yasadıklarına cok cok üzüldüm canım ya.cok zor bir durumla karsılasmıssın.
bendende gelmedi ama böyle bir sorunumuz olmadı.arada güven olduktan sonra gerisi boş.
bence sen bir sekilde ikna et beraber gidin.birde habersiz iş cevirdigin için aranız bozulmasın.
malsefe ailelerin egitimlerinden kaynaklanıyor bu.ya eksik yada yanlış bilgiler veriliyor.
veyahutta hiç bilgi verilmeyip kulaktan dolma bilgilerle hareket ediliyor.
oysa cagımız teknoloji cagı.doktora gitmeden bile netten bazı hastalıkları okuyabiliyoruz.
Allah yardımcın olsun.eşin bunu sana nasıl unutturacak acaba?
Arkadaşlar herkes çekip giderim diyo kolay mı bu kadar nereye gideceğim arkamdan neler konuşulacak ben kendi aileme bile bu durumu açıklayamıyorum annem bile ksbul etmiyor kan gelmedi dediğimde baygınlık geçirmiş bütün teyzelerime söylemiş teyze kızlarıma rezil oldum bide bırakıp gitsem çan takacaklar hangi devirde yaşıyoruz demek ki insanların başına gelebiliyomuş malesef ben 2 universite mezunu eşimde universite mezunu bu konuda zır cahilmişiz hep tabulu yasaklı büyütülmüş bu konuda başımıza gelince napcağımızı şaşırdık bekarlara tavsiyem bu iş dugunden onemli önce cinsel yaşamı araştırsınlar bende nişanlıyken yaşadım öpüşme ufak seyler sanki hersey oymuş sandım olcak bitcek sandım dugun gunu öğrendim cahilliğimi daha nereye gireceğini bilmiyorum afedersiniz eşimle konuşamadığımız için o yeminle bilgisiz aynı benim gibi şok oldum ben araştırır diye düşündüm kulaktan bizi böyle doldurdukları için bilemedik ve bunlar başıma geldi benim rapor almak istememin sebebi ise evet bu küslüğü yaşayan aklında şüphe yerleşmiş insandır ve mazallah ailesinin kulağına gitti mi zaten bahane arıyorlar elilerine bundan iyi koz olamaz zaten neler yaşattılar hayırlısı bakalım baska param da kalmadı başka hastaneyede gidemiyorum araştırıyorum bakalım dua edin kızlar hayırlısı