slm arkadaşlar günlerdr içim içimi yıyor çok düşündum ve bı yol buldum sonunda...EŞİMDEN hiç şüphe duymuyordum başka kadınlara bakar eder dıye ama cok yanılmısım gecen gün bişeyını yakaladım... gözum acıldı bende guzel hos bı kadınım ama bazı nedenlerden dolayı kendımı bıraz ihmal edıyordum bakım falan yapamıyordum ama eşimin isteklerıne azda olsa cevap verıyodum yapmaya calısıyordum elımden geldıgı kadarıyla ama ogrendımkı o kadına kıza bakıyor utanmadan bırde ınkar ettı ama bakıyor emınım ben onu o kadar cok sevıyorum kı hayatı onunla dolu dolu yaşamak ıstıyorum ondan başka kımseyı gozum gormez kısacası ben eşime aşıgım ama son hareketınden dolayı cok sogudum su an unutmus gıbı yapıyorum ama hala aklımda ... gecen cok düşündum dedım kendı kendıme artık yaz gelıyor ben kendıme guzel bı bakım yapıyım gıyımıme özen gosterıyım bakalım ne olacak ve yapacamda bunu çatlatacam onu görecek.... intıkam almk ıstıyorum artık güzellıgımle bakımımla gözunu ayıramasın ıstıyorum ve yapıcamda nasıl olsa yazda geldı ... sımdı sıze soruyorum aceba unuttugum yapmam gereken unuttugum baska bı sey olabılırmı yorumlarınızı beklıyorum