• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli bi adam nıye başka kadına kıza bakar ki

• Konu Sahibi Konu Sahibi i_k_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

i_k_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
42
2
0
Denizli
slm arkadaşlar günlerdr içim içimi yıyor çok düşündum ve bı yol buldum sonunda...EŞİMDEN hiç şüphe duymuyordum başka kadınlara bakar eder dıye ama cok yanılmısım gecen gün bişeyını yakaladım... gözum acıldı bende guzel hos bı kadınım ama bazı nedenlerden dolayı kendımı bıraz ihmal edıyordum bakım falan yapamıyordum ama eşimin isteklerıne azda olsa cevap verıyodum yapmaya calısıyordum elımden geldıgı kadarıyla ama ogrendımkı o kadına kıza bakıyor utanmadan bırde ınkar ettı ama bakıyor emınım ben onu o kadar cok sevıyorum kı hayatı onunla dolu dolu yaşamak ıstıyorum ondan başka kımseyı gozum gormez kısacası ben eşime aşıgım ama son hareketınden dolayı cok sogudum su an unutmus gıbı yapıyorum ama hala aklımda ... gecen cok düşündum dedım kendı kendıme artık yaz gelıyor ben kendıme guzel bı bakım yapıyım gıyımıme özen gosterıyım bakalım ne olacak ve yapacamda bunu çatlatacam onu görecek.... intıkam almk ıstıyorum artık güzellıgımle bakımımla gözunu ayıramasın ıstıyorum ve yapıcamda nasıl olsa yazda geldı ... sımdı sıze soruyorum aceba unuttugum yapmam gereken unuttugum baska bı sey olabılırmı yorumlarınızı beklıyorum

slm arkadaşlar günlerdr içim içimi yıyor çok düşündum ve bı yol buldum sonunda...EŞİMDEN hiç şüphe duymuyordum başka kadınlara bakar eder dıye ama cok yanılmısım gecen gün bişeyını yakaladım... gözum acıldı bende guzel hos bı kadınım ama bazı nedenlerden dolayı kendımı bıraz ihmal edıyordum bakım falan yapamıyordum ama eşimin isteklerıne azda olsa cevap verıyodum yapmaya calısıyordum elımden geldıgı kadarıyla ama ogrendımkı o kadına kıza bakıyor utanmadan bırde ınkar ettı ama bakıyor emınım ben onu o kadar cok sevıyorum kı hayatı onunla dolu dolu yaşamak ıstıyorum ondan başka kımseyı gozum gormez kısacası ben eşime aşıgım ama son hareketınden dolayı cok sogudum su an unutmus gıbı yapıyorum ama hala aklımda ... gecen cok düşündum dedım kendı kendıme artık yaz gelıyor ben kendıme guzel bı bakım yapıyım gıyımıme özen gosterıyım bakalım ne olacak ve yapacamda bunu çatlatacam onu görecek.... intıkam almk ıstıyorum artık güzellıgımle bakımımla gözunu ayıramasın ıstıyorum ve yapıcamda nasıl olsa yazda geldı ... sımdı sıze soruyorum aceba unuttugum yapmam gereken unuttugum baska bı sey olabılırmı yorumlarınızı beklıyorum

3 gün önce aynı içerikte bir konu açmıştınız zaten,
yeni konu açacağınıza oradan devam edebilirdiniz..

Adama at gözlüğü takamazsınız ya; ne demek "bir tek bana baksın". :27:

Bence farkında olmadan göz ucuyla bakmış olabilir. Onun haricinde istaneden bakmış olabilir.

İnsanız sonuçta;ben kadın olduğum halde bazen farkında olmadan bakabiliyorum ona bana. Bana da bakan olabiliyor.Tabi ki dik dik ya da yiyecekmiş gibi bakanlardan söz etmiyorum.

