• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli bir adama aşık oldum .

Disardaki kadin çoğu zaman sevilen özlenen kadin olmuyor bence bir heyecan bir eğlence oluyor...seven insan sevdiği kadına gidiyor zaten...karaktersiz adamların yediği haltlar hep aynı aynısını bu kadinada elbet birgün yapacak yani disardaki kadınlarda ay karısından.bikmis.usanmis beni seviyor artık diye avunmasın bence bu sadce bir avuntu adamların çoğu bile bile gelen bu kadinlari egelnceden ote gormuyor
Ya hu bu adamlar doyumsuz olur.avci psikolojisiyle hareket ederler.disardaki kadin ona hizmet etmiyor,elinin altinda degil,hep bakimli ustelik yasak bunlar cekici seyler.evdeki elin altinda utusu camasiri bulasigi gecim derdi.heyecan yok.disardaki heyecanli,disardaki sexy,disardaki istenen.bunu kabul etmeli.adam beni seviyo onu kullaniyi diye kendinizi avutmayin.onu da elde edince o da sizin gibi olacak.adamin tabiati bu.elde etme gudusu.doyumsuz.bu adamlari el ustinde tutmayi,masumlastirmayi birakin artik

Ben burda ailenin tepkisine şaşırdım.Benim ailem böyle bir şey yaptığımı duysa ya ayrılacaksın ondan ya da bizi unutucaksın derdi.Konu Şubat ayının konusu gerçi.Evli adamlardan hoşlanmış olabilirsiniz duygular insanın elinde olmayan şeyler.Ama onunla evli olduğunu bile bile sevgili olmak yemin ediyorum mide bulandırıcı.Birde evli sevgilimle evlenecem desem herhalde iş büyürdü.

Tamam hepiniz beni suçlayın . Ben suçluyum . Adam sevmiyor karısını birlikte olmak istemiyor . Bu yüzden beni de bırakmıyor . Hepiniz beni suçluyorsunuz . Kim böyle bir şey ister ki ama oldu işte
Kendine harem kurmuş neden bıraksın. Hangi erkek istemez iki kadınlı hayatı. Bedavadan kadın var elinin altında.

Kusura bakmayın burada hayatımda hic tanışmadığım insanlara, sırf benim onaylamadigim birşey yaptiklari için namussuuuuz serefsiiiz diye kafa göz dalamiyorum ben. En tepki gösterdiğim insanlara bile hanımefendi diye hitap ederim.
Böyle bi durumu kişisel olarak onaylamasam da puu yazıklar olsun diye girmem kesinlikle, zira hayat toz pembe değil, tek bi düzlemde ilerlemiyo, bi eylemin hakli ya da haksiz pek çok sebebi olabilir.
Tecavüzcü için de böyle midir? Pek çok sebebi olabilir mi? Size katılmıyorum.
Bazen sadece siyah yada beyazdır.

Ben burda ailenin tepkisine şaşırdım.Benim ailem böyle bir şey yaptığımı duysa ya ayrılacaksın ondan ya da bizi unutucaksın derdi.Konu Şubat ayının konusu gerçi.Evli adamlardan hoşlanmış olabilirsiniz duygular insanın elinde olmayan şeyler.Ama onunla evli olduğunu bile bile sevgili olmak yemin ediyorum mide bulandırıcı.Birde evli sevgilimle evlenecem desem herhalde iş büyürdü.
Bizimkiler direk benimke gorusmeyi keserler.ve o adamdan ayrilana kadar annen baban yok derler.birak adama bosan bizim kizi al demeyi gorusmezler bile benimle.

Sizin gibi biri bu ülkede devlet memuru olmamalı yaa. Sağlıklı düşünme ehliyetiniz yok bir kere. Soruya bak ya. Bu hikayedeki tek madur o çocuklar ve annesi. Yazık gerçekten Allah ıslah etsin sizi.

Bizimkiler direk benimke gorusmeyi keserler.ve o adamdan ayrilana kadar annen baban yok derler.birak adama bosan bizim kizi al demeyi gorusmezler bile benimle.
Beni dövme ihtimalleri bile var.Akrabalara adım çıkardı herhalde ahlaksız diye.Muhafazakar bir ailem de yok sevgilim olmasına karışmazlar ama.Evli bir adamla bile bile sevgili olsam telefonuma el koyarlar o adama da sayıp söverlerdi.

Tecrubeyle sabit bizzat yaşadığım
Disardaki kadin çoğu zaman sevilen özlenen kadin olmuyor bence bir heyecan bir eğlence oluyor...seven insan sevdiği kadına gidiyor zaten...karaktersiz adamların yediği haltlar hep aynı aynısını bu kadinada elbet birgün yapacak yani disardaki kadınlarda ay karısından.bikmis.usanmis beni seviyor artık diye avunmasın bence bu sadce bir avuntu adamların çoğu bile bile gelen bu kadinlari egelnceden ote gormuyor
Ya hu bu adamlar doyumsuz olur.avci psikolojisiyle hareket ederler.disardaki kadin ona hizmet etmiyor,elinin altinda degil,hep bakimli ustelik yasak bunlar cekici seyler.evdeki elin altinda utusu camasiri bulasigi gecim derdi.heyecan yok.disardaki heyecanli,disardaki sexy,disardaki istenen.bunu kabul etmeli.adam beni seviyo onu kullaniyi diye kendinizi avutmayin.onu da elde edince o da sizin gibi olacak.adamin tabiati bu.elde etme gudusu.doyumsuz.bu adamlari el ustinde tutmayi,masumlastirmayi birakin artik
Siz beni anlamıyorsunuz ben evdekini seviyor demiyorum ama o kadınında sevmiyor ...bunlar sadce kendilerini sever bakin sizde söylüyorsunuz disardakinden beklentiler farklı yani bunun adına sevgi koymayın yakışmıyor sevgi değil bu heyecan ve bel altı duygulardan öte gitmiyor...

Utanmadan en başından evli olduğunu bilerek demişsiniz ya. Şaşkınlıkla okudum. Allahım böyle insanları bizden uzak tutsun inşallah ne diyeyim.

Yani şimdi açık söyleyeyim ne yapıyor bu adamlar kara kasa kara gozemi aldanıyor tabiki hayır evdeki kadin gayet güzel gayet bakimlida olsa yapıyor disardaki kadından da aradığı tek şey cinsellik oluyor genelde ...Ben sevdim aşık oldum diyen adamda karısını boşayıp diğer kadına gidiyor zaten demek istediğim şunları yaşadığı namussuzlugun adını sevgi koymayın sevgi yatakta olmuyor

Değer veren adam sevdiği kadına böyle ahlaksız bir hayatı reva görür mü? Işini görüp kenara atacak. Elimin kiri diyecek. Bedava araba verirlerse kim binmez.
Tabi ki görmez evdeki kadınıda yerle bir eder hatta boyle beş kuruşluk insanların gözünde ne yazıkki

Okumamış olmayı dilerdim..Gelecekte ki yuvan Ve dağılışı adlı belgesel ilk sayfada başrolün kendi kaleminden.
Demeden geçemeyeceğim
Ne midesiz kadınsın cinsimden utandım :olamaz:

Evli erkeklerden uzak durun. Bekarların soyuna kıran mı girdi! Ama unutma birgün o kadına yaşattığını sende yaşayacaksın...

Back