- 5 Ağustos 2013
- 967
- 1.131
- 33
Aynı şey başıma geldi. Bende yakaladım. Hem de daha yeni hamileliğimi öğrenmişken. Ortalığı yıktım. Sonuç ne oldu? Şuan izleyip izlemediğini bilmiyorum. Dediğiniz gibi gizli sekme diye bişey var. Ya artık daha temkinli izliyor yada izlemiyor. Bunu kesinlikle bilemem. Çok yıprandım bu konuda. Düşünmemeye çalışıyorum ama arada aklıma gelip telefonuna bakmıyor da değilim. Tabiki hiç birşey bulamıyorum.Arkadaşlar hiçkimseye zorla birşey yaptıramazsınız. Size tamam çok piiman oldum, bir daha yapmayacağım der sonra siz yokken ya da tuvalette ya da ne biliyim başka herhangi bir yerde yine yapar. Yapmak isteyene engel olamazsınız. Aniden telefonuna bakarım, bakıyorum yok demekki konuşmam işe yaramış diye de sevinemezsiniz artık gizli sekme diye birşey var. İstediğiniz siteye girersiniz geçmişte çıkmadığı için de ruhunuz duymaz. Bu yüzden herkes herkesi rahat bıraksın, hafiyelik yapma gibi bir derdiniz olmasın. Lütfen sadece cinselliğinizi yaşarken bundan zevk almaya çalışın, kafanızda binlerce düşünce olmasın. Ne ilişkinizi ne cinselliğinizi yıpratın