Evli birinin rahimi ile, bakire birinin rahminde kızlık zarından başka fark var mıdır?

bence de bu konuda dalga geçmek çok gereksizdi
bir erkekten saklayacağı zaman ya da zar dursun ama ne olursa olsun mantığıyla her türlü şey yapıldığı zaman biz de yazıyoruz, bu işin saçmalığını ve yanlışlığını anlatıyoruz
yalan söyleme olduğun gibi davran ikiyüzlülük yapma diyip eleştiriyoruz

ama bu konunun niye açıldığı çok bariz
ben okur okumaz anladım bu kızın annesiyle doktora gideceğini

burda dalga geçmenin lüzumu yok
zar tabusundan girilmiş korkacaksan yapmayacaksından çıkılmış

tabuya sahip olan bu kız değil, ailesi
öyle yaptığının arkasında dur demek de uzaktan pek kolay
ne aileler var sanki bilmiyorlar, böyle bir şeyi paylaştığın zaman zarar verebilecek aileler olduğundan habersizler mi sanki

valla saçma konular oldu mu goygoyu ben de yapıyorum
ama goygoyun en yersiz olduğu konulardan birisiydi bence bu
Hayır bir erkekten saklamıyorum, zaten gelecekte olur da sevgilimle devam etmezsek yolumuz ayrılırsa hayatımda olucak kim olursa olsun ona anlatacağım her şeyi. Şu anki korkum sadece ailem. Çok minnetdarım anlayışınız için. Allah razı olsun

Hayır bir erkekten saklamıyorum, zaten gelecekte olur da sevgilimle devam etmezsek yolumuz ayrılırsa hayatımda olucak kim olursa olsun ona anlatacağım her şeyi. Şu anki korkum sadece ailem. Çok minnetdarım anlayışınız için. Allah razı olsun
zaten bunun farkında olduğum için bu yorumu yazdım ;)

Doktora gittiğinde daha önce ilişkiye girip girmediğini sorabilir.
Hayır dersen alttan muayene edemez.
Yani belli olmaz karından da.

Alttan muayene etmedikce anlamasi mumkun degil.
Akinti falan varsa alttan bakabilir belki.

benim bildiğim çocuk doğurmuş kadın ile çocuksuz kişilerin rahmi arasında fark olur. başka da bilmiyorum çok mu cahilim ne :işsiz:

Vakit ayırıp cevap yazdığınız için, anlayışınız için, bilgilerinizi paylaştığınız için sonsuz teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun. Amin

Çok minnetdarım anlayışınız için gerçekten
Arkadaşlarımız yanıtlamış sorunuzu, ultrasonda Rahime bakarak bekareti anlayamaz doktor, tek doğumum var o da sezaryen, yumurtalık muayenesi için gittiğimde doktor kaç Doğum yaptığımı, sezaryen mi normal mi diye soruyor, bazı şeyleri sizden aldıkları bilgilere göre değerlendiriyorlar, siz bekaretle alakalı birşey demezseniz ultrasonda bakıp hiçbirşey anlayamazlar.

Arkadaşlarımız yanıtlamış sorunuzu, ultrasonda Rahime bakarak bekareti anlayamaz doktor, tek doğumum var o da sezaryen, yumurtalık muayenesi için gittiğimde doktor kaç Doğum yaptığımı, sezaryen mi normal mi diye soruyor, bazı şeyleri sizden aldıkları bilgilere göre değerlendiriyorlar, siz bekaretle alakalı birşey demezseniz ultrasonda bakıp hiçbirşey anlayamazlar.
Benim bir arkadaşım bana söyledi ki, ancak evli kadınlarda olan bir rahatsızlık varmış da eğer ultrasonda görülürse sende de varsa anlaşılır dedi. O yüzden panikledim hani ilişkiden sonra yumurtalıkda bir değışme falan olur diye düşündüm. Teşekkür ederim anatdıp yardımcı olduğunuz için :)

Tabikii farklıdır kaslar genişlemiştir kadında kızda ise çok dardır.

