Eğer ben bu çocuğu doğurursam kürtaj olmazsa muhtemelen bu çocuğa bakmak için konsimatris olacağım çünkü başka türlü hayatta bakamam
Okulda zaten hayal olur
Bu çocuk ya kürtaj olacak
Ya babası maddi giderlerini karşılayacak
Ya da ben doğurursam çok yanlış işler yapacağım orası ayrı
Bugün onu arayıp herşeyi anlatıcam muhtemelen arkadaşından öğrenmiştir herşeyi bildiğimi o yüzden sesi kesildi aramıyo ulaşmıyor bana ama eğer ondan olumsuz cevap alırsam tüüüüm sülalelerine bu durumu yayıcam eşine dostuna herkese hamile olduğumu söylücem
Şöyle bir yanılgınız var: İş adamı, parası bol, madem çocuğunu taşıyorum hemen bana bakmak para vermek zorunda vermezse tehdit eder söker alırım.
Hiç de değil.
Öncelikle 4 çocuklu eşi var, boşanmaz onu geçelim.
İlk yapacağı hareket çocuğu inkar etmek ve sizi de engellemek olacak.
Oturup babalığı kanıtlamak için dava açmanız gerekecek, bir ton avukat parası. Sonra itiraz edecek bir üst mahkemeye çıkacak. Bu süreçte okul da çöp olacak konu komşuya laf yayılacak, cebiniz boş olacak.
Çocuk için nafaka almanız uzun sürer, çok ciddi para da gelmez. Zira o para çocuk için veriliyor, burası kritik, sizin geçinmeniz için değil.
Türkiyede nafaka miktarları düşük, buyrun boşanma konularına bakın. Boşanmış hanımlar cebinden ödüyor.
Yani mahkeme kendinize bakabileceğinizi varsayoyor, hiç okulum gitti mağdurum demeyin o mağduriyet ancak yıllarca evliliği olan ev hanımlarına sağlanıyor.
Yani en büyük güvenceniz okulunuz. Okulunuzu bitirip işinizi alırsanız kurtardınız yoksa yandınız.
Neden evlatlık verin dediğimizi anladınız mı? Sizi asgari ücretle kasiyer olmaktan kurtarmaya çalışıyoruz.