Bence "kesişme" yoksa olayı kronikleştirmeyin. Ama kadınlarla kesişiyorsa ya da yiyecekmiş gibi bakıyorsa; o zaman gerçekten sorun vardır.:ssz:

Son düzenleme:
burda herseyı acıkca yazamıyorum ama kafamı kucalıyor bu bakma takıntılı bısey gıbı bı seferlık deıl onun ıcın uzerıne fazla düştum bu konunun haksızmıyım yanı

ya az bakımlıda olsan cok bakımlıda olsan neden baskasına bakıyormus ki haram bir kere helali varken .... sen genede bakımını yap güzel g:19::44::44::44::44::44:örün ama hala değişmediyse bilemicem ......:44:

3 gün önce aynı içerikte bir konu açmıştınız zaten,
yeni konu açacağınıza oradan devam edebilirdiniz..

rahatsız olduysan okuma arkadasım bu benım ıcın cok onemlı bı konu careler arıyorum nıyetım burda ılgı cekmek deıl caresızım care arıyorum

ömrümde duyduğum en garip şey bu...

sen ki evli bir kadınsın bakım dediğin şey kiişisel bakım kocan seni herzaman her yerde çıplak görebilir ama sen kocan için değil de yaz gelecek diye bakım yapayım diyorsun :52::53:

yani arkadaşım senin kocan yerden göğe kadar haklı
seni aldatmadığına şükret
silkelen ve kendine gel

herzaman temiz pirupak olup bakımlı olmalısın ne demek yaz geliyor kendime bakım yapayım...daha neler yaa..
sonra kocam beni aldattı böhü diye bakakalırsın arkasından...

hayatı onunla dolu dolu yaşamak istiyorsun ama yaz gelecek hadi bakım yapayım...
isteklerine AZ da olsa cevap verirsen geri kalanını başkasından temin etmeye çalışır ki bence de haksız sayılmaz

az da olsa ne demek?

sonra gelip soruyorsun evli adam neden bakar ?

işte senin gibi karısı olursa bakar yani ne gücen ne darıl...

rahatsız olduysan okuma arkadasım bu benım ıcın cok onemlı bı konu careler arıyorum nıyetım burda ılgı cekmek deıl caresızım care arıyorum

Çare burada aranmaz ki, eğer gerçekten dediğiniz boyuttaysa...

Buradan kim ne yapabilir?!

Madem böyle, bir evlilik danışmanına başvurun eşinizle birlikte.

Çare ve çözüm böyle aranır.

İyilik de yaramıyor.. Arkadaş sana kötü birşey dememiş.. ne demek rahatsız olduysan okuma, o zaman liste yapın da okumasını istedikleriniz okusun... Lütfen daha ılımlı cevap yazın yorumlara.... Zaten konu sorumlusu görse de aynı şeyi diyecek ki.... :34:

Ben kk dakı bu yorumları anlamıyorum..
Bakımlı ol yoksa kocan baskasına bakar..

Bız bu dunyaya erkeklerı mutlu etmek ıcın mı geldık

nıce bakımlı kadınlar var ama kocalaı aldatıyor

keske sızın yazdıgınız gıbı olsa kadınlar bakımlı olsa hıc erkekler aldatmasa yok oyle dunya

Tv bakınya yuzune bakılmayacak kadınların kocaları peşınde koşuyor..

Nıce guzel karısı olan adam ben sarışın sevmem dıyor esmer kadına kosuyor.

bız kadınlar sadece kendımızı mutlu etmek ııcn cabalamalıyız kendımıze bakmalıyız..Temız tıtız olmalıyız.

Kocam ıcın degıl once bu dunyada kendımıze saygımız olacak kendımızı mutlu edecegız sonrası gelır zaten...

