- 17 Mart 2010
- 26.289
- 67.743
-
- Konu Sahibi Pembebulutlargibi
3-4 ayda bir regl olan biri olarak ben de anlayamazdım sanırım (belirtileri yaşamamış olsaydım)Doğum yapmayan kadınlara spiral
Takılıyor mu?
Bana çok fake geldiniz.
Hormonlu spiral değilse adet kesilmez. Adet düzensizliği denilen şey dört ay regl olamamak değildir. Üç beş gün bilemedin 10 gün gecikmesidir. Dört ayda her kadın anlar.
Ayrıca hamilelikte doktorlar ay değil hafta takibi yapar. Muhtemelen erkek olduğunuz için hesaplayamayamam diye ay verdiniz. Kaç haftalık şu an meseşa? Gebelikte hafta takibi olur
Hâla da bakıyo
Kafa pırıl pırıl maşallahOna aynen şunu diyeceğim;
Sen bana maddi olarak yardım edersen bu çocuğu sessiz sedasız büyütürüm ama maddi anlamda desteğin tam olarak senden kimlik de istemiyorum çocuğu üstüne alma dava da açmıcam
ha eğer bakamam edemem diyorsan tüm sülalene ulaşırım madem benim huzurumu kaçırdın ben de senin ailenin huzurunu kaçırrım iş yerine her yere beni kandırdığını hamile bıraktığını söylerim dersem sizce tepkisi ne olur ? bunu baya araştırdım çocuklarına baya düşkünmüş ve korkuyormuş onlardan
kız idol olarak şeymayı almış emin adımlarla ilerliyor. amaaann sömürsün kart zamparayı hiç üzülemicemHâla da bakıyo
4.5 aylık bebeği kim alacak?Spiral güvenli değil zaten bir daha erkeklerden korunma bekleyin kendinize eziyet etmeyin.
Gidip aldıracaksınız randevu alın aldırın yapacak bir şey yok
Evli erkekler selam verse engelleyin evli erkeklerden hayır gelmez bekar kadınlara
Onun bencilliğinin bedelini senin vücudun ve yavrun ödüycek bundan sonra nikah dışı beraber olduğun hiç bir erkeğe acıma condom yoksa asla birlikte olma sana da ders olsun yapacak bir şey yok teselli edecek bir şey yok zaman daralıyor aceleci davran
Bana mantıklı geldi. Yok öyle bebeyi koyup kaçmakOna aynen şunu diyeceğim;
Sen bana maddi olarak yardım edersen bu çocuğu sessiz sedasız büyütürüm ama maddi anlamda desteğin tam olarak senden kimlik de istemiyorum çocuğu üstüne alma dava da açmıcam
ha eğer bakamam edemem diyorsan tüm sülalene ulaşırım madem benim huzurumu kaçırdın ben de senin ailenin huzurunu kaçırrım iş yerine her yere beni kandırdığını hamile bıraktığını söylerim dersem sizce tepkisi ne olur ? bunu baya araştırdım çocuklarına baya düşkünmüş ve korkuyormuş onlardan
Bir arkadaşımızın başına gelmişti bu olay aynı senin ki gibi meğer adam evliymiş kıza inanmadı tabi nerden bileyim benden olduğunu dedi koydu kapısının önüne istemedi çocuğu oda fark ettiğinde 3 4 aylıkmış sonra doğurdu çocuğu annesi bebesine baktı oda çalıştı sende bakacak ailede yok mecbur vereceksin yurda işe girdiğinde geri alırsın tek aklıma bu geliyor ama yavrundan ayrılmakda zor olur o adam da o çocuğu istemez umrunda bile olmaz sen önüne bak okulun bitmesine varmı daha çalışma imkanın varmı bunlara odaklanOna aynen şunu diyeceğim;
Bir arkadaşımızın başına gelmişti bu olay aynı senin ki gibi meğer adam evliymiş kıza inanmadı tabi nerden bileyim benden olduğunu dedi koydu kapısının önüne istemedi çocuğu oda fark ettiğinde 3 4 aylıkmış sonra doğurdu çocuğu annesi bebesine baktı oda çalıştı sende bakacak ailede yok mecbur vereceksin yurda işe girdiğinde geri alırsın tek aklıma bu geliyor ama yavrundan ayrılmakda zor olur o adam da o çocuğu istemez umrunda bile olmaz sen önüne bak okulun bitmesine varmı daha çalışma imkanın varmı bunlara odaklan
Yok canım kütüğüne bile almadı adam kadının üstüne çocukdava açtı mı adama babalık davası