- 15 Şubat 2013
- 24.903
- 94.393
-
- Konu Sahibi Pembebulutlargibi
Yok biz şato araba bi de dadı seçeneğini sectikBakın yukarıdaki yorum sahibi hanımefendinin 2 yıl sosyal hizmetler tecrübesi varmış, bu yorumu mutlaka değerlendirin derim. Benim de en çok içime sinen bu seçenek oldu.
O kadar üzüldüm ki okurken. İki tane şerefsizin 5 dakikalık zevki yüzünden çocuğun yaşadıklarına bak. İkisininde yüzü gülmemiştir umarım.Ben konunun doğruluğuna kısmen de olsa inandım.
Bu şekilde dünyaya gelmiş bir öğrencim var.Annesi zengin ve evli bir adamla birlikte olmuş.Adam ailesinden vazgeçmemiş ve çocuğu kabul etmemiş.
Kadın da yetiştirme yurduna bırakmış.Hatta müdür bir kere emzir en azından demiş.Kadın bağlanmak istemediğini söylemiş.Hemen teslim etmiş.Kendisine yeni hayat kuracakmış ve kurmuş da..
Ama çocuğun psikolojisi çok kötü.Ondan sonra çocuğu evlatlık edinmiş bir aile..Baba çocuk sahibi olamıyor..Evlatlık alan anne ve baba boşanıyor.Velayet evlatlık alan baba da kalıyor.Babanın evlendiği ikinci eşi annelik yapıyor kızımıza..
Kızımız çok seviliyor,öz annesi hariç iki tane de ona annelik yapan insan var..Babası ,babasının ailesi tarafından çok sevilse de hep geçmişini arıyor..
Yaptığı resimlerde sürekli değişik tarzda anne portreleri çiziyor.Ve şu anki annesinden bambaşka kişiler.
Her şeye sahip olduğunu sanıyor. Arkadaşlarının eşyalarını aşırıyor.
Benim saçını okşadığım öğrenciye saldırıyor.
Psikolojisi çok farklı.pedogojik destek aldı..
Ben güzel evden geldim diyor.ama daha ötesini merak ediyor..
Nereden biliyorsunuz bunun böyle olacağını felaket tellalımısınız böyle şeyler yazarak konu sahibinide korkutmayın iyice lütfen oh ne güzel o zaman versinler devlete babanında ekmeğine bi güzel yağ sürülsün gitsin başkalarındanda çocuk yapmaya devam etsin versinler yine başkalarına ortalık anası babası belli olmayan çocuklarla dolsun o çocuğa bakacak bunun başka yolu yokHuzurlu sakin mutlu bir evde annelik babalık yapacak, evladı sayacak kişilerle büyüyeceğine 19 yaşında dünyadan bi haber işi gücü mesleği parası pulu olmayan bir kızla ve sırf sevişebilmek için elli tane yalan söyleyen adamın elinde büyüsün. Ailesi desen kızın telefonlarına bile çıkmıyormuş. Şimdiden başlamış bebeği yok etme planlarına. Hap içecekmiş bebek ölecekmiş sonra da kürtaj olacakmış. Bebek, doğduktan sonra konu sahibinin elinde ilgisizlikten bakımsızlıktan ölür. Biraz da bebeğe vicdanınız sızlasın.
Aldıracak mi? Nasıl aldirsin hamileliğin yarısı geçmiş. Doğurup büyütecek mecburen adama da söylesin ailesine de duyursun da ne pislik olduğunu bilsinler.Spiral güvenli değil zaten bir daha erkeklerden korunma bekleyin kendinize eziyet etmeyin.