ömrümde duyduğum en garip şey bu...

sen ki evli bir kadınsın bakım dediğin şey kiişisel bakım kocan seni herzaman her yerde çıplak görebilir ama sen kocan için değil de yaz gelecek diye bakım yapayım diyorsun :52::53:

yani arkadaşım senin kocan yerden göğe kadar haklı
seni aldatmadığına şükret
silkelen ve kendine gel

herzaman temiz pirupak olup bakımlı olmalısın ne demek yaz geliyor kendime bakım yapayım...daha neler yaa..
sonra kocam beni aldattı böhü diye bakakalırsın arkasından...

hayatı onunla dolu dolu yaşamak istiyorsun ama yaz gelecek hadi bakım yapayım...
isteklerine AZ da olsa cevap verirsen geri kalanını başkasından temin etmeye çalışır ki bence de haksız sayılmaz

az da olsa ne demek?

sonra gelip soruyorsun evli adam neden bakar ?

işte senin gibi karısı olursa bakar yani ne gücen ne darıl...

yaşım 13-14 iken bir kurumda staj yapıyordum. orada çalışan bir adam, arkadaşıma çok garip şekilde bakmış ve bana "aa kucukpisi neden arkadaşınla tanıştırmadın" gibi birşeyler söylemişti. hatta aynı adam güzel bir kız geçerken Kalorifer peteğinin üstünden kıza bakmaya bile çıkmıştı. bende eşinin çirkin olduğunu hayal ediyordum. günlerden bir gün eşi geldi. ve kadının güzelliği halen hafızamda. sapsarı saçları , renki gözlü, ayrıca upuzun boyu vardı. fiziğide son derece düzgündü. ozaman anladım ki bakacak adam, karısı çok güzel olsada bakar. adamın içinde olursa aldatırda zaten.

yaz gelecek diye bakım yapayım diyor kendime bakmıyordum bazı nedenlerden dolayı diyor konu sahibi

allasen böyle şey olabilir mi

o zaman kocalarınızın annesinden ne farkınız kalacak? yaz gelecek hadi bi ağda yapayım piiii....
adam çekici bulmadığı bir kadınla sevişebilir mi?
size kocanız çekici gelmese onlarla yatar mısınız?

eğri oturun doğru konuşun

kocanıza köle olun demek değil bu..

bir şeyi anlıyorsunuz onu da çok yanlış anlıyorsunuz..

aldatılan kadın güzel olabilir ama bir şeyi mutlaka eksiktir..ama akıllı bir kadınsa kendinde ki eksikliği farkeder..

ama değilse neden ben bakımsızsam da gidip bakması mı lazım der

paçoz saçlarınızla eşofman altlarınızla kocaman göbeğinizle ve çatlak dolu bacaklarınızla kocalarınızı etkileyemezsiniz. hanımlar hayatın gerçekleri her zaman sizin düşündüğünüz gibi değildir...

derseniz ki ama biz çocuk doğurduk bık bık mık mık...o zaman ünlü hatunlar da çocuk doğuruyorlar tek gram fazlaları yok...neden acaba...

yaşım 13-14 iken bir kurumda staj yapıyordum. orada çalışan bir adam, arkadaşıma çok garip şekilde bakmış ve bana "aa kucukpisi neden arkadaşınla tanıştırmadın" gibi birşeyler söylemişti. hatta aynı adam güzel bir kız geçerken Kalorifer peteğinin üstünden kıza bakmaya bile çıkmıştı. bende eşinin çirkin olduğunu hayal ediyordum. günlerden bir gün eşi geldi. ve kadının güzelliği halen hafızamda. sapsarı saçları , renki gözlü, ayrıca upuzun boyu vardı. fiziğide son derece düzgündü. ozaman anladım ki bakacak adam, karısı çok güzel olsada bakar. adamın içinde olursa aldatırda zaten.

