağlık sebebiyle girdiğiniz ultrason sırasında doktor bu kız bakire değil demez herhalde, değil mi?

Hayir farklı olacağını sanmıyorum. bu yüzden doktor birşey anlayamaz. Belki doğum yapis bir kadinla aynı olmayabilir o kadar.

Amma dalga gecmissiniz yahu.
Sonra kadinlar eziliyor hor goruluyor rererö.
Konu cinsellik olunca konu sahibi de evli degilse taslamaya basliyor herkes burada.
Belli ki bir seyler yasamis ve ailesinden cekiniyor. Dogru veya yanlis bu konu sahibini ilgilendirir. Soru sormus demek ki bilmiyor demek ki endiseleniyor bu kadar eglence haline getirecek ne var. Yeni moda oldu bu sitede. Bes sayfa girgir makara yapiliyor. Gercekten hepiniz cok komik kadinlarsiniz onu anladik.

Benim bilgim yok konu sahibi ama dogum yapmadiysan bence de ultrasonla anlasilmaz gibi geliyor.

Şu an bekarsiniz o zaman? Ultrasonda belli olmaz bir şey diye biliyorum. Diyelim ki oluyor, sağlık sebebiyle girdiğiniz ultrason sırasında doktor bu kız bakire değil demez herhalde, değil mi?
hayır söyler. bizde doktorlar böyle bir şey olduğu halde genelde söylüyorlar.

Konu cinsellik olunca konu sahibi de evli degilse taslamaya basliyor herkes burada.
Belli ki bir seyler yasamis ve ailesinden cekiniyor. Dogru veya yanlis bu konu sahibini ilgilendirir. Soru sormus demek ki bilmiyor demek ki endiseleniyor bu kadar eglence haline getirecek ne var. Yeni moda oldu bu sitede. Bes sayfa girgir makara yapiliyor. Gercekten hepiniz cok komik kadinlarsiniz onu anladik.

Benim bilgim yok konu sahibi ama dogum yapmadiysan bence de ultrasonla anlasilmaz gibi geliyor.
Çok teşekkür ederim. Gerçekten çok kötü oldum yorumları okudukca. Bir şeyi bilmemek ayıp değil ki, sadece sordum bu kadar tepki niye ?((( Yorumunuz için, anlayışınız için çok teşekkür ederim

Ne üçün lazımdı :KK14:

Gerçekten burada çoğu konuda sadece gırgır yapılıyor ve hiç hoş görüntüler değil bunlar. Bilmeyene anlatmaktır insanlık. Küçümsemek dalga geçmek değildir bir kaç beğeni için!

Konu sahibi bir kaç kere ilişkiye girmekle tahminimce bir fark yoktur. Gideceğin rahatsızlıkla alakalı olarakta önceden ilişkiye girmişsin demez herhalde haddine değil bence.

Çok haklısınız. Burası da ekşi,inci, uludağ sözlük gibi olmaya başlamış sanırım

Konu sahibi karnından ultrason yapıcaktır muhtemelen bu yüzden de hiç birşey belli olmaz stres yapma

Gerçekten burada çoğu konuda sadece gırgır yapılıyor ve hiç hoş görüntüler değil bunlar. Bilmeyene anlatmaktır insanlık. Küçümsemek dalga geçmek değildir bir kaç beğeni için!

Konu sahibi bir kaç kere ilişkiye girmekle tahminimce bir fark yoktur. Gideceğin rahatsızlıkla alakalı olarakta önceden ilişkiye girmişsin demez herhalde haddine değil bence.
Çok haklısınız. Bizim burda doktorlar genelde söylerler. Umarım anlasa bile söylemez (

Bi kadın doğum doktorundan duymuştum.. vajina girişindeki kemik mi kıkırdak mı ne ilişkiyle düzleşmeye başlıyomuş hatta resimlerle anlatmıştı.. haliyle doktorlar anlıyor..
Konu sahibi A arzuw_ yazdım ama yorumumu görmedin.. şunu da ekliyim.. ultrasonla üstten bakıcaklarsa sadece anlaşılmaz

Back