O arkadaşın demek istediği aslında ne yaparsanız yapın eşler isterse bir şekilde yapar şeklinde birşey bence.. Ben gülmüyorum bu mevzuya hatta üzgünüm ama arkadaş haklı bana göre de.. Yani sizin yapmış olduğunuz yöntem de içi rahatlatıcı bir yöntem değil bence de.. Mesela bizim evimizdeki bilgisayarlarımız telefonlarımız ve tablet aynı Google hesabıyla kullanılıyor.. Yani sizin gibi kendi hesabımı açma gibi birşey yapmama da gerek yok ama isteyen her şekilde yapacak gizli sekme var olduğu müddetçe önüne nasıl geçilir bilmiyorum.. Eşimi bende yakaladım çok zor zamanlar geçirdik görünüşe göre gerçekten tekrar yapmayacak intibası verdi bana davranışları da o yönde mesela tekrar rastlamadım ama önlem alınarak ne bilim gizli sekmeden yapabilir
cidden varsa onu da kontrol etme şansımız ancak o zaman emin olabilirim sanırım..İçim hala rahat değil gerçekten kabul edemiyorum.. Şu an için eşime güvenmekten başka bir yolum yok hepimiz için öyle tabi ki.. Sürekli şüphe edip adamın başına vurmak da kimseye mutluluk getirmez tabi.. Bahsettiğiniz casus programlar da maalesef yarısından çoğu kandırmaca boşuna parasını çekiyorlar insanların işe yarayanı ise kurulan telefonda kendini belli eden fark edilir cinsten.. Sonuçta bu adamlar da salak değil küçüçük çocukların herşeyi bildiği bu zamanda adamlar daha iyisini bilir elbet.. Ya da eğer varsa ben bilmiyorum böyle gerçekten işe yarayan kendini belli etmeyen casus yazılımları.. Biri çıkıp dese ben kullandım diye o zaman tatmin olacağım
Bazen diyorum kocaman kadın uğraştığım şeylere bak diye ama aklımın bir kenarında hep var yaaa...