- 13 Ağustos 2022
- 8.687
- 4.431
- 31
-
- Konu Sahibi Pembebulutlargibi
Rahat rahat s.... İçin ayrı ev tutmuş birde.Annen baban ne yaptı ?Evet bana maddi anlamda yardımı oldu ben onun için devletyurdundan eve çıktım kira elektrik fatura hepsini o ödüyordu ben de kişisel masraflarımı kendim karşılıyordum yurttan çıkmam için çok ısrar etti ayrı bir evimiz olsun daha rahat oluruz diye
Aynen ilk ay adet gecikmesi oldu.Diyebilir ikinci ay.Konu sahibi istediğiniz kadar bahane sıralayın. Siz hamile olduğunuzu ilk ay da biliyorsunuz. Doğurmak istediniz adam istemediği için de gizlediniz.
Bence evlatlık vermek iyi birşey değil.Sadece bu bebek için değil ileride kendi öz kardeşine aşık olurs.aEvlatlık vermek en güzel çözüm bence. Devlete vermekten daha iyi.
Tabi yarin gayrimeşru evli bir adamın evinde yasadigin için sana çok git derseler ne yapacaksın.Kontrat benim üzerme değil onun üstüne yani kira ödenmezse hapse girecek olan kişi ben değilim o. Aptal değilse öder diye düşünüyorum
Aynen arkadaşımız kandırılmaya daha müsait olabilir adam da çakalkimsesi yokmuş. doğurup atmışlar bir kenara bi Allahtan korkmaz da faydalanmış işte. umarım o da çocuğuna aynısını yapmaz
aslında konunun sonlarına doğru kızımızın da hiç masum olmadığı ortaya çıktı tabi. her şeyi planlayarak geleceğini garantilemek için yapmış tabi bu kartozu temize çıkarmazAynen arkadaşımız kandırılmaya daha müsait olabilir adam da çakal
Öyle mi?Soru trolldü aşkolar hala yorum mu yapıyorsunuz gerçekten
İki gün önce baban ölmüş ve gerçekten sorumun troll olmasına mı taktın şuan ?Öyle mi?Mune bu komik arkadaşı alabiliriz artık burdan.
Bir yıl oldu babam öleli.İki gün önce baban ölmüş ve gerçekten sorumun troll olmasına mı taktın şuan ?
Tam ne güzel konu buldum dedim burda bari baba vefatini karistirmasaydin yaİki gün önce baban ölmüş ve gerçekten sorumun troll olmasına mı taktın şuan ?
Pembe ulasabildin mi adama? Acti mi telefonunu?İki gün önce baban ölmüş ve gerçekten sorumun troll olmasına mı taktın şuan ?
Aşko ben yanlış anladım ya bişeyler yazmış etmiş ben olayı iki öncesine ait sandım nasıl burda yorum yazar diye şaşırdım.Tam ne güzel konu buldum dedim burda bari baba vefatini karistirmasaydin ya
ay yarıldım şuan aksjekekeoeşeöeleleçeelşeçeelşe puahahahahwhwhPembe ulasabildin mi adama? Acti mi telefonunu?
Fazla yarilma bebek duser hxhxhxhay yarıldım şuan aksjekekeoeşeöeleleçeelşeçeelşe puahahahahwhwh