Benim bir arkadaşım bana söyledi ki, ancak evli kadınlarda olan bir rahatsızlık varmış da eğer ultrasonda görülürse sende de varsa anlaşılır dedi. O yüzden panikledim hani ilişkiden sonra yumurtalıkda bir değışme falan olur diye düşündüm. Teşekkür ederim anatdıp yardımcı olduğunuz için :)
İlişkiyle bulaşan hastalıklardan bahsetti sanırım arkadaşınız, öyle bir sorun olsa belirtiler olurdu, zannetmiyorum sizde o tip bir hastalık olacağını ama tabii siz yine de bulaşıcı hastalıklara karşı tedbirli olun, korunmasız ilişkiye girmeyin, onun dışında ultrasonla bakılınca bekaret anlaşılmaz, ilişkiye girdiğinizde rahim etkilenmiyor, üstelik rahim şekil alabilen bir organ, gebelikle genişler, zorlu hamilelikler, düşüklerin veya kürtajların çokluğuyla deformasyona uğrama ihtimali vardır(rahim sarkması, rahim duvarının incelmesi vb gibi) ama sizin gibi gebelik, düşük, kürtaj yaşamamış birinde rahimde herhangi bir değişim olmayacağından doktorun ekrana bakıp evet sen ilişkiye girmişsin, şu kadar kere ilişkiye girmişsin demesi mümkün değil, siz söylemediğiniz sürece bilemez.

İlişkiyle bulaşan hastalıklardan bahsetti sanırım arkadaşınız, öyle bir sorun olsa belirtiler olurdu, zannetmiyorum sizde o tip bir hastalık olacağını ama tabii siz yine de bulaşıcı hastalıklara karşı tedbirli olun, korunmasız ilişkiye girmeyin, onun dışında ultrasonla bakılınca bekaret anlaşılmaz, ilişkiye girdiğinizde rahim etkilenmiyor, üstelik rahim şekil alabilen bir organ, gebelikle genişler, zorlu hamilelikler, düşüklerin veya kürtajların çokluğuyla deformasyona uğrama ihtimali vardır(rahim sarkması, rahim duvarının incelmesi vb gibi) ama sizin gibi gebelik, düşük, kürtaj yaşamamış birinde rahimde herhangi bir değişim olmayacağından doktorun ekrana bakıp evet sen ilişkiye girmişsin, şu kadar kere ilişkiye girmişsin demesi mümkün değil, siz söylemediğiniz sürece bilemez.
Oh be :) hayır hiç bir rahatsızlığım yok şükür :) İçime su serpdiniz ya :) Allah bin kere razı olsun :)))

Hayır korkma.
Alttan muayene olmadığı sürece kimse anlayamaz.Bakire olana da alttan muayene yapılamaz.
Zaten hiçbir doktorda bekar ve annesiyle muayeneye gitmiş bir kıza ilişkiye girdin mi diye sormaz.
Ama tut ki sordu,bakireyim karından bakın dersin.

Senin hayatın istediğini yaşarsın,ailenin tepkisinden korkman senin suçun değilki?
Aileler bu kadar aynı düşünce ve değerlere sahip çocukları olsun diye baskıcı olmasa korkmazdın.

Merak etme arkadaşında yanlış biliyor demekki.

Ya anlaşılmasına gerek yok ki.. Doktorlar direk soruyor evli misin bekar mısın diye.. ona göre muayene ediyolar. Bence bakire olup olmadığın doktorla yalnızken sorulmalı.. bu kadar korkuyorsan anneni götürme A arzuw_

Bu arada ne için doktora gidiyorsun?

Oh be :) hayır hiç bir rahatsızlığım yok şükür :) İçime su serpdiniz ya :) Allah bin kere razı olsun :)))
Hepimizden inşallah.
Tedirgin olmayın ama genç bir hanım olarak lütfen pişman olmamak için asla korunmasız ilişkiye girmeyin.
Sağlıklı günler diliyorum.

Ya anlaşılmasına gerek yok ki.. Doktorlar direk soruyor evli misin bekar mısın diye.. ona göre muayene ediyolar. Bence bakire olup olmadığın doktorla yalnızken sorulmalı.. bu kadar korkuyorsan anneni götürme A arzuw_

Bu arada ne için doktora gidiyorsun?
Annemin gelmemesi imkansız. Bir ameiyyat geşirdim o günden beri annem hep kontrol amaçlı götürür doktora

Back