Evli birinin rahimi ile, bakire birinin rahminde kızlık zarından başka fark var mıdır?

arzuw_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
30
31
3
28
Kızlık zarının ultrasonda görünmediğini biliyorum da, birkaç kez ilişkide olduğum ultrasonda anlaşılırmı? Yani bakire biriyle, bir kaç kez ilişkide olmuş birinin rahiminde her hangi bir fark olur mu kızlık zarından başka? Bunu ultrasonda bakan doktor anlar mı ?

Hepimizi tebrik ediyorum. Toplum olarak "Kızlık Zarı" tabusunu yıkmış bulunmaktayız.

Artık ultrasonik muayeneyle bekaret kontrolü yapılmakta...

Sevgili konu sahibi,

Zina haramdır. Bu konuda kişi sadece Allah ' a karşı sorumludur. Gerisinin ne düşündüğü önemli değildir. Kişi zina yaptıysa Allah' a tövbe eder. Onun dışında kimseye birşey kanıtlamak yada kimseyi memnun etmek zorunda değildir.

Doğum yapmadıysan rahimde bir fark olmaz.

Selamlar...

Bi kadın doğum doktorundan duymuştum.. vajina girişindeki kemik mi kıkırdak mı ne ilişkiyle düzleşmeye başlıyomuş hatta resimlerle anlatmıştı.. haliyle doktorlar anlıyor..

Teşekkür ederim cevabınız için. Ben türkiyede yaşamıyorum. Yaşadığım yerde kabul edilmeyen bir durum. Bir de muayineye girdiğimde annem hep yanımda olucak. Doktor eğer anlarsa anneme söyleyecek, burda öyle hasta doktor ilişkisi yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…