Gidip aldıracaksınız randevu alın aldırın yapacak bir şey yok
Evli erkekler selam verse engelleyin evli erkeklerden hayır gelmez bekar kadınlara
Onun bencilliğinin bedelini senin vücudun ve yavrun ödüycek bundan sonra nikah dışı beraber olduğun hiç bir erkeğe acıma condom yoksa asla birlikte olma sana da ders olsun yapacak bir şey yok teselli edecek bir şey yok zaman daralıyor aceleci davran
Ay valla sırf muhalefet olmak.icin yazmaya başladınız sanki. Kadının derdi çocuk değilNereden biliyorsunuz bunun böyle olacağını felaket tellalımısınız böyle şeyler yazarak konu sahibinide korkutmayın iyice lütfen oh ne güzel o zaman versinler devlete babanında ekmeğine bi güzel yağ sürülsün gitsin başkalarındanda çocuk yapmaya devam etsin versinler yine başkalarına ortalık anası babası belli olmayan çocuklarla dolsun o çocuğa bakacak bunun başka yolu yok
evet ama o kız baştan her şeyi kabullenmişti. senin durumun farklı. adamın sana zarar vermemesine dikkat et. güven olmaz böyle tiplerepeki o çocuğa sahip çıkmış mıydı adam ?
Bu işlerde en çok sizin tecrübeniz var galibabir de bu zenginler pinti olur alırmış çocuğu hanıma baktırırmış olmaz demeyin ,kadında mesleksiz ezik adama bağlı tipse
tıpışştıpış bakar olmaz demeyin
Yorumları hiç okumadım da bu saçma sapan konuya bir de duyar mı kastılarBana da kızdılar yok kimsesiz yazık diye. Milyarder bulan üniversiteli çıtır yaz dizisi konusu tsm
Karısı da kesssin kan davası bitsin diye olmuştur.
Siz bu adamla nasıl tanıştınız?Bahsettiğim insan zaten çok çok zengin milyarder gibi bişey ailesinin özel uçağı var yani şimdi bu kişi bana ev araba alsa çocuğa baksa koymaz
kız acun mu doğru söyleBahsettiğim insan zaten çok çok zengin milyarder gibi bişey ailesinin özel uçağı var yani şimdi bu kişi bana ev araba alsa çocuğa baksa koymaz
bebişim o pavyon işleri çok değişti. ankaralılar bilir ank oyun havası vs oynayan kızlar falan var. internette fenomen olanlar falan var. özellikle çok lüks yaşamak için bu işi seçen üniversite mezunları falan var artık. devir çok değişti herkes çok ve kolay para peşinde. üniversiteli kızlar da çok oralarda. arkadaşı falan da vardır oralarda çalışan. benim bile vardı öyle bir arkadaşımAblacım konsomatrislik mi kaldı? Bu internet çağında artık pez...k eline düşmeden yapılıyor bu işler. Onlyfans falan var bildin mi? Tadını kaçırdın artık. Ben de ergen eğlencesi falan sandım ama sanki face..ok teyzesi gibisin. Üç çocukla terk edilen kadınlar merdiven falan siliyorlar çocuklarını büyütüyorlar. Hani hiç iş bulamazsan aklında olsun pavyona düşmek zorunda değilsin.
Ay sen de benim gibi vizyonsuz ciktinjcjcjcjcjAblacım konsomatrislik mi kaldı? Bu internet çağında artık pez...k eline düşmeden yapılıyor bu işler. Onlyfans falan var bildin mi? Tadını kaçırdın artık. Ben de ergen eğlencesi falan sandım ama sanki face..ok teyzesi gibisin. Üç çocukla terk edilen kadınlar merdiven falan siliyorlar çocuklarını büyütüyorlar. Hani hiç iş bulamazsan aklında olsun pavyona düşmek zorunda değilsin.
bebişim o pavyon işleri çok değişti. ankaralılar bilir ank oyun havası vs oynayan kızlar falan var. internette fenomen olanlar falan var. özellikle çok lüks yaşamak için bu işi seçen üniversite mezunları falan var artık. devir çok değişti herkes çok ve kolay para peşinde. üniversiteli kızlar da çok oralarda. arkadaşı falan da vardır oralarda çalışan. benim bile vardı öyle bir arkadaşım
evetsizin demin bahsettiğiniz bana benzer olay yaşayan kızın bebeğini adam kabul etti mi
sonuç ne peki şuan ne durumdalar