Çok haklısınız. Bizim burda doktorlar genelde söylerler. Umarım anlasa bile söylemez (
Özür dilerim Türkcem pek iyi değilKonu sahibi karnından ultrason yapıcaktır muhtemelen bu yüzden de hiç birşey belli olmaz stres yapma
Rahim dediğiniz stabil bir cisim değildir, her gün bi önceki günden farklı çalışıyor, sürekli döngü halinde...hayır söyler. bizde doktorlar böyle bir şey olduğu halde genelde söylüyorlar.
Tamam farketmez evli olmadığın sürece alttan muayene yapmaz doktorÖzür dilerim Türkcem pek iyi değilbiraz qarip anlatıcam. Yani şu yumurtalıklar falan da kontrol edilir ya öyle yani bir tek böbrekdir, karaciğerdir değil
Teşekkür ederim cevabınız için. Ben türkiyede yaşamıyorum. Yaşadığım yerde kabul edilmeyen bir durum. Bir de muayineye girdiğimde annem hep yanımda olucak. Doktor eğer anlarsa anneme söyleyecek, burda öyle hasta doktor ilişkisi yoktur
3 yıl önce yumurtalıklarımın birinin üzerinde kist vardı onu ameliyyatla aldılar. O zamandan beri anem hep kontrol amaçlı doktora götürür. Şimdi yine gidicez o yüzden ultrosonlo bakarsa anlar mı doktor diye düşünüyorumRahatsızlığın nedir özel değilse? belki rahatsızlığa göre söyler gerekiyorsa.
Benim de yumurtalıklarıma bakıldı. Orada nasıl bilemem ama bana bakire misin diye sorulmuştu. Alttan muayene yapılmaz sen söylersin yapmayın diye.Özür dilerim Türkcem pek iyi değilbiraz qarip anlatıcam. Yani şu yumurtalıklar falan da kontrol edilir ya öyle yani bir tek böbrekdir, karaciğerdir değil
Umarım. Çok teşekkür ederim yardımınız içinÇok garipmis gerçekten. Anlaşılmaz korma.
Zaten altdan muayeneyi gerektirecek bir şey de yok bakmaz yani altdanBenim de yumurtalıklarıma bakıldı. Orada nasıl bilemem ama bana bakire misin diye sorulmuştu. Alttan muayene yapılmaz sen söylersin yapmayın diye.
Zaten altdan muayeneyi gerektirecek bir şey de yok bakmaz yani altdanBenim de yumurtalıklarıma bakıldı. Orada nasıl bilemem ama bana bakire misin diye sorulmuştu. Alttan muayene yapılmaz sen söylersin yapmayın diye.
Gerçekten mi? oh be şükürSezeryanla dogum yapmis biri olarak simdiki hamileligimde her gittigim doktor bile daha once dogum yaptiniz mi? Evet deyince sezeryan miydi? diye soruyor.
Bunu bile anlamiyorlarsa o sekilde dedigin konuyu anlamalari zor
hayır bir amelyiyyat geçirdim o yüzdenhep kontrole götürürbakireliğiniz gitti mi gitmedi mi diye doktora götürüyor anneniz sizi?
Çok teşekkür ederim. Gerçekten çok kötü oldum yorumları okudukca. Bir şeyi bilmemek ayıp değil ki, sadece sordum bu kadar tepki niye ?((( Yorumunuz için, anlayışınız için çok teşekkür ederim
teşekkür ederimHayır olmaz çocuk doğurmuş ve doğurmamış arasında fark olur sezeryan kesisi vs
Ben Azerbaycanlıyım ve Azerbaycanda yaşıyorum Türkce çok güzel anıyorum bence iyi de konuşuyorum ama yazmayı pek beceremiyorum. Bizim yazı kurallarıyla karıştırıyorum. O yüzden Türkce bilmiyorum yazdımişine gelmeyince de türkçe bilmiyorum oluyor.
gayet biliyosun.
Teşekkür ederimhayır ultrasondan anlaşılmaz
bence de bu konuda dalga geçmek çok gereksizdiAmma dalga gecmissiniz yahu.
Sonra kadinlar eziliyor hor goruluyor rererö.
Konu cinsellik olunca konu sahibi de evli degilse taslamaya basliyor herkes burada.
Belli ki bir seyler yasamis ve ailesinden cekiniyor. Dogru veya yanlis bu konu sahibini ilgilendirir. Soru sormus demek ki bilmiyor demek ki endiseleniyor bu kadar eglence haline getirecek ne var. Yeni moda oldu bu sitede. Bes sayfa girgir makara yapiliyor. Gercekten hepiniz cok komik kadinlarsiniz onu anladik.
Benim bilgim yok konu sahibi ama dogum yapmadiysan bence de ultrasonla anlasilmaz gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?