O tedavi sürecinden ben de geçtim, dogumum benim de zordu, sizin yine etrafinizda insanlar varmış sanslıymışsiniz benim yoktu maalesef. Zaten konumuz da bu değil. Kolay olacağını da savunmadım zaten.
Ben konu sahibinden 4 4 lük bir anne olacagi anlamina gelen bir ithamda bulunmadım, sadece yaptığı seyin sorumlulugunu alması gerektigini düşünüyorum. Siz katılırsınız veya katılmazsınız. Bir canlıdan bahsediyoruz. Dogurayim ondan sonra evlatlik vereyim guzel bir yuvasi olsun. tabi ki o yavrucak her şeyin en iyisini hak ediyor; ama hayatta her şey bu kadar net ve tozpembe değil maalesef. Ben de zaten bu konuda iki ihtimalden bahsettim, çok güzel bir yuvası da olabilir ama olamaya da bilir. Ince elenip sık dokuluyor olması burada bir ölçüt olamaz. Misal insanlar da evlenecegi insanı sık eleyip dokuyor, evlenmeden önce yıllarca tanıma yoluna gidiyor ama evlendikten sonra bir sürü psikopat ve sapık tarafını fark ediyor. Hayır insanların kendi anası, danası dıdısı vıdısı kendi canından kanından olanı zarar vermekten çekinmıyorken bunun garantisini kim, nasıl verebilecek? Var sayin ki ikinci (kötü olan) ihtimal oldu, ne olacak o zaman???
Tamam kendi analalığıni sorgulayan, benden olmaz ya diyip bir hatadır oldu gitti desin dogursun evlatlik versin öyleyse. Nasıl olsa ince elenip sık dokuluyor...