senin anlattığın sapıkmış ben normal şartlar altındaki normal erkekleri diyorum ve yaz gelecek el alem görecek kendime bi bakayım artık diyen kadınları diyorum

bazı arkadaslar konuyu dıkkatlı okumamıs herhalde dıyokı yaz gelınce bakım yapacan kusura bakmada ben yaz gelınce elaleme gorunmek ıcın bakım yapmıcam ama yaz gelınce evde daha rahat seyler gıyebılırım daha ıyı bakım yaparım eşimın belkı ole ılgısını cekerım dıyorum o zman bıseyler duzelır aslında sımdıde duzgun hersey ama gecen bı kadın cok acık gıymıs benım esımde bakmıs ve bı arkadasına anlatmıs zoruma gıttı demekkı benımde evde kendımı ole acmam lazım dıye dusundum yanlıslık varmı bunda

valla cnm bunun bakımla falan alakası yok gözü çıkasıcaların gözü kayıyor işte ben 7,/ 24 bakımlıyım sabah kalkaraım cay suyunu koyaraım su kaynayasıya makyajımı yaparım :) hıı bunu eşim için asla yapmam .... oldum olası severim bakımı ...yani ne yaparsam kendim için yaparım .. o konuda çok bencilimdir biraz ...
kaldı ki kocamın bi gün beni gectim kendi için bile bakım yaptığını görmedim .. tek bildiği parfüm sıkmak gerisi yok oğlu yok ....

ben bakımlıysam sadece kocam için değil, aynaya baktığımda kendimi güzel görmek için bakarım. yaz geldi diye de değil.

ama şunu anlayamıyorum, adamda kendisine bakmaz, atıyorum duş bile almaktan acizdir. ama karısını erkeklere baktığını görse, ölüdür. ama adam yapsa haklıdır. kadın kendisine bakmadığı için adam elaleme bakabilir, serberst.

eşimle şakavari konuşurken, hadi "sen o kıza bak, bende meşhur reklama bakarım" diyorum. ve eşim o reklama bakmamı istemiyor, kendiside dikkat ediyor.

ben zaten bakımlıydım ama demekkı yeterı kadar degılmıs ya kusura bakmayın ama cıkıs yolu bulamadıgım için yazdım buraya ben acık gıymeyı sevmem etmem ama işte eşine hersey yapmak lazımmıs bılemıyorum ya kafam karısık eksık nerde çözemıyorum ben artık

bazı arkadaslar konuyu dıkkatlı okumamıs herhalde dıyokı yaz gelınce bakım yapacan kusura bakmada ben yaz gelınce elaleme gorunmek ıcın bakım yapmıcam ama yaz gelınce evde daha rahat seyler gıyebılırım daha ıyı bakım yaparım eşimın belkı ole ılgısını cekerım dıyorum o zman bıseyler duzelır aslında sımdıde duzgun hersey ama gecen bı kadın cok acık gıymıs benım esımde bakmıs ve bı arkadasına anlatmıs zoruma gıttı demekkı benımde evde kendımı ole acmam lazım dıye dusundum yanlıslık varmı bunda

diğer konundan okudum. eşinin yaptığı çok saygısızca birşey. sen kendine bak herzaman. evde de düzgün kıyafetli ol. ama eşim yapmaz artık diye düşünme. bazı erkekler nefislerine hakim olamıyor malesef. kendisine dikkat etmesi için uyar. düzgünce konuşmayı da dene.

diğer konundan okudum. eşinin yaptığı çok saygısızca birşey. sen kendine bak herzaman. evde de düzgün kıyafetli ol. ama eşim yapmaz artık diye düşünme. bazı erkekler nefislerine hakim olamıyor malesef. kendisine dikkat etmesi için uyar. düzgünce konuşmayı da dene.
ben buna katılmıyorrum çünkü maymun muza ne kadar aşıksa erkeklerde kadınlara o kadar aşıktır....
sen istersen dünyanın en seksi kıyafetini giy karsıdan gelen mini etekli bacı daha çok ilgisini çekecektir.... çünkü onu daha keşfetmemiştir.. senin ise keşfedilmemiş noktan kalmamıştır ....işte bu yüzden erkekler kadınlara bakar ... ellerinde olmayan herşey onlara daha cazip gelir ... ben dünyada aldatılmamış bir kadın olduğuna inanmıyorum ...fiziken olmasa bile göz ile mutlaka aldatılmıştır

Back
X