- 14 Haziran 2019
- 14.692
- 71.620
-
- Konu Sahibi Pembebulutlargibi
Ne kadar olgun aklı başında bir genç kadınsın nazar değmesin tü tü tüEğer ben bu çocuğu doğurursam kürtaj olmazsa muhtemelen bu çocuğa bakmak için konsimatris olacağım çünkü başka türlü hayatta bakamam
Okulda zaten hayal olur
Bu çocuk ya kürtaj olacak
Ya babası maddi giderlerini karşılayacak
Ya da ben doğurursam çok yanlış işler yapacağım orası ayrı
Bugün onu arayıp herşeyi anlatıcam muhtemelen arkadaşından öğrenmiştir herşeyi bildiğimi o yüzden sesi kesildi aramıyo ulaşmıyor bana ama eğer ondan olumsuz cevap alırsam tüüüüm sülalelerine bu durumu yayıcam eşine dostuna herkese hamile olduğumu söylücem
Demedik kız biz bisey hfhhfhdBen anlamadim, anlatabilir misiniz? Cunku evli demeyin, bu ulkenin insani evli olan adami gormez, evli olan adamdan cocuk yapti diye konu sahibini suclar. Bu erkekler icin bir bahane ya da utanc sebebi olmuyor malesef.
Faturalar falan kimin üzerine, kira kontratı da var? Adamın evinde kalıp engellemekle kurtulacağını düşünmek ne bileyim.
Ödemeyi durdurursaı kirayı napican?kira kontrat herşey onun üstüne evden asla çıkmayacağım
tabi ki ona herşeyi anlatıcam onun evli çocuklu olduğunu duyunca heryerden engelledim o sinirle
Ödemeyi durdurulması kirayı napican?
Ablacım git devlete sığın. Bak o çocuk büyür ilerde, ona anlatamazsın içine düştüğün durumu. Hiçbir şey değil, canın tehlikede.kira kontrat herşey onun üstüne evden asla çıkmayacağım
tabi ki ona herşeyi anlatıcam onun evli çocuklu olduğunu duyunca heryerden engelledim o sinirle
Sokakta kalınca da kons olma planı mı devreye giriyor? Harikasın ya.Kontrat benim üzerme değil onun üstüne yani kira ödenmezse hapse girecek olan kişi ben değilim o. Aptal değilse öder diye düşünüyorum
sizin düşünceniz. ben herşeye rağmen annemin kokusuyla büyümeyi tercih ederimPeki çocuğu olmayan normal bir anne babayla büyümeyi mi tercih edersiniz, yoksa dört çocuklu bir adamın gayri meşru çocuğu olmak mı? Diğer dört kardeş baba anne bir arada yaşarken sen kenarda başka bir anneyle gelen nafakayla geçinmek mi hoşuna giderdi.
Ben evlat verilmeyi tercih ederdim
Ev sahibi 3 ay sonra mı ne ihtar çekip tahliye davası açar. Sonsuza kadar ödemeyip oturamıyoruz kiralik evlerde diye biliyorum ben.Kontrat benim üzerme değil onun üstüne yani kira ödenmezse hapse girecek olan kişi ben değilim o. Aptal değilse öder diye düşünüyorum
Evlat edinen de annedir.sizin düşünceniz. ben herşeye rağmen annemin kokusuyla büyümeyi tercih ederim
Sokakta kalınca da kons olma planı mı devreye giriyor? Harikasın ya.
Ya 5 aylık çocuğu aldırırım ya da doğurur konsomatrist olurum seçeneklerimiz bu kadarSokakta kalınca da kons olma planı mı devreye giriyor? Harikasın ya.
Evlatlık vermek en güzel çözüm bence. Devlete vermekten daha iyi.
Evet pavyonda büyümek yada ölmekten daha kötü çünkü çok sevileceği bir yuvada büyümesiBen bu çocuğa konsluk dışında nasıl bakabilirim? Mecbur o tarz yerlerde çalışacağım çünkü aldıkları ücret çok fazla
Ya bu adam bu çocuğun her maddi imkanını karşılıcak
Ya bu çocuk ölecek
Sosyal hizmet falan asla olmaz
Ha sana bahane lazımmış. Yolun açık olsun beybisu.Ben bu çocuğa konsluk dışında nasıl bakabilirim? Mecbur o tarz yerlerde çalışacağım çünkü aldıkları ücret çok fazla
Ya bu adam bu çocuğun her maddi imkanını karşılıcak
Ya bu çocuk ölecek
Sosyal hizmet falan asla olmaz
Tamam da şimdi benim söylediğimle bu ne alaka.Ben anlamadim, anlatabilir misiniz? Cunku evli demeyin, bu ulkenin insani evli olan adami gormez, evli olan adamdan cocuk yapti diye konu sahibini suclar. Bu erkekler icin bir bahane ya da utanc sebebi olmuyor malesef.
Yaptığın hatayı başka bir hatayla telafi etmeye çalışma sakın. Zaten bu zamana kadar bir sürü hata yapmışsın. Mantıklı düşün. Okulunu bu dönem oku. Zaten dönem bitti sayılır. Sonrasında da dondur.Eğer ben bu çocuğu doğurursam kürtaj olmazsa muhtemelen bu çocuğa bakmak için konsimatris olacağım çünkü başka türlü hayatta bakamam
Okulda zaten hayal olur
Bu çocuk ya kürtaj olacak
Ya babası maddi giderlerini karşılayacak
Ya da ben doğurursam çok yanlış işler yapacağım orası ayrı
Bugün onu arayıp herşeyi anlatıcam muhtemelen arkadaşından öğrenmiştir herşeyi bildiğimi o yüzden sesi kesildi aramıyo ulaşmıyor bana ama eğer ondan olumsuz cevap alırsam tüüüüm sülalelerine bu durumu yayıcam eşine dostuna herkese hamile olduğumu söylücem
Tabi ki anne benim buna lafım yok zaten lütfen algı yaratmaya çalışmayınEvlat edinen de